Анатолій Гриценко

Проголосували б Ви за Гриценко на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    115
Я думаю за все это время он мог много раз куда-нибудь да залезть (фракцию), блок и т.д. почему-то не залез, хотя товарищи по партии ну-нс кто перебежал. Когда он пошел самовыдвиженцем в президенты, вы где нибудь видели его рекламу? ему хватило насобирать денег только на один эфир в последний день агитации. Спросите почему за него так мало проголосовало? А спросите у любого жителя, знает ли он вообще о существовании такого? У него нет денег и спонсоров чтобы его показывали каждый день как Овоща или Тимоху круглосуточно по зомбоящику, радио Бигборды и т.д. это ярды грн. Он в основном ездил по регионам и общался с людьми, выступал. А вообще кому интересно может поискать на просторах интернета что за ним плохого в жизни есть. Тигипко как Вы сами наверно заметили к политике не особое дело имел, был у него бизнес, он не политик а бизнесмен, красиво зомбанул народ, поднял голосов как в рулетке и красиво их слил ПРтам. Мне нравится АСГ тем, что он был Автором ЗУ о противодействии коррупции, который не принимали долго, а потом кординально изменив его все-таки приняли. Есть интересные идеи, которые он подтверждает тем что вносит проекты нормативных документов на рассмотрение в ВР, понятно что там мало интересов депутатов, поэтому их обычно возвращают. Есть интересное видео АСГ против Затулина (Россия) на канале НТВ в России против русофобов, отлично логично и умно отстаивал свою позицию, это как пример. Ну не вижу я пока критических поступков за ним, которые поставили бы на нем Крест как на политике, которого я бы хотел видел Президентом.
п.с. А самое интересное, что когда он был Министром обороны, не давал воровать в своем ведомстве, были случаи когда подделывали его подпись и пытались делать махинации, он увольнял людей которые пытались красть в его ведомстве. За период работы его Министром я не заметил что он хапанул украл и т.д. и те кто служат в Армии (контрактники) его поддерживают, я думаю это не малого стоит.

Останнє редагування:

lion.ts

[deleted]
Я думаю за все это время он мог много раз куда-нибудь да залезть (фракцию), блок и т.д. почему-то не залез, хотя товарищи по партии ну-нс кто перебежал. Когда он пошел самовыдвиженцем в президенты, вы где нибудь видели его рекламу? ему хватило насобирать денег только на один эфир в последний день агитации. Спросите почему за него так мало проголосовало? А спросите у любого жителя, знает ли он вообще о существовании такого? У него нет денег и спонсоров чтобы его показывали каждый день как Овоща или Тимоху круглосуточно по зомбоящику, радио Бигборды и т.д. это ярды грн. Он в основном ездил по регионам и общался с людьми, выступал. А вообще кому интересно может поискать на просторах интернета что за ним плохого в жизни есть. Тигипко как Вы сами наверно заметили к политике не особое дело имел, был у него бизнес, он не политик а бизнесмен, красиво зомбанул народ, поднял голосов как в рулетке и красиво их слил ПРтам. Мне нравится АСГ тем, что он был Автором ЗУ о противодействии коррупции, который не принимали долго, а потом кординально изменив его все-таки приняли. Есть интересные идеи, которые он подтверждает тем что вносит проекты нормативных документов на рассмотрение в ВР, понятно что там мало интересов депутатов, поэтому их обычно возвращают. Есть интересное видео АСГ против Затулина (Россия) на канале НТВ в России против русофобов, отлично логично и умно отстаивал свою позицию, это как пример. Ну не вижу я пока критических поступков за ним, которые поставили бы на нем Крест как на политике, которого я бы хотел видел Президентом.
Ок, я понял, аналогия была приведена плохая. Но взять, к примеру, коммунистов. Сколько лет они были тупо в оппозиции, неподдерживая никого. И что получили пенсионеры на выходе)?

Что касается рекламы, то его биллборд висел, как минимум, на повороте с Горького на Металлургов. Этот точно помню:) Ну и так тоже пару штук еще (как минимум) видел по городу...

Давайте судить по поступкам, мне хватило того, что я насмотрелся, как коммунисты перебежчики пытались создать с ПРтами и Литвином большинство, голосовали вместе с ними, великий оппозиционер Мороз, на него там тоже молились, а обычный перебежчик, тоже пытался влезть к ПРтам кашу сварить и кусок пирога отхватить хоть где то. Ну почему ну-нс этого не делали, почему? Почему АСГ не пытался с ПРтам присоединится, как это делали почти все?
по поваду биллборда, я тоже видел, но как бы по сравнению с рекламозомбированием со стороны Овоща и Тимохи он был невидимкой.
п.с. Коммунисты не имели тех рычагов влияния чтобы помешать принятию ЗУ о повышении пенсионного возраста.

