Вибори 2012 - результати

За яку партію ви проголосували?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    209

lion.ts

[deleted]
vovvka, то, что ты пишешь это мерзкое прикрывание себя этим многострадальным поколением и замыливание глаз поколению нынешнему.

Так вот, уважаемый, Бог, если он есть, вАМ судья, но:

1. Не эта ли комунистическая номенклатура, которая у власти сейчас и предыдущие 21 год независимости никогда не отрывалась от власти (ведь не секрет, что та же Партия Регионов даже во времена Премьерства Тимошенко имела фактическое большинство в Парламенте, не говоря уже о местных советах, многих из которых Партия Регионов единолично имеет всю полноту власти) довела этих многострадальных людей до выживания, а не до достойной жизни??
2. Не эта ли номенклатура, которая так ярко представлена в Партии Регионов владеет ныне большинством предприятий страны и при этом платит наинизшие в Европе зарплаты??
3. Не эта ли номенклатура устраивает показушные акции с использованием техники на день освобождения территории Украины, который типа как случайно совпал с днем выборов в ВР, при этом говорит, что денег на парад 9-го мая у них нету??

Мне стыдно перед дедами и бабушками прежде всего за то, что они нищенствуют, а им рассказывают про "покращення"; они складывают каждую копеечку, а им - показывают про "стабільність і добробут".

З.ы. - За свою жизнь выучил точно одно правило: "не бойся тех, кто прямо говорит о своих намерениях; а бойся тех, кто прекрываясь благим делом - подло и цинично сеет вокруг ложь и разруху". Последнее касается и тебя. Удачи тебе в жизни, уверен в нынешнем украинском обществе именно такие как ты и пробиваются успешно к самым верхушкам;)

Останнє редагування:

vovvka

New Member
Сообщение от vovvka Посмотреть сообщение
Ну а что вы только голодомор вспоминаете, а гулаг, репрессии? давайте уже по всё программе, как учили.....
Ах да, ещё про заградотряды забыл, как же без них в либеральной полемике. Вот видите я вам все аргументы подсказал. Дальше сами.

vovvka

New Member
vovvka, то, что ты пишешь это мерзкое прикрывание себя этим многострадальным поколениес и замыливание глаз поколению нынешнему.
Так вот, уважаемый, Бог, если он есть, вАМ судья, но:
1. Не эта ли комунистическая номенклатура, которая у власти сейчас и предыдущие 21 год независимости никогда не отрывалась от власти (ведь не секрет, что та же Партия Регионов даже во времена Премьерства Тимошенко имела фактическое большинство в Парламенте, не говоря уже о местных советах, многих из которых Партия Регионов единолично имеет всю полноту власти) довела этих многострадальных людей до выживания, а не до достойной жизни??
2. Не эта ли номенклатура, которая так ярко представлена в Партии Регионов владеет ныне большинством предприятий страны и при этом платит наинизшие в Европе зарплаты??
3. Не эта ли номенклатура устраивает показушные акции с использованием техники на день освобождения территории Украины, который типа как случайно совпал с днем выборов в ВР, при этом говорит, что денег на парад 9-го мая у них нету??
Мне стыдно перед дедами и бабушками прежде всего за то, что они нищенствуют, а им рассказывают про "покращення"; они складывают каждую копеечку, а им - показывают про "стабільність і добробут".
З.ы. - За свою жизнь выучил точно одно правило: "не бойся тех, кто прямо говорит о своих намерениях; а бойся тех, кто прекрываясь благим делом - подло и цинично сеет вокруг ложь и разруху". Последнее касается и тебя. Удачи тебе в жизни, уверен в нынешнем украинском обществе именно такие как ты и пробиваются успешно к самым верхушкам
Я с вами детей не крестил, поэтому не надо мне тыкать, соблюдайте приличия, хамство не красит человека.

Теперь по существу вашего гневного высера. Я где-то писал о коммунистической номенклатуре в этом топике? Я где-то писал о том что партия регионов - это хорошо? Зачем вы приписываете мне то, о чём я даже не заикался? Не надо проецировать на меня свои поверхностные представления о мыслях других людей. Или это было просто упражнение в красноречии?

lion.ts

[deleted]
Я с вами детей не крестил, поэтому не надо мне тыкать, соблюдайте приличия, хамство не красит человека.

