Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Обидно, шо народ наш український так не уважает законно избранного Президента, понимаешь. А он неплохо поёт, между прочим.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Відповідь: Re: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

А за що його поважати?
Я ж сказал - неплохо поёт, знает, кто такой Бернес, понимешь.
Кроме того, высок ростом, представителен. Не то, шо кремлёвские карлики.
Кроме того, неплохо освоил українську мову. Имеет богатый опыт политической борьбы. Много достоинств у Президента Украины господина Янека.

svidomy

р е а л и с т
А пока суть да дело - единственная сила в стране.
А ап_пазиция перегрызлась промеж собой...

Z3RG

Забанен
У каждой партии, каждого избираемого политика (включая Президента) есть свои избиратели, так сказать, однодумцы, а короче - электрорат. Смотрим на элехторат Януковича :) (ненормативня твою мать лексика там, так что аккуратно :) )

zakonodatell

"Щирий"
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Я ж сказал - неплохо поёт, знает, кто такой Бернес, понимешь.
Кроме того, высок ростом, представителен. Не то, шо кремлёвские карлики.
Кроме того, неплохо освоил українську мову. Имеет богатый опыт политической борьбы. Много достоинств у Президента Украины господина Янека.
Я його ніколи не поважав і не збираюся.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

А народ, що його обрав, та країну, яку він очолює, ви теж не збираєтесь поважати?

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Я його ніколи не поважав і не збираюся.
Стейн
А народ, що його обрав, та країну, яку він очолює, ви теж не збираєтесь поважати?
Вот именно! Кто не поважает наш жовто-блакитный флаг, наш гимн "Ще не вмерла...", нашу українську мову, нашего законно избранного Президента и Верховну Раду, наш правящий класс буржуазии, наших национальных героев Мазепу-Петлюру-Бандеру, нашу голодоморную историю и проч., тот не поважает український народ, нашу неньку Україну, понимаешь! Значит, уважаемый законодатель, ты и законов наших не поважаешь, а потому смени свой ник. Рекомендую, понимаешь.

zakonodatell

"Щирий"
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Стейн

Вот именно! Кто не поважает наш жовто-блакитный флаг, наш гимн "Ще не вмерла...", нашу українську мову, нашего законно избранного Президента и Верховну Раду, наш правящий класс буржуазии, наших национальных героев Мазепу-Петлюру-Бандеру, нашу голодоморную историю и проч., тот не поважает український народ, нашу неньку Україну, понимаешь! Значит, уважаемый законодатель, ты и законов наших не поважаешь, а потому смени свой ник. Рекомендую, понимаешь.
По перше не вказуйте, що мені робити і кого поважати, тому що це пряме порушення конституції.
По друге, я написав, що я не поважаю українофоба Януковича і маю на це повне законне право.
По трете президент, який здає територію проводить українофобську політику, нищить мову і історію НЕ МОЖЕ І НЕ Є ПРЕЗИДЕНТОМ УКРАЇНИ. Якщо ви важаете його президентом то ващі проблеми

Зверху