Останнє редагування:

lion.ts

[deleted]
Давайте судить по поступкам, мне хватило того, что я насмотрелся, как коммунисты перебежчики пытались создать с ПРтами и Литвином большинство, голосовали вместе с ними, великий оппозиционер Мороз, на него там тоже молились, а обычный перебежчик, тоже пытался влезть к ПРтам кашу сварить и кусок пирога отхватить хоть где то. Ну почему ну-нс этого не делали, почему? Почему АСГ не пытался с ПРтам присоединится, как это делали почти все?
по поваду бигборда, я тоже видел, но как бы по сравнению с рекламозомбированием со стороны Овоща и Тимохи он был невидимкой.
п.с. Коммунисты не имели тех рычагов влияния чтобы помешать принятию ЗУ о повышении пенсионного возраста.
Ну НУ-НС как раз и делал, более того, многие выходцы из НУ-НСа сейчас работают в команде Януковича... Просто не поделили что-то там они тогда, и Морозу отошло это:)
Не знаю, не знаю, но вот эти срачки оппозиции, как только в поле видимости появляется Гриценко - настораживают. Вполне вероятно, что он уже давно куплен... Но это мое субъективное мнение, возможно я прав, возможно - ты прав, время покажет:)

ANGRYMAN

Забанен
lion.ts, а ты себе мог бы представить такую ситуацию, что люди идут работать в первую очередь, а в ПР пошли , потому что их поставили в такие рамки. Это Ющенко, пожалуй единственный политик, который закрывал глаза на такие вещи. Ведь главное не цвета партии, а то что она (через своих людей) делает для страны. Или у тебя другие понятия?

lion.ts

[deleted]
lion.ts, а ты себе мог бы представить такую ситуацию, что люди идут работать в первую очередь, а в ПР пошли , потому что их поставили в такие рамки. Это Ющенко, пожалуй единственный политик, который закрывал глаза на такие вещи. Ведь главное не цвета партии, а то что она (через своих людей) делает для страны. Или у тебя другие понятия?
Это из вот этой серии:
Люди работают. Вот только работают на личный карман.

VOL

Active Member
Из всех украинских политиков я больше всего доверяю Анатолію Гриценко
и не как, бюту с наш. укр.

lion.ts

[deleted]
А какую Альтернативу на данном этапе кто видит? Будут выборы в ВР кого выбрали бы Вы?
За Виталия голосовать надо - он порядок там наведет:mrgreen:

ГРИЦЕНКО ПРО РОЗМОВУ З АХМЕТОВИМ .
(3) С Е К Р Е Т Н О КИЇВ 001123 SIPDIS EO 12958: DECL: 23.03.16 TAGS: MARR, PGOV, PINR, НАТО
ТЕМА: УКРАЇНА — МІНІСТР ОБОРОНИ ПРО НАТО ТА ГАРАНТІЇ ЗАЙНЯТОСТІ
Засекречено: Послом. Причина — п. 1.4 (b) і (d).
Міністр оборони про НАТО .

1. (C) Під час зустрічі з послом 22-го березня (2006) міністр оборони Анатолій Гриценко сказав, що займається реорганізацією Генерального штабу Збройних Сил України з метою приведення його у відповідність до вимог Глобальної системи оперативного управління для спільного використання країнами-членами НАТО (GCCS-J).

Він також висловив надію, що План дій щодо членства в НАТО (ПДЧ) для України буде схвалено на наступному засіданні міністрів оборони країн НАТО, й що восени Україна буде готова продовжити реформи у відповідності з ПДЧ.

2. (C) У відповідь на зауваження посла про те, що багато чого буде залежати від результатів майбутніх парламентських та місцевих виборів, а також від складу майбутнього коаліційного уряду, А. Гриценко запевнив, що новий уряд продовжить курс на вступ України в НАТО, навіть якщо воно буде сформовано коаліцію між «Партією регіонів» та «Нашою Україною».

За словами А. Гриценка, Партію регіонів не хвилюють питання зовнішньої політики. А. Гриценко не надає значення антинатовській риториці регіоналів, вважаючи, що вона призначена виключно для «внутрішнього споживання в період виборів». Коли посол зауважив, що лідер Партії регіонів В. Янукович у приватних бесідах висловлював зацікавленість тільки у співпраці з НАТО, але не у членстві України в цій організації, А. Гриценко знову повторив, що «Партію регіонів не хвилюють питання зовнішньої політики».
… і гарантії зайнятості

3. (C) Гриценко повідомив, що минулого тижня розмовляв з фінансовим покровителем Партії регіонів, олігархом Рінатом Ахметовим. Він поінформував хресного батька донецького клану про НАТО, прагнучи заручитися підтримкою Ахметова, щоб домогтися згоди Верховної Ради на участь України у спільних навчаннях з НАТО.

