Тимошенко Ю. В. і БЮТ

ANGRYMAN

Забанен
Re: Відповідь: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Де ви почали - там ми і продовжуємо.
Конкретику я почую?

Тих, кого в обличчя посилають на х.. а він розвертається і йде (писати заяву, чи просто плакати в подушку, не суть) - я взагалі не вважаю за людей. Проте нажаль, саме такі "істоти" здебільшого формують український народ. Як, втім, і російський. Саме тому сотня чеченців тримає в жаху стотисячне місто росіян. Бо чеченці не пишуть заяв - ви б'ють. Одразу, не зважаючи на наслідки. Або стріляють. Бо образа гідності - це те, чого не пробачають. Так само сотня заїжджих мусульман може заборонити тисячам норвежців ставити новорічну ялинку в своїй же країні! А ми після цього прагнемо вчитися "євроінтеграції" у норвежців. А чому у них вчитися? Вчитися терпіти приниження?
Ваш життєвий досвід мене вражає :))

"Мент - це не професія, це - національність." (с)
Якби ви особисто підняли свою дупу (і Анді це теж корисно) і відвідали б тж Польщу, ви б не казали таких нісенітниць. А так, склалося одне враження - начитались проповідей Корча, і вперьод на віртуальні барикади )

Останнє редагування:

lion.ts

[deleted]

lion.ts, так как в камере сейчас 2 зэчки то и кроватей 2, запустят еще пятерых - принесут еще 5 кроватей, в чем обман - не пойму)
Одну на другую поставят?:mrgreen:

Зверніть увагу на джерела.
Якщо обирати між газетною писаниною та інформацією з офіційного сайту державного органу - то я більше вірю офіційному сайту. За інформацію на ньому чітко відповідають конкретні люди. А за інформацію в газеті реально не відповідає ніхто.
Це так само як читати закони на сайту Верховної ради чи читати їх у передруковці місцевої газетки. Трішки різні речі.
это печально... ты хоть бы прочитал, чьи это слова были:mrgreen:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Я прочитав, що журналіст написав, що нібито то були слова товаріща Чумака. Але товаріща Чумака могли не зовсім точно поінформувати, журналіст міг слова перекрутити, міг щось наплутати, або саму Тимошенко могли перевести і так далі.
А офіційний документ на офіційному ресурсі - то є офіційний документ на офіційному ресурсі.

lion.ts

[deleted]

Я прочитав, що журналіст написав, що нібито то були слова товаріща Чумака. Але товаріща Чумака могли не зовсім точно поінформувати, журналіст міг слова перекрутити, міг щось наплутати, або саму Тимошенко могли перевести і так далі.
А офіційний документ на офіційному ресурсі - то є офіційний документ на офіційному ресурсі.
Да будет тебе известно, что в случае дачи ложной информации обычно приводится опровержение. Опровержение видел? - Нет? Тогда все с этим тотальным враньем ясно.

VOL

Active Member
Вся эта трепАтня по поводу посадки Ю.Т. НАСТА...ИЗДЕЛА. На улицу как в 2004 году за неё уже никто не выйдет. Много обещали, да всё обосрали. Козлы как с одной стороны, так и с другой. Постоянное враньё и утрирование фактов рыжим злым захисником Ю.Т. Власинко, выглядит мерзотно. Всем его интервью никто не верит или всё надо делить на два.
Вывод один проворовались ВСЕ, как старая власть , так и новая.
Доверять не тем не другим нельзя, и на очередных выборах нужно выбирать совсем новых людей, чья репутация незапятнана. так же нужно срочно принять новый более жосткий закон об отзыве депутатов и импичменде президента.:evil:

Я не раз слышал по телику от нее, еще тогда, что для того чтобы Украина стала жить по европейски, ей достаточно 1,5 года. Когда у нас была власть сосредоточена в руках премьера, которым была (Ю.В. Тимошенко) почему то у нее не вышло ничего, но отмазка гениальная "мені не давали працювати". Это я запомнил как отче наш.

`eNergY

Chester Bennington
Вывод один проворовались ВСЕ, как старая власть , так и новая.Доверять не тем не другим нельзя, и на очередных выборах нужно выбирать совсем новых людей, чья репутация незапятнана.
Врятле такие существуют.

так же нужно срочно принять новый более жосткий закон об отзыве депутатов и импичменде президента.:evil:
Об этом можно только мечтать.

Здесь даже Европейское общество (якобы самое высокодемократичное) повело себя крайне лицемерно, подавай ей понимаешь евро условия. Почему обычным пересичным такого (каким законом предусмотрено?) отношения и заботы со стороны европейского общества нет? Где ж они были когда люди с открытой формой туберкулеза пачками ютились в камере, с антисанитарными условиями? Получается материально-классовая дискриминация. Выводы делайте сами.

Останнє редагування:
Зверху