При владі

Як ви оцінюете діяльність влади в 2010 р.

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
  • Опитування закрито .

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

Сейчас всевозможные "сочувствующие" пророссийским политсилам (а возможно и те из них кто имеет отношение к модераторскому составу форума) набегут и скажут что его нельзя винить в содеянном т.к. не было проведено следствие. А также о том что его нельзя садить в СИЗО
Здається саме такою аргументацією користувались проти мене захисники Луценко-Тимошенко у відповідній темі... ;)

lion.ts

[deleted]
Мда,и будет очередное замусоливание дела.Ещё и погибшие окажутся виноватыми...
самое интересное даже не то, а какие же они твердолобые, эти сынки Герман... Вроде бы один убился летом, второму - урок на будующее, так нет же, толку полный ноль...

Как говорится, не жалко чей-то жизни - подумай хоть о своей.

Glucker

Здесь был статус
Есть процессуальный кодекс где описанно как где и что,и есть уголовный кодекс,где сказанно что и за что. Читайте господа и не говорите чепухи.
Когда будет решение суда,тогда и можно будет говорить кто и сколько взял и взял ли вообще.А за мягкость законов в таких случаях винить надо нардепов,причем всех без исключения.
Так ты же говорил в адрес многих представителей демократических политсил о том что они воры и т.д. Решение суда было на эту тему?

Cergey...

Well-Known Member
Так ты же говорил в адрес многих представителей демократических политсил о том что они воры и т.д. Решение суда было на эту тему?
Там что есть нарушение процесуального кодекса? Где прописано задержание там задерживают,где подписка о невыезде там подписка.

А насчет воров,то наверху все у кого нет своего бизнеса и кто живет на широкую ногу то воры .Что не согласен с таким мнением?
Вор он и в африке вор.Независимо от того в какой он партии.
Сейчас сажают помаранчевых воров и это хороше,придет время будут сажать тех кто ворует сейчас и это будет тоже хороше.

Или у тебя другое мнение?

Stein

Well-Known Member

А насчет воров,то наверху все у кого нет своего бизнеса и кто живет на широкую ногу то воры .Что не согласен с таким мнением?
Не факт. Ви знаєте скільки заробляють в Києві менеджери середньої ланки у більш-менш серйозних структурах? Я вже мовчу про топ-менеджерів. Багатьом "власникам бізнесу" такі суми і не снились.

Cergey...

Well-Known Member
Re: Відповідь: При владі

Не факт. Ви знаєте скільки заробляють в Києві менеджери середньої ланки у більш-менш серйозних структурах? Я вже мовчу про топ-менеджерів. Багатьом "власникам бізнесу" такі суми і не снились.
Я имею в виду политиков и чиновников,нардепов. Это те кто должен жить на одну зарплату . Или иметь бизнес но не заниматься им.

Я не уверен но слышал что у Януковича бизнес это курятина А у Юльки это госслужба.(то есть тырить )

svidomy

р е а л и с т
Сейчас всевозможные "сочувствующие" пророссийским политсилам
И после будут куда более адекватны чем вечно готовые на соседей потявкать -кто-то же виноват в забуксовавших два десятилетия демократичных процессах!

Вроде бы один убился летом
Шо в "отголосках майдана" всё меньше и меньше человеческого?

Сейчас сажают помаранчевых воров и это хороше,
Так там же "политические преследования" - раз на майдане тусил, то уже политический!

Stein

Well-Known Member

Или иметь бизнес но не заниматься им.
Вони взагалі не повинні мати бