Відповідь: Re: Вибори 2012 - результати
Я вам не про коммунизм говорю, вы об этом всё равно никакого представления не имеете.
З чого ви взяли що не маю? Може ви не маєте?
Но речь не об этом. Давайте вспомним, как Ющенко объявил ветеранам о присвоении Бендере звания героя и тот свист и гневные крики, которыми ветераны сопровождали эти слова.
Ющенко багато дурниць наробив. І серед них те,
ЯК він Б
андері звання героя дав. В самому кінці свого терміну і ще з таким супроводом, щоб максимально подратувати. Щоб в решті решт це рішення Янукович потім відмінив.
Давайте вспомним, что партия Свобода не отмечает День Победы, который для ветеранов всегда значимая дата, потому что они его приближали, как могли.
Як можна згадувати те, чого нема? Партія "Свобода", на скільки мені відомо, 9 травня відмічає. Але не фейверками. А як день жалоби за тими, хто у тій війні загинув. У війні, яку почали 2 діктатора: Гітлер і Сталін, за перерозподіл зон впливу.
Можно ещё говорить об этом много. Просто пойдите и спросите у своего деда, в какой армии он воевал, как относиться к Дню Победы и как ему обидно, что последующие поколения всё просрали. Если такой возможности уже нет, тогда учитесь думать сами, а не пережёвывать западную пропаганду, которой вас научили в школе.
Шановний, мій дід загинув визволяючи Білорусь під Жлобіном, хоча міг і трохи раніше, під час форсування Дніпра, коли великий маршал Жуков керувався висловом "Ще нарожають". І за що б йому було шкода, не Вам гадати. Але під час Голодомору він точно шкодував, що свого часу дали комуністам захопити владу в Україні.
В школі я ще в радянській вчився, так що тут знову не вгадали. Якщо вже пропаганду згадувати, то радянською я сит був по саме горло. І імунітет на такого роду інформації ще років у 12-14 якось виробився.
Ну а что вы только голодомор вспоминаете, а гулаг, репрессии? давайте уже по всё программе, как учили.
Згадую, тому що бабуся розповідала. Репресії, до речі теж і її родини торкнулись і родини іншої бабусі. І не раджу вам над цім насміхатись і перетворювати це на цирк. Не варто.