За словами Гриценка, Ахметов сказав, що депутати від Партії регіонів будуть голосувати за проведення навчань тільки після виборів, не раніше. Олігарх також нібито сказав Гриценку, що той виконує потрібну роботу на посаді міністра оборони, причому, за заявою Ахметова, цю точку зору поділяють й «інші» регіонали.

На думку А. Гриценка, розмова з Ахметовим дає підстави вважати, що він може залишитися на посаді міністра оборони у складі коаліційного уряду, сформованого «Партією регіонів» та «Нашою Україною». Це дозволить йому продовжити курс України на євроатлантичну інтеграцію у військовій та оборонній сфері.
Коментар

4. (C) Антинатівська позиція Партії регіонів справді є однією з її передвиборних технологій, але не тільки. Як зазначив посол у бесіді з А. Гриценко, В. Янукович нерідко підкреслював у приватних висловлюваннях, що він не бачить серйозного прагнення України вступити в НАТО.

Якщо Партія регіонів дасть свою згоду на те, щоб А. Гриценко залишився на посаді міністра оборони у складі коаліційного уряду, це стане явною ознакою того, що регіонали не бажають різко змінювати один з основних аспектів зовнішньополітичного курсу України.

Гербст (Herbst).

Матеріали з сайту WikiLeaks (опубліковані 03 грудня 2010 на сайті «Фокус»; в перекладі на російську мову) — лист «посла США в Україні» Джона Гербста (John E. Herbst), звіт про розмову з «міністром оборони України» А. Гриценком, 22.3.2006
Wikileaks оприлюднений засекречений доповідь посла США в Україні Вільяма Тейлора про зустріч з українським бізнесменом Дмитром Фірташем. Зустріч відбулася 8 грудня 2008 року. Мова йшла про Ющенка, Тимошенко, торгівлю газом, про Могілевича, Сонцевську ОЗГ (організована злочинна група у Москві) й про компанію «Ітера».

Середу, 10 груднем 2008, 07:52

1.Неоднозначний український олігарх Дмитро Фірташ, перш за все відомий як співвласник газового посередника РосУкрЕнерго, зателефонував послу США в Україні Вільяму Тейлору 8 грудня 2008…

Мільярдер, який судячи з усього, є одним з найвпливовіших людей в Україні, висловив повну підтримку президента Віктора Ющенка й настільки ж сильне презирство до прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. Він заявив, що перешкоджав коаліції між БЮТ та Партією Регіонів в останню мить (перед можливим створенням) й на момент зустрічі працював над створенням коаліції між прихильниками Ющенка та Партією Регіонів…

6. Фірташ сказав, що й він, й Ахметов обидва хотіли коаліцію між ПР та її прихильниками. Він запевнив, що виступив посередником під час зустрічі, що пройшла увечері 8 грудня, між Януковичем та Ющенком. Він не був упевнений в тому, що Януковичу та Ющенку вдасться сформувати коаліцію, але вважав, що це — єдиний шлях, здатний вивести Україну з політичної кризи …

16. Коли Фірташа запитали про обіцянку Тимошенко усунути РосУкрЕнерго з Україною, у своїй відповіді він пов'язав Тимошенко з Росією. Він стверджував, що прем'єр-міністр звернулася за підтримкою з боку Росії для того, щоб позбутися РосУкрЕнерго. Й заради досягнення цієї мети йшла на поступки Росії. Як приклад таких поступок Москві Фірташ назвав мовчання Тимошенко про військові події в Грузії в серпні, її уникнення заяв щодо [[Голодомор на Україні|Голодомору]] й питання Чорноморського флоту в Криму.

Фірташ зізнався, що у нього все більше ускладнювалися відносини з Росією… Якщо Москва дійсно хотіла позбутися РосУкрЕнерго, додав Фірташ, вона могла це зробити тільки за час, коли Тимошенко була при владі…

18. Посол попросив Фірташа розповісти про свої зв'язки з босами російських злочинних угруповань, такими як Семен Могилевич. Фірташ відповів, що багато людей із Заходу не розуміють, що відбувалося в Україні після розпаду СРСР… Фірташ визнав, що він мав потребу й отримав дозвіл від Могилевича, коли починав різні види свого бізнесу, але він заперечував, що знаходиться в близьких стосунках з Могилевичем.

Цитата зі статті «Wikileaks: Повний текст доповіді посла США про зустріч з Фірташем (10 грудня 2008)»
Ответы Гриценка прочитай тут:
Когда будешь за Гриценка голосовать - смотри не ошибись.

Многие вещи показались довольно подозрительными, но в целом ничего прямоуказывающего на то что Гриценко продажный или засланый казачок не увидел, а так же того что он крал тоже. Ну понятно что чтобы получить от ВР добро нужно было общаться с Ахметовым. Проводить совместные учения вместе с НАТО, так мы их уже не раз проводили, это нормально, ну и в остальном вроде бы нет ничего, чтобы на нем можно было бы ставить крест.

Зверху