Оффтопики.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

1. Конституція є основним законом. Всі інші закони, що їй протирічать - не мають юридичної сили.
В Конституції лише загальні норми. Закони їх конкретизують.
"Здійснення цих прав може бути обмежене законом в інтересах національної безпеки, територіальної цілісності або громадського порядку з метою запобігання заворушенням чи злочинам, для охорони здоров'я населення, для захисту репутації або прав інших людей, для запобігання розголошенню інформації, одержаної конфіденційно, або для підтримання авторитету і неупередженості правосуддя."

2. Свобода слова не є свободою наносити образи представникам певних націй. Якщо слово направлено проти певної людини у з метою її образи або приниження - носіїв таких слів треба карати. Наприклад, якщо хтось назве вас та вашу неповноцінними - за це необхідно карати.
А ви прочитали "Майн кампф"?

Роман

http://legaloffice.com.ua
Re: Відповідь: Оффтопики.

В Конституції лише загальні норми. Закони їх конкретизують.
"Здійснення цих прав може бути обмежене законом в інтересах національної безпеки, територіальної цілісності або громадського порядку з метою запобігання заворушенням чи злочинам, для охорони здоров'я населення, для захисту репутації або прав інших людей, для запобігання розголошенню інформації, одержаної конфіденційно, або для підтримання авторитету і неупередженості правосуддя."
Я ким же законом обмежена свобода слова? А яким розмір пенсії для селян? ))

Stein

Well-Known Member

Також, нагадаю, в СРСР з 1963 була встановлена законом мінімальна пенсія для селян у розмірі 60 рублів. Одержували ж селяни з 1964 максимум 12 рублів.
В Україні кожному громадянину гарантується ділянка землі для ІЖБ. Спробуйте отримати її в Сумах.
Про "гарантовану" безкоштовну освіту/медицину і т.п. - я взагалі мовчу.

Я ким же законом обмежена свобода слова?
Кримінальним кодексом.

Роман

А ви прочитали "Майн кампф"?
Так, 12 років тому ))

В Україні кожному громадянину гарантується ділянка землі для ІЖБ. Спробуйте отримати її в Сумах.
Про "гарантовану" безкоштовну освіту/медицину і т.п. - я взагалі мовчу.
То чим же СРСР краще України в такому випадку? Ви ж самі себе спростовуєте )))

Кримінальним кодексом.
Процитуйте статтю КК УРСР, яка обмежує свободу слова.

Останнє редагування модератором:

Stein

Well-Known Member

І де ж там такого "дискримінуючого"?

То чим же СРСР краще України в такому випадку? Ви ж самі себе спростовуєте
Тим, що СРСР не ставив це своєю головною відмінністю від демократій.

Процитуйте статтю, яка обмежує свободу слова.
Чийого кодексу? Українського?

Роман

І де ж там такого "дискримінуючого"?
Те, що він приписує певні особливості (негативні) певним націям, а не конкретним людям.

Тим, що СРСР не ставив це своєю головною відмінністю від демократій.
Це вже прогрес - ви вжен визнаєте, що в СРСР закони не виконувались, людей масово та безпричинно вбивали, декларували свободу слова, вибору і т.п., але не ставили наявність свободи слова у відмінність від інших держав )) (хоча і ставили - наприклад в пісеньці про широку страну родную ))

Чийого кодексу? Українського?
Так, УРСР.

Stein

Well-Known Member

Те, що він приписує певні особливості (негативні) певним націям, а не конкретним людям.
Він все підкріплює дієвими історичними прикладами. І ті особливості ми можемо спостерігати і до нині.

Це вже прогрес - ви вжен визнаєте, що в СРСР закони не виконувались, людей масово та безпричинно вбивали, декларували свободу слова, вибору і т.п., але не ставили наявність свободи слова у відмінність від інших держав
Щось вас знову понесло в марення...

Я вже наводив вам радянський кодекс.

Роман

Він все підкріплює дієвими історичними прикладами. І ті особливості ми можемо спостерігати і до нині.
Тобто він мав змогу дослідити дії КОЖНОГО представника тієї нації? І ви відповідаєте за нинінішні дії КОЖНОГО представника тієї нації?

Щось вас знову понесло в марення...
Так, інтерпретую ваші - маєте змогу їх перечитати ))

Я вже наводив вам радянський кодекс.
Там було про неправдиві "ізмишлєния", а правдиві прояви свободи слова, згідно того кодексу не каралися )).

Stein

Well-Known Member

Тобто він мав змогу дослідити дії КОЖНОГО представника тієї нації? І ви відповідаєте за нинінішні дії КОЖНОГО представника тієї нації?
Береться середньостатистичний показник.
Звісно, є виключення, але вони, як відомо, лише підтверджують правило.

Там було про неправдиві "ізмишлєния", а правдиві прояви свободи слова, згідно того кодексу не каралися
"Правда" - то поняття відносне. Карається "шкода", не залежно від того, походить вона від правди чи від брехні.

Роман

Re: Відповідь: Оффтопики.

Береться середньостатистичний показник.
Звісно, є виключення, але вони, як відомо, лише підтверджують правило.
І де ж така статистика? Та ви ї євреїв тільки по телевізору бачили )))

Зверху