Теперь по существу вашего гневного высера. Я где-то писал о коммунистической номенклатуре в этом топике? Я где-то писал о том что партия регионов - это хорошо? Зачем вы приписываете мне то, о чём я даже не заикался? Не надо проектировать на меня свои поверхностные представления о мыслях других людей. Или это было просто упражнение в красноречии?
Стиль ведения ТОБОЙ дискуссии не оставляет вариантов.
Никогда не задавался вопросом: почему електорат Партии Регионов легко узнается по своим действиям?))

Что касается Ты-Вы - циничное и пафосное прекрывание себя этими ветеранами не дает вистов в пользу "Вы";)

На этом удачи и всего доброго;)

З.ы. - Тебе бы с джаббером пообщаться...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Вибори 2012 - результати

Вы пишите!

Значение слова, выделенного жирным, понимаете хорошо? Вы пишите, как о состоявшемся факте: то есть, по вашим словам, Свобода уже отстаивает интересы украинцев.

И я спрашиваю вас: какими действиями она отстаивает интересы украинцев?
Значення слова "відстоює" я розумію, не хвилюйтесь. Тільки ж ви хотіли почути інше? "какими действиями она отстаивает интересы украинцев?" Якщо вам цікаві саме дії, то це протестні акції проти антиукраїнського режима, акції на захист української культури і історії. Що до перерахованого, читайте самі, лінк вже Вам дали, але я ще раз дам, щоб тут цитуванням не зловживати І, якщо вже так хвилює питання по ВО Свобода, давайте у відповідну тему перейдемо:
То есть, получается, чтобы Свобода отстаивала права украинцев, она должна быть в верховной раде? Таким образом, первая ваша цитата - наглая, ничем не прикрытая ложь. Я прав?
Ні, не праві. Скоріше я Вас не правильно зрозумів. Я гадав, Вас цікавить, що вона зробила по перерахованим пунктам, по яким зробити щось можна лише перебуваючи при владі.
Историю знаете? Откройте учебник и узнайте, откуда нам достались те западные регионы. Дело не во власти! А менталитете тех, кто живет там!!
Я знаю історію. Тому питання "откуда нам достались те западные регионы?" у мене нема, бо вони нам не "дістались", вони завжди були українськими.
І який там менталітет? Ви б хотіли, щоб і в Сумах такий був, чи вам більше б хотілось щоб всюди був донецький? Якщо від менталітету залежить яку там владу обирають, то може краще тоді з них починати брати приклад і по трохи власний менталітет змінювати?

Нет, это не смешно. Это так и есть. Человек открыто говорит, на что пойдут бюджетные деньги, если он придет к власти. И там нет ни слова о народе.
Тут я зовсім не зрозумів.
Ви про це, чи про щось інше?
7. Запровадити державну програму розвитку альтернативної енергетики: дизпаливо з вугілля, біопаливо, вітрова, сонячна та гідроелектроенергія тощо.

8. Розробити та впровадити новітні енергоощадні технології в усіх галузях народного господарства. Перейти на контрольно-теплові прилади обліку спожитих енергоносіїв.
Що тут не правильно? Які тут мають бути слова про народ? Там вдосталь різних соціальних-економічних пунктів.
Ви взагалі читали програму?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Вибори 2012 - результати

Тупость и дурость народные ждут обещанного счастья от европейских учителей? Вы это имели ввиду? Да, много было обещаний, ближе стали к европейским ценам, пока только это вспоминается после европоориентированных.
Не зрозумів, а до чого тут Європа? Це Європа казала: "Тебе почуто, твою проблему буде розв'язано"? Це Європа обіцяла нам покращення життя вже сьогодні? Це Європа гарантувала нам зростання добробуту після стабільності ? І чи це Європа запевняє нас, що ця стабільність вже настала? Ці обіцянки, на які очікували "тупі" і "дурні" давала Європа чи може Ваші люби пр-асти?

vovvka

New Member
Стиль ведения ТОБОЙ дискуссии не оставляет вариантов.
Никогда не задавался вопросом: почему електорат Партии Регионов легко узнается по своим действиям?))
Что касается Ты-Вы - циничное и пафосное прекрывание себя этими ветеранами не дает вистов в пользу "Вы"
На этом удачи и всего доброго
З.ы. - Тебе бы с джаббером пообщаться...
Видно не доходит человеку или читать не умеет. Придётся повторить, видимо. Я не из партии регионов, хамство не только не красит человека, но ещё и вредно для здоровья, не проецируйте себя на других людей, думая что они думают так, как вам кажется, это детская реакция.

