Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Grosso

wonderwall
Чомусь маю переконання, що татарин Яника у домовину зажене за подібні фокуси, що очевидно призведуть до політичної і економічної ізоляції України.

lion.ts

[deleted]
Опозиція вимагає порушити кримінальну справу проти Азарова

Опозиція вимагає порушити кримінальну справу проти Миколи Азарова за підписання у Санкт-Петербурзі угоди про зону вільної торгівлі у рамках СНД. Кажуть, це відбулося без відповідного рішення уряду та парламенту.

Опозиціонери вже звернулися до генерального прокурора Віктора Пшонки. Вони стверджують, що дії Азарова підпадають під три статті кримінального кодексу: зловживання владою або службовим становищем, перевищення влади та службове недбальство. Крім того, опозиція засудила спроби влади втягнути Україну до Митного союзу. На їхню думку, це може призвести до міжнародної ізоляції.

Юрій Кармазін, Народний депутат, НУ-НС: "Вважаю за необхідне звернутися до генерального прокурора України з вимогою порушити кримінальну справу щодо поки що прем`єр-міністра Миколи Азарова".
Хых) интересно будет на отмазки посмотреть:)

Szandor

New Member
Если не жалко времени,то посмотрите кино про "дарагого" ВОРЮГУ ЖИРНОМОРДОГО.

hello moto

народный контроль

lion.ts

[deleted]
Отмазки у них стандартные - пять лет им Ющенко мешал, сейчас ПР. А так бы оппозиция горы свернула :lol:
А ты даже не понял о чем я))

Я имел в виду отмазки по поводу того, почему против Азарова уголовное дело возбуждено не будет:)

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Я имел в виду отмазки по поводу того, почему против Азарова уголовное дело возбуждено не будет
А є склад злочину?

Опозиція вимагає порушити кримінальну справу проти Миколи Азарова за підписання у Санкт-Петербурзі угоди про зону вільної торгівлі у рамках СНД. Кажуть, це відбулося без відповідного рішення уряду та парламенту.
Якою статтею якого документу забороняється дані дії прем'єр-міністра?

P.S. Я не проти кримінальної справи на Азарова, я просто хочу знати суть, даби мати можливість оперувати фактами, а не газетними заголовками.

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

А є склад злочину?

Якою статтею якого документу забороняється дані дії прем'єр-міністра?

P.S. Я не проти кримінальної справи на Азарова, я просто хочу знати суть, даби мати можливість оперувати фактами, а не газетними заголовками.
Извините, а в деле Тимошенко был состав преступления)?

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Я задавав ті самі питання: відповіді мені так само ніхто не дав.

Зверху