При владі

Як ви оцінюете діяльність влади в 2010 р.

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
  • Опитування закрито .

Glucker

Здесь был статус
Re: Відповідь: При владі

Вже відпускали. І не одного. Потім так і не знайшли. Навіщо наступати на ті самі граблі в n-ний раз?
Так может вообще в таком случае стоит исключить подписку из списков "запобіжних заходів"? Ведь обвиняемые уже не раз сматывались когда их отпускали под подписку о невыезде.
И почему отпустили сына депутата от ПР который обвиняется в убийстве? Он что, не может скрыться от следствия или тем более повлиять на его ход?

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

Так может вообще в таком случае стоит исключить подписку из списков "запобіжних заходів"? Ведь обвиняемые уже не раз сматывались когда их отпускали под подписку о невыезде.
И почему отпустили сына депутата от ПР который обвиняется в убийстве? Он что, не может скрыться от следствия или тем более повлиять на его ход?
Якщо підозрюваний визнав себе винним, співпрацює зі слідством і не має намірів тікати - то його можуть і випустити під підписку.
А якщо підозрюваний буйний, на контакт не йде, кричить що його підставляють, його соратники збирають маніфестації, акції, прес-конференції, всюди волають про його невинність, політичні репресії, утиски і т.п. - то не важко здогадатись, що буде якщо такого випустити під підписку. Та він вже завтра може лежати десь на теплому березі в країні де немає екстрадиції. Навіщо так ризикувати?

mangust

патріот

Коли в державі президент є рецидивістом зі стажем, кримінальним злочинцем, якому досі судимості знімають, то само собою, що і прокурори у такої влади - клоуни і у підтанцовці. На відео - заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін лабає "Мурку" на радість зажирівшої від вседозволеності неукраїнської публіки.

Glucker

Здесь был статус
Re: Відповідь: При владі

Якщо підозрюваний визнав себе винним, співпрацює зі слідством і не має намірів тікати - то його можуть і випустити під підписку.
А якщо підозрюваний буйний, на контакт не йде, кричить що його підставляють, його соратники збирають маніфестації, акції, прес-конференції, всюди волають про його невинність, політичні репресії, утиски і т.п. - то не важко здогадатись, що буде якщо такого випустити під підписку. Та він вже завтра може лежати десь на теплому березі в країні де немає екстрадиції. Навіщо так ризикувати?
А что, сын депутата пришел в милицию с явкой с повинной и сознался в убийстве что его отпустили под подписку о невыезде?

Stein

Well-Known Member

Він свою провину визнав. І взагалі, чого ви причепились до того сина депутата? От коли цей втече, а наступному такому ж теж дадуть підписку і він теж втече - тоді і будете розповідати що синам депутатів дають підписки, а вони тікають.

zakonodatell

"Щирий"

Він свою провину визнав. І взагалі, чого ви причепились до того сина депутата? От коли цей втече, а наступному такому ж теж дадуть підписку і він теж втече - тоді і будете розповідати що синам депутатів дають підписки, а вони тікають.
А чому тоді Луценко який нікуди не тікав під вартою?

Stein

Well-Known Member

Ще раз кажу: корупціонери подібного рівня (та ще й соратники подєльніков Луценка) вже не раз тікали з країни після випуску їх під підписку. Плюс враховуючи купу галасу про нібито "невинність" Луценка - випустивши його з-під варти ГПУ ризикує взагалі більше його не побачити.

mangust

патріот

Ще раз кажу: корупціонери подібного рівня (та ще й соратники подєльніков Луценка) вже не раз тікали з країни після випуску їх під підписку. Плюс враховуючи купу галасу про нібито "невинність" Луценка - випустивши його з-під варти ГПУ ризикує взагалі більше його не побачити.
А можна приклад.
Можливо ви плутаєте "подільників" Луценка з "подільниками" Кучми і Януковича, початку 2005 року, коли ціла купа тодішніх посадовців, на чолі з Яником, Бокаєм, Боделаном та іншими опинились в Росії?

mangust

патріот

Stein, хочу навести для вас вислів німецького пастора Мартіна Фрідріха Густава Эміль Німьоллера

Когда нацисты пришли за коммунистами,
я оставался безмолвным.
Я не был коммунистом.

Когда они сажали социал-демократов,
я промолчал.
Я не был социал-демократом.

Когда они пришли за членами профсоюза,
я не стал протестовать.
Я не был членом профсоюза.

Когда они пришли за евреями,
я не возмутился.
Я не был евреем.

Когда пришли за мной,
не осталось никого, кто бы заступился за меня.

Stein

Well-Known Member

Колишній соратник Юлії Тимошенко Павло Лазаренко. Чоловік Юлії Тимошенко Олександр Тимошенко. Ось тепер свіженький:

Экс-министр экономики Украины получил убежище в Чехии

Бывший министр экономики Украины Богдан Данилишин, против которого на Украине возбуждено уголовное дело по обвинению в злоупотреблении служебным положением, получил политическое убежище в Чехии.

Об этом украинской редакции нашей радиостанции сообщила адвокат Данилишина. В министерстве внутренних дел Чехии эту информацию подтвердили.

Данилишин - по запросу Интерпола - был задержан в Чехии в октябре прошлого года. Киев добивался его экстрадиции. Теперь он должен быть освобожден из-под стражи.

На Украине в последнее время был возбужден ряд уголовных дел против министров кабинета экс-премьера Юлии Тимошенко. Оппозиция заявляет, что их преследуют по политическим мотивам.

Хочете додати до списку ще й ім'я Луценка? Ні, дякую, нехай краще посидить, обживе місце куди нещодавно сам людей саджав.

Зверху