Відповідь: Фашизм и антифашизм
А, ну то так би одразу і сказали!Так я на то и намекаю. С этим жеж надо шото делать.
А, ну то так би одразу і сказали!Так я на то и намекаю. С этим жеж надо шото делать.
Звісно є: "нєт нєгров - нєт расізма".Є непогані таблетки від алергії
Інопланетяни? :mrgreen:В усьому винні певні особи, при чому ніхто не може достовірно доказати їх приналежність до раси чи нації.
Ви так і не спромоглися трішки розібратися в чому полягає та неповноцінність.А як же ваші "наукові" умовиводи про їх неповноцінність?
Для мене всі чорні - "на одно ліцо".Ви ж розберіться - араби чи негри - то щось логіка "хромає" у вас
І? їх завозили щоб вони працювали, а вони, падлюки, прозябають на пособіях по безробіттю і працювати не хотять. Який вихід? Чемодан-вокзал-пальма, або чемодан-вокзал-камєноломня. Третього не дано.Доречі - чорношкірі в Лондоні та Парижі ні всі добровільні іммігранти - багатьох їх предків завозили в Європу проти їх волі - це вам як історику нагадую.
Судячи з того, як ви їх ставите білим у приклад, ви не вірите в їх неповноцінність. Чи ви пропогуєте неповноцінність? )Ви так і не спромоглися трішки розібратися в чому полягає та неповноцінність.
Ну про негрів зрозуміло - але ж араби не чорні ))Для мене всі чорні - "на одно ліцо".
А з чого ви взяли що чорношкірі не хочуть працювати?І? їх завозили щоб вони працювали, а вони, падлюки, прозябають на пособіях по безробіттю і працювати не хотять. Який вихід? Чемодан-вокзал-пальма, або чемодан-вокзал-камєноломня. Третього не дано.
Ви прочитайте про що йде мова - а потім ми поговоримо з вами далі.Судячи з того, як ви їх ставите білим у приклад, ви не вірите в їх неповноцінність. Чи ви пропогуєте неповноцінність?
А що, білі?Ну про негрів зрозуміло - але ж араби не чорні
Є непогані таблетки від алергії ))Там негри. Забагато негрів. А у мене на них алергія.
В усьому білі винні?
Так це ж взірець ваших уподобань! Негри ведуть себе так, як ви хочете, щоб вели себе білі ) А як же ваші "наукові" умовиводи про їх неповноцінність? Вже не вірите "науці"? )P.S. Знаєте в чому різниця між білими та неграми? Коли білі вбили негра - негри розворотили три квартали. А коли негри вбивають білого - білі починають філософствувати на тему, що білий можливо також несе певну відповідальність за те, що його вбили. Саме тому біла толерантна Європа вимирає і перетворюється на чорний войовничий шаріат.
Про загниваючу Європу та США ідеологія СРСР промивала мізки вашим батькам - ви ж це робите собі самостійно )))Саме тому біла толерантна Європа вимирає і перетворюється на чорний войовничий шаріат.
Ви ж розберіться - араби чи негри - то щось логіка "хромає" у вас))А це вже "стадный инстинкт", або "всє пабіжалі і я пабіжал".
А ви краще скажіть: хто розпочав безчинства? Мігранти. Хто складає основну частину "нєдовольних? Мігранти. Це перший випадок подібної поведінки мігрантів в Європі? Хто влаштовував ті випадки? Також мігранти. Чи може якщо у Франції серед погромників-арабів побачили одного білого - то "белые жители участвуют наравне с чернокожими"?
Чи може скажете що негри тут ні при чому? В усьому білі винні?
Невже чорні? У вас ще проблеми з зором ))) Ох, навряд чи ви істинний арієць в результаті ))А що, білі?
Ви відмовляєтесь від своїх слів про ефективність дій чорношкірих та неефективність дій білих?Ви прочитайте про що йде мова - а потім ми поговоримо з вами далі.
Ну то почніть із себе. Мої повідомлення ні чим не гірші за ваші, скоріше навпаки. Доречі саме про вас на цьому форму йде слава троля ))Вашим намаганням перетворити тему на срач - місце в Оффтопіку разом з пєрлами буржуя Нахрапова. Дозволяти розводити те, що зараз відбувається в темі "Оффтопіки" і темах, що мають смислове навантаження - я не збираюся.
P.S. І да, спроби загадити тему постійними повтореннями одного і того самого повідомлення - погана ідея.
Чорні. Певного "чорнуватого" відтінку, якщо бути точним, але в даному контексті це не важливо.Невже чорні?
Чорні наразі не прозомбовані маячнею "толерантності" і т.п. протиприродними речами. Тому вони діють ефективніше за білих. Але це не має відношення до фізіологічних особливостей рас.Ви відмовляєтесь від своїх слів про ефективність дій чорношкірих та неефективність дій білих?
Мої повідомлення стосуються теми. Ваші ж - лише провокують срач. І це яскраво видно по даній темі.Ну то почніть із себе. Мої повідомлення ні чим не гірші за ваші, скоріше навпаки.
Хіба? А мені здавалося що мене записали в агенти спецслужб...Доречі саме про вас на цьому форму йде слава троля
Незабувайте, що ви стверджували саме про інтелектуальну неповноцінність чорношкірих, а тепер намагаєтесь робити хорошу міну при поганій грі ))Чорні наразі не прозомбовані маячнею "толерантності" і т.п. протиприродними речами. Тому вони діють ефективніше за білих. Але це не має відношення до фізіологічних особливостей рас.