Оффтопики.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Є непогані таблетки від алергії
Звісно є: "нєт нєгров - нєт расізма". ;)

В усьому винні певні особи, при чому ніхто не може достовірно доказати їх приналежність до раси чи нації.
Інопланетяни? :mrgreen:

А як же ваші "наукові" умовиводи про їх неповноцінність?
Ви так і не спромоглися трішки розібратися в чому полягає та неповноцінність.

Ви ж розберіться - араби чи негри - то щось логіка "хромає" у вас
Для мене всі чорні - "на одно ліцо".

Доречі - чорношкірі в Лондоні та Парижі ні всі добровільні іммігранти - багатьох їх предків завозили в Європу проти їх волі - це вам як історику нагадую.
І? їх завозили щоб вони працювали, а вони, падлюки, прозябають на пособіях по безробіттю і працювати не хотять. Який вихід? Чемодан-вокзал-пальма, або чемодан-вокзал-камєноломня. Третього не дано.

Роман

http://legaloffice.com.ua
Ви так і не спромоглися трішки розібратися в чому полягає та неповноцінність.
Судячи з того, як ви їх ставите білим у приклад, ви не вірите в їх неповноцінність. Чи ви пропогуєте неповноцінність? )

Для мене всі чорні - "на одно ліцо".
Ну про негрів зрозуміло - але ж араби не чорні ))

І? їх завозили щоб вони працювали, а вони, падлюки, прозябають на пособіях по безробіттю і працювати не хотять. Який вихід? Чемодан-вокзал-пальма, або чемодан-вокзал-камєноломня. Третього не дано.
А з чого ви взяли що чорношкірі не хочуть працювати?

Останнє редагування модератором:

Stein

Well-Known Member

Судячи з того, як ви їх ставите білим у приклад, ви не вірите в їх неповноцінність. Чи ви пропогуєте неповноцінність?
Ви прочитайте про що йде мова - а потім ми поговоримо з вами далі.

Ну про негрів зрозуміло - але ж араби не чорні
А що, білі?

Роман

Re: Фашизм и антифашизм

Там негри. Забагато негрів. А у мене на них алергія. ;)
Є непогані таблетки від алергії ))

В усьому білі винні?

В усьому винні певні особи, при чому ніхто не може достовірно доказати їх приналежність до раси чи нації.

P.S. Знаєте в чому різниця між білими та неграми? Коли білі вбили негра - негри розворотили три квартали. А коли негри вбивають білого - білі починають філософствувати на тему, що білий можливо також несе певну відповідальність за те, що його вбили. Саме тому біла толерантна Європа вимирає і перетворюється на чорний войовничий шаріат.
Так це ж взірець ваших уподобань! Негри ведуть себе так, як ви хочете, щоб вели себе білі ) А як же ваші "наукові" умовиводи про їх неповноцінність? Вже не вірите "науці"? )

Саме тому біла толерантна Європа вимирає і перетворюється на чорний войовничий шаріат.
Про загниваючу Європу та США ідеологія СРСР промивала мізки вашим батькам - ви ж це робите собі самостійно )))

А це вже "стадный инстинкт", або "всє пабіжалі і я пабіжал".
А ви краще скажіть: хто розпочав безчинства? Мігранти. Хто складає основну частину "нєдовольних? Мігранти. Це перший випадок подібної поведінки мігрантів в Європі? Хто влаштовував ті випадки? Також мігранти. Чи може якщо у Франції серед погромників-арабів побачили одного білого - то "белые жители участвуют наравне с чернокожими"?
Чи може скажете що негри тут ні при чому? В усьому білі винні?
Ви ж розберіться - араби чи негри - то щось логіка "хромає" у вас))

Доречі - чорношкірі в Лондоні та Парижі ні всі добровільні іммігранти - багатьох їх предків завозили в Європу проти їх волі - це вам як історику нагадую.

Роман

Re: Відповідь: Фашизм и антифашизм

Вашим намаганням перетворити тему на срач - місце в Оффтопіку разом з пєрлами буржуя Нахрапова. Дозволяти розводити те, що зараз відбувається в темі "Оффтопіки" і темах, що мають смислове навантаження - я не збираюся.
P.S. І да, спроби загадити тему постійними повтореннями одного і того самого повідомлення - погана ідея.
Ну то почніть із себе. Мої повідомлення ні чим не гірші за ваші, скоріше навпаки. Доречі саме про вас на цьому форму йде слава троля ))

Stein

Well-Known Member

Чорні. Певного "чорнуватого" відтінку, якщо бути точним, але в даному контексті це не важливо.

Ви відмовляєтесь від своїх слів про ефективність дій чорношкірих та неефективність дій білих?
Чорні наразі не прозомбовані маячнею "толерантності" і т.п. протиприродними речами. Тому вони діють ефективніше за білих. Але це не має відношення до фізіологічних особливостей рас.

Ну то почніть із себе. Мої повідомлення ні чим не гірші за ваші, скоріше навпаки.
Мої повідомлення стосуються теми. Ваші ж - лише провокують срач. І це яскраво видно по даній темі.

Доречі саме про вас на цьому форму йде слава троля
Хіба? А мені здавалося що мене записали в агенти спецслужб...

Роман

Re: Відповідь: Оффтопики.

Чорні наразі не прозомбовані маячнею "толерантності" і т.п. протиприродними речами. Тому вони діють ефективніше за білих. Але це не має відношення до фізіологічних особливостей рас.
Незабувайте, що ви стверджували саме про інтелектуальну неповноцінність чорношкірих, а тепер намагаєтесь робити хорошу міну при поганій грі ))

Зверху