Будьте здоровы и учитесь вести дискуссию, а не упражняться в красноречии и софизме.

З.Ы. не надо мне советовать с кем мне общаться, вы не моя мама

lion.ts

[deleted]
Искренне рад за мистера Дашутина Григория Петровича и его пролет по 162-му избирательному округу:lol:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Вибори 2012 - результати

От ще до теми:

лідирує такий собі Марков Ігор Олегович, самовисування 27.18% ЗА

Хто не пам`ятає трохи нагадаю, з сайта ЦВК:
народився 18 сiчня 1973 року в місті Одесі, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова Партії "РОДИНА", член Партії "РОДИНА", проживає в селі Мізікевича Овідіопольського району Одеської області, судимість відсутня, самовисування.
Судимість то відсутня (поки що), але ж назвати чистим перед законом навряд чи можна:
Кримінальна діяльність

Звинувачення у кримінальній діяльності проти Ігоря Маркова з'явилися ще під час його підприємницької діяльності. За Ігорем Марковим закріпилися кримінальні прізвиська «Марадона» і «Челентано». Зокрема, у побитті, рейдерстві та ліквідації його бізнесу Маркова звинувачував батько дружини Василь Серих.[4]

За даними СБУ Ігор Марков у різні часи був членом злочинних угруповань, неодноразово затримувався органами внутрішніх справ, зокрема на незаконне зберігання вогнепальної зброї і фігурував у ряді кримінальних справ. Правоохоронні органи також підозрювали Маркова до причетності у розповсюдженні наркотиків у розважальних закладах Одеси.[5]

Навіть після початку політичної діяльності проти Маркова було порушено декілька кримінальних справ за хуліганство, зокрема за організацію незаконного перекриття автотраси Київ — Одеса та за напад охорони Маркова на працівників СБУ.[6]

Проти Ігоря Маркова була порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 296 УК (хуліганство) за звинуваченнями у побитті активістів ВО «Свобода» 2 вересня 2007 року. Згодом Марков переховувався від слідства і був оголошений у розшук. Після перемоги Віктора Януковича на президентських виборах 2010 року кримінальну справу проти Маркова було закрито, однак у квітні того ж року постанови про закриття справ були відмінені Генеральною прокуратурою

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Вибори 2012 - результати

Вы очень свидомый, но к моему удивлению, не знаете, что день какой-то там жалобы, отмечается вашей партией 8 мая. Странно. День Победы не признаётся, как таковой, так как по их мнению Победы вовсе и не было, было поражение, а значит нужен день жалобы.
Ну, то для Вас день "якоїсь там жалоби", а в мене дід на той війні загинув. Як гадаєте, я маю право визначати, як мені до цього дня відноситись, як до свята, чи як до дня пам`яті?
Насчёт Гитлера и Сталина и начала войны: исторические источники в студию, только не отмазывайтесь гуглом и заангажированными псевдоисториками. Укажите источники на исторические документы и комментарии более-менее признанных учёных. Про Жукова из той же оперы. Все ваши умничанья не выходят за рамки массовой антирусской пропаганды, а говорите о каком-то иммунитете на промывание мозгов. И не надо мне советовать, я советов не люблю.
Що до війни, ось тема: вам до неї, шукайте, що я там писав, спростовуйте. Але все це буде вже біс знає по якому колу. У цій темі це точно оффтоп, а там може і продовжимо.
Якщо Ви вже слова не навантажуєтесь підбирати, то це: "массовой антирусской пропаганды" я б назвав маячнею. Це вже ви скоріше жертва комуністичної пропаганди. І, якщо вам, шановний розумнику, поради не до вподоби, почніть з себе.

Зверху