Армії та озброєння різних країн

Andy

Well-Known Member
Re: Лукашенко

Лукашенко звільнив голову Держприкордонкомітету і командувача ВПС через "плюшевого десанта"

Президент Білорусі Олександр Лукашенко звільнив від займаних посад голову Державного прикордонного комітету генерал-майора Ігоря Рачковського і командувача Військово-повітряними силами і військами протиповітряної оборони Збройних сил генерал-майора Дмитра Пахмелкіна "за неналежне виконання службових обов'язків". Про це повідомляє БєлаПАН. Як відзначили в прес-службі президента Білорусі, такі кадрові рішення прийняті главою держави "за неналежне виконання службових обов'язків по забезпеченню національної безпеки Республіки Білорусь".

Йдеться про інцидент з так званим "плюшевим десантом", коли ранком 4 липня шведський літак перетнув державний кордон Білорусі з боку Литви. Шведи, які пілотували літак, розкидали з нього над білоруськими містами Івенцом і Мінськом сотні плюшевих ведмедиків, на яких були закріплені листівки із закликами до свободи слова. Відповідальність за акцію взяли на себе представники шведської піар-компанії Studio Total.

You must be registered for see images

Таким чином вони хотіли підтримати свободу слова у Білорусі. Білоруські військові і прикордонники заперечували факт незаконного перетину кордону іноземним літаком, поки організатори акції не виклали в інтернеті відео, що підтверджує його. Історія з "плюшевим десантом" дістала широкий громадський резонанс і дала основу сумніватися у боєготовності не лише білоруських, але і союзних засобів ППО.

:)

mil.in.ua
А если бы сбили, то объявили бы "осью зла". Известный приемчик.

Andy

Well-Known Member
Снача разберитесь, кто кому помогал и кто кому братья. А потом пишите. Я уже не раз на этом же форуме писал.

Skel

42
Снача разберитесь, кто кому помогал и кто кому братья. А потом пишите. Я уже не раз на этом же форуме писал.
Вы хотите оспорить тот факт что СССР воевал на чужой территории ?
Что тут разбиратся ? Факт вторжения был, был, и не важно по какой причине и поводу (хотя наверно так же как и США, наркотики однако в цене)

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Армії та озброєння різних країн

Фокс Малдер, А вы свою почему еще не достали?
1) Я не збираюся йти воювати з "гамбургерами" і з "демократією".
2) Я не маю "Сайги" і іншої нарізної зброї, а також і гладкоствольної. Як на мене, то це предмет розкоші. Так само в мене немає і якоїсь там надсучасної дорогої оптики (чи чим Ви там хвалилися ще). Але в той же час я не плачу на форумі, що в мене немає грошей, щоби з'їздити в Київ.

21h

Вернулся
Таких идиотов нужно сбивать без предупреждения.
Я б поступил иначе - навел бы на него локатор помощнее, чтобы у него авионика отказала... И заснял как он сбухтыбарахты об землю *бн*лся, чтоб не сказали что сбили. Вот и все...

Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Армії та озброєння різних країн

Я б поступил иначе - навел бы на него локатор помощнее, чтобы у него авионика отказала... И заснял как он сбухтыбарахты об землю *бн*лся, чтоб не сказали что сбили. Вот и все...
Да, тут вы правы, так лучше.

Зверху