Відповідь: Re: Вибори 2012 - результати
valery_ua, Ну хватило ж дурости выбрать кума Щербаня по 158 округу... Че там... Костенко хоть регионал , но он за эту компанию миллионы вкинул в ремонты домов, садиков и больниц, а отот Повар Волков за гречку купил себе (и куму) место у кормушки, и кстати у Волкова тут НИКАКИХ интересов нет (в отличии от Костенка, у которого тут колхозы и земля). Вот и думай, не дауны ли проживают по 158му округу? Тут даже для самооправдания админресурс не примажешь.
Те що він вклав, він багатократно відбив до цього, а ще стільки ж разів відіб'є після. Як і Волков.
Чесно кажучи, був здивований від того, що із цієї дилеми (Волков-Костенко) Ви хотіли обрати останнього.
Так само вчора був здивований від того, що в моєму бюлетені немає Медуниці (з усіх претендентів при всьому "багатстві вибору" вирішив обрати його). Не вивчив кандидатів на власному окрузі - це зі мною вперше
. Побачив Волкова, побачив Костенка. Був з "Удару" Сугоняко, був соціаліст... Можна було б проголосувати за бренди, але цих людей я не знаю зовсім. Тому зробив так, як підказувало мені сумління - не став малювати фалос и і дулі, не став писати що всі вони під**аси і обкладати їх матюками... Просто через весь бюлетень, що не підтримую жодного з наведених кандидатів. Коли мене закони позбавили такої графи, то я цивілізовано зробив її сам
.