Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Согласен. Почти никого из интеллигентов вокруг себя не вижу. Ау-у-у, где вы, интеллигентики-очкарики? Тишина, понимаешь, вокруг меня, буржуя и учёного.
Діду, ти що, збожеволів? Хоча чого це я? Питання риторичне, звичайно, що збожеволів. Те, що навколо тебе зараз тиша - лише дія (тимчасова) галоперідолу. А як трішечки попустить, то знову з'являться твої іпостасі - Градов (людина інтелігентна), Дворнягін (людина майже інтелігентна), а ще та дамочка (в порівнянні з тобою, трієчником-бурсаком цілком інтелігентна)... Всі твої іпостасі зараз і не пригадаю, але, як бачиш, інтелігенції там чимало... Почекай, нехай галоперідол трішки попустить - посходяться, послухаєш, про що балакають інтелігентні люди... Тільки мовчи, не ляпай їм за твої колготки, бо по пиці заробиш, дарма що вони лише роз-N-ннення твоєї особи. Ага, мало не забув, лікарі, що намагаються тебе хоч якось до нормального життя повернути - також інтелігентні. Шкода, що про санітарів, що регулярно розряджають об тебе шокер та виписують "люлєй", коли "дістанеш" своїми вибриками такого сказати не можна...
Почему в нищем окружении? Меня окружают люди не бедные. всякие депутаты, делегаты, демократы, бо у всех есть жёны, которым нужны импортные дамские колготки от самого Нахрапова, понимаешь.
Діду, не прибіднюйся. Тебе оточують не просто люди небідні. Тебе оточують гіганти всесвітньої історії - Цезарі, Наполеони, Гришки Распутіни, Троцький, Гітлер і два Македонських. Тих двох чуваків (один - "стілець", що вимагає, щоби на нього сідали, а другий - кінь Будьонного) до уваги не беремо. Але у них проблеми більш глобальні - імператорські інтриги та заколоти, війни та революції, походи та завоювання... Так що нікому діла до твоїх колготок немає, бо ти ними дістав не лише санітарів, а й свої інші іпостасі... Одні вдячні форумчани тебе поки що слухають. Цінуй це. Пон'яв?

Cergey...

Well-Known Member
Re: Відповідь: При владі

Не знаю як кому, але мені влада нічого подібного не нав'язує, бо я мою здатність відфільтровувати та критично оцінювати подавану ЗМІ інформацію, а не просто сприймати все на віру..

.
Вы не заметили что ваши взгляды сегодня отличаются от тех что были год два назад? Что плохо фильтровали?А сейчас фильтруете лучше?

Nahrapov

Буржуй и учёный
Я вчивсь у СРСР а не в Українській школі і не треба мені розповідати про індустріалізацію та інше! В мене померло половина рідних під час голодомору і я би нікому не побажав таке пережити як це пержила моя бабця!!!!!!!!!!!
Ганьба вам!
Ганьба! Геть! Підтримую тебе, вельмишановний звірюга. Ти - справжній українець, як і я. Уся моя родня ще й досі плаче за жертвами голодомору, за нашими родичами - а їх попухло у роки голодомору приблизно 120-130 осіб. Ганьба індустріалізації з колективізацією, понимаешь!

Dvoranin

Учёный
А всё таки он был добрым ... /Сталин/
Всё познаётся в сравнении.
Не надо притворяться, господа. Восрес бы сейчас наш усатый праотец - все бы мигом его полюбили.Это известная истина: всегда ругают прошедший режим и хвалят настоящий...
Типичная позиция холуев всех времён.А СОБСТВЕННАЯ ПОЗИЦИЯ У ВАС ЕСТЬ?

Давненько, я вас не видел )))

Nahrapov

Буржуй и учёный
Привет, Дворянин! Приятно видеть на форуме, кроме себя, ещё одного учёного. Может, начнём создавать на форуме коалицию ученых экспертов?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Куды идти, шо брать с собой? Я прийду со своими наймитами, так шо можешь на меня расчитывать. Шо написать на транспоранте? "Долой буржуазию"?
Діду, чи ти з глузду з'їхав? Ой, забуваю постійно...
Пиши, що і минулого разу: "Свободу буйним!", "Дайош двойную пайку галоперидола!", "Геть санітарське свавілля", "Вимагаємо знизити напругу електрошокерів в 10 разів!", "Не бажаємо "секондовські" гамівні сорочки"...
Багато транспарантів не набирайте, бо кинути шкода (скільки праці в них вкладено), а тікати з ними важко. До речі, Наполеон, Ганнібал, Македонський - можуть персональні гасла винести, скажімо, з вимогою надати їм статус ветеранів війн з персами, пунічних, чи 1812 року... Як бачиш - можна "бабла на халяву зрубати". Так що терміново заводь собі ще якусь іпостась із історичних...

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Відповідь: Оффтопики.

Ой, забуваю постійно...
Нічого жахливого в цьому вже немає, бо є зараз ліки, які допомогають покращити пам'ять. За невеликі копійки можу порекомендувати тобі кілька ліків. Зрозумів мене чи ні?

mangust

патріот
Відповідь: О ценностях: советских, демократических, христианских

Stein, Що з вище написаного ваше?
- користуєтесь не тільки чужими словами, а і біографією?

Зверху