Оффтопики.

21h

Вернулся
Re: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

И еще вопрос, помнится тут Сеню на презовских выборах вы так усердненько обкакивали, говорили он технический кандЫдат, жид, поц, и так далее. О теперь вуаля, от какой партии он на эти выборы идет? Ась?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

И еще вопрос, помнится тут Сеню на презовских выборах вы так усердненько обкакивали, говорили он технический кандЫдат, жид, поц, и так далее. О теперь вуаля, от какой партии он на эти выборы идет? Ась?
2 питання до тебе:
1. Хто такі "ВИ"? Звернення "ВИ" у цій темі передбачає що тут ці "ВИ" вказане і робили. Лінки будь ласка, хочу з'ясувати до кого ти звертаєшся.
2. На чому ґрунтується впевненість що думка про нього змінилась, від того що він тепер йде від іншої партії?

21h

Вернулся
Re: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

2 питання до тебе:
1. Хто такі "ВИ"? Звернення "ВИ" у цій темі передбачає що тут ці "ВИ" вказане і робили. Лінки будь ласка, хочу з'ясувати до кого ти звертаєшся.
2. На чому ґрунтується впевненість що думка про нього змінилась, від того що він тепер йде від іншої партії?
1.Ухты! Оказывается, у нас уже появился новый юридический термин "локальная ответственность". Типа в одной теме я отвечаю за свои слова, а в другой нет (бес попутал).
Вы, это тот кто на Сеню "батон крошил". Они и отзовутся (если конечно смелости хватит ответ держать за свои слова). Если ты зачистил темы, то не надо тут хвастаться :) Старожили форума знают, по чем в розницу ваше слово :mgreen:
2. А мне ( и никому,я думаю) ваши "незминни думкЫ2 не надо, суть в том, что в очередной 100500тыщь раз эта ситуация доказывает, что БЮТ - сборище _крыс_ с крысой-королевой во главе. Либо же БЮТ за старое взялся, и продинамят Кролега, как в свое время продинамили Юща ))) И мы по новой вспомним "невинаватаяяонсампришел!", про то, как Кролега заставили идти на выборы, а он все "спаскудил" и "все пропало" и т.д. и тому подобное ). И да, что вы скажете про "правую [STRIKE]кры[/STRIKE]руку", протеже Тимошенко, тетю королевскую? Как она могла там заседать так толго такая плохая?
Чергова повітряна кулька (можна сміливо продовжити логічний рядок порівнянь...). Скоро лопне)
Чі не забагато псевдомесій)
Дійсно, партії повинні створюватися на основі конкретних програм, а не завдяки окркемим розкрученним пикам.

Якщо БЮТ і Партія Регіонів-бандитські угруповування з авторитарними лідерами, то "Наша Україна" нагадує зграю невмілих послідовників Махна, які швидко переб`ють один одного у локальних чварах.
А поки що наш паноптикум вміє тільки базікати на чіслених політичних ток- шоу...
+1 до Grosso.
До Apelsin4ikа: при усій повазі до Яценюка, але передбачую, буде теж саме що і з іншими проукраїнськими силами. Блок НУНС і без того налічує занадто багато партій.
Об'єднуватись потрібно не навколо лідера, чи верніше постаті, яка буде визначати шлях і ідеалогію, бо це створення буде цілком залежати від настрою і підкилимних домовленностей лідера, а решта партія лише статістами від яких нічого не залежить.
Об'єднуватись треба навколо ідеалогії і поставленої мети, от тоді навить якщо у лідера виникне бажання якось від цього відхилитись, решта партії цілком буде мати право або виправити, або взагалі його змінити.
А так це все пережитки комуністичної епохи. Партія Леніна, партія Сталіна.
Ну з'явиться ще одна фігура, яка буде прагнути за будь що стати президентом чи у гіршому випадку прем'єром. Долучиться до інших претендентів і буде торгувати мандатами своїх депутатів, пілкуватись про власний імідж і рейтінг. А Україні від цього краще стане?
и тд и тп. Посты, которые мыши "съели", я технически тут опубликовать не могу. Где-то были посты, что он представитель олигархов, спонсирующих ПР. Но это надо искать (хотя не уверен, что они не были намедне "сделаны как надо").

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Ох і Сирожа. Зовсім ти за свої слова не відповідаєш, як і завжди.
Де тут "... жид, поц, и так далее ... ":
+1 до Grosso.
До Apelsin4ikа: при усій повазі до Яценюка, але передбачую, буде теж саме що і з іншими проукраїнськими силами. Блок НУНС і без того налічує занадто багато партій.
Об'єднуватись потрібно не навколо лідера, чи верніше постаті, яка буде визначати шлях і ідеалогію, бо це створення буде цілком залежати від настрою і підкилимних домовленностей лідера, а решта партія лише статістами від яких нічого не залежить.
Об'єднуватись треба навколо ідеалогії і поставленої мети, от тоді навить якщо у лідера виникне бажання якось від цього відхилитись, решта партії цілком буде мати право або виправити, або взагалі його змінити.
А так це все пережитки комуністичної епохи. Партія Леніна, партія Сталіна.
Ну з'явиться ще одна фігура, яка буде прагнути за будь що стати президентом чи у гіршому випадку прем'єром. Долучиться до інших претендентів і буде торгувати мандатами своїх депутатів, пілкуватись про власний імідж і рейтінг. А Україні від цього краще стане?
Ось тут є, але ж це знову ж таки ти писав:

КОСТа, хотыв би я посути, що б ти тут спывав, якби Яценюк був у БЮТ? Мабуть зовсим ыншу пысню, соловейко... І відкрийте мені таємницю, звідки ви з Vlad_S напару дізнлися про зміст програми НЕСТВОРЕНОї ЩЕ ПАРТІЇ Чи тому що він співпрацював з НУ, він уже ГОЙ? Так і панночка Юлія Володимирівна (Дід доречі, Абрам :lol:) Грігян з ним співпрацювала?
І до речі "якби Яценюк був у БЮТ?" Ось він у Батьківщині. І що? Я що про нього раніше думав те й зараз думаю. Ніяк ця обставина на мою думку не вплинула.

