Т.е. Вы как брали взятки при предыдущей власти, так и продолжаете брать при Януковиче?А щодо "безладу і хабарів" - то я працював в органах влади при Тимошенко, зараз працюю при Януковичі. І різниці, я вам скажу - нуль. Нічого не змінилося після виборів. Абсолютно.
Мне ваши слова не авторитетны.я працював в органах влади при Тимошенко, зараз працюю при Януковичі. І різниці, я вам скажу - нуль.
ну что ты дорогой, да им янукович отец родной.Т.е. Вы как брали взятки при предыдущей власти, так и продолжаете брать при Януковиче?
Я, нажаль, не можу брати хабарів, бо не маю повноважень до вирішення тих питань, за які, власне, ці забарі і дають.Т.е. Вы как брали взятки при предыдущей власти, так и продолжаете брать при Януковиче?
Самое интересное, что этот человек позже будет кричать о том, что он за "правовое государство", а не за "взяточничество" :facepalm:Я, нажаль, не можу брати хабарів, бо не маю повноважень до вирішення тих питань, за які, власне, ці забарі і дають.
Ну, Серого, положим, все мы знаем, шо это за птица, понимаешь. Серый - он и есть Серый, шо с него возьмёшь. Согласись.Микола Сірий, адвокат Юлії Тимошенко: "Ми звернулися до суду...
Я знаю як працювали органи влади раніше, і знаю як працюють зараз. Нічого не змінилося. Абсолютно. Ні люди, ні процеси, ні процедура. То з чого ви взяли, що ті ж самі люди, по тій же самій процедурі і в рамках того ж самого процесу раптом повинні почати брати більше хабарів від того, що змінилась табличка над кабінетом президента?Вопрос: откуда ты знаешь, как берут взятки сейчас и как брали раньше))? Если тебе их не дают, то те, кому их дают, - вряд ли будут отчитываться перед тобой
А Вы лично наблюдали, как они берут взятки)? - Нет? Так о чем здесь разговор??Я знаю як працювали органи влади раніше, і знаю як працюють зараз. Нічого не змінилося. Абсолютно. Ні люди, ні процеси, ні процедура. То з чого ви взяли, що ті ж самі люди, по тій же самій процедурі і в рамках того ж самого процесу раптом повинні почати брати більше хабарів від того, що змінилась табличка над кабінетом президента?
Судя вашей логике, можно утверждать что чиновники вовсе взяток не берут, т.к. мы этого не видели... И коррупции вовсе нет на Украине ))А Вы лично наблюдали, как они берут взятки)? - Нет? Так о чем здесь разговор??