21h

Вернулся
Re: Відповідь: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Ох і Сирожа. Зовсім ти за свої слова не відповідаєш, як і завжди.
Костянычь, завали ракушку да наклоняйся пониже... может заметят.

Де тут "... жид, поц, и так далее ... ":Там нету в других постах есть. Там Ниранян катал, и другие тоже.

Ось тут є, але ж це знову ж таки ти писав:
Прочитай внимательно ветку, и конкретно тот пост и не позорься. Яценюка какраз я отмывал от ваших говен, когда он только собирался на выборы а вы его уже метровым слоем обложили. Там красным какраз ты и выделил по глупости констатацию факта ваших нападков ДО создания программы партии Фронт Змин.:lol:

І до речі "якби Яценюк був у БЮТ?" Ось він у Батьківщині. І що? Я що про нього раніше думав те й зараз думаю. Ніяк ця обставина на мою думку не вплинула.
Ніже.. НІЖЕ!!!!

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Костянычь, завали ракушку да наклоняйся пониже... может заметят.

Прочитай внимательно ветку, и конкретно тот пост и не позорься. Яценюка какраз я отмывал от ваших говен, когда он только собирался на выборы а вы его уже метровым слоем обложили. Там красным какраз ты и выделил по глупости констатацию факта ваших нападков ДО создания программы партии Фронт Змин.:lol:

Ніже.. НІЖЕ!!!!
Сирожа, фільтруй те що пишеш, ага?

Уважно читати треба тобі. І писати теж, а то доводиться згадувати як діти років 2-3 розмовляють і перекладати, щоб зрозуміти що це ти мав на увазі: "КОСТа, хотыв би я посути, що б ти тут спывав, якби Яценюк був у БЮТ?"
Червоним ТИ підкреслив, дивись тему. Повідомлення Гроссо 9, моя відповідь - 15. Де ти там що бачиш я не знаю, але маячню як тоді писав, так і далі пишеш. Якусь програму приплів, гоїв, метри говен. Ти точно можеш відрізняти те, що тобі уява там нашептує від реальності?

21h

Вернулся
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Сирожа, фільтруй те що пишеш, ага?
А то что, забанишь? Ты ж, великий модератор раздела политика, по совместительству админко форума перешел _ПЕРВЫЙ_ на быдляцкий сленг:mrgreen: Я понимаю, баттхерт и все такое... НО я в первом посте обращался "ВЫ", а не "КОСТа" и тем более костянычь, ну ты понял.

Уважно читати треба тобі. І писати теж, а то доводиться згадувати як діти років 2-3 розмовляють і перекладати, щоб зрозуміти що це ти мав на увазі: "КОСТа, хотыв би я посути, що б ти тут спывав, якби Яценюк був у БЮТ?"
Червоним ТИ підкреслив, дивись тему. Повідомлення Гроссо 9, моя відповідь - 15. Де ти там що бачиш я не знаю, але маячню як тоді писав, так і далі пишеш.
А почему я должен писать и общаться на родном языке с нигилистами и прогибалками, основная идея которых перекрутить слова других? С теми кого я тут уважаю, я и общаюсь соответственно.
Якусь програму приплів, гоїв, метри говен. Ти точно можеш відрізняти те, що тобі уява там нашептує від реальності?
Повторяю, читай внимательно, а то как Жабский, начинаешь в сторону уплывать: не только в этой теме, не только теми парой постов ограничено говно поливания БЮТовскими ололо-фанами Яценюка и других баллотировавшихся в прошлых презо-выборах. В теме про Яценюка, ты (ну или кто там) потерли с глаз долой слова Краснянского, но ума видимо не хватило до конца подправить(вы страдаете этим) и тут _ЧИТАЙ ВНИМАТЕЛЬНО_ :
Вы как niranjan, решили заранее "обгадить"?
Это 7й пост, значит между 1 и 6м был пост Краснянского с соотв. содержанием. Собственно, суть не в цене твоих слов, а в том, что сейчас в состав БЮТа влились те, кого вы считали ставленниками Фирташа, Ахметова и т.д. ТОГДА считали, а теперь ВУАЛЯ! Вроде за БЮТ с таким "комплектом" тоже нужно голосовать :) В этом всем прослеживается пикантная закономерность :)

UL22

Active Member
Re: Відповідь: Вибори 2012 - результати

Окау, последний вопрос, чтобы окончательно поставить диагноз:

"Если нет шансов протянуть законопроект (например по отмене приватизации) то зачем его писать?" (с)

Итак вопрос знатокам: ЗАЧЕМ В ТАКОМ СЛУЧАЕ Петя-"раздвинь_ноги" написал законопроект о моратории на землю, если "не было шансов протянуть этот законопроект"?:mrgreen:
Пациенты конечно тоже могут говорить о диагнозах но в медкарту диагноз ставит врач больному а не больной врачу.

По мароторию на землю как раз был шанс его протянуть.

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: Вибори 2012 - результати

ПР могла проголосовать. Оппозиция была оповещена о повестке дня. Если она не пришла и не проголосовала за закон который соответствует интересам народа - то это показывает что это за "оппозиция".
:facepalm:
Вердикт: пациент болен джагерризмом.

Разговор окончен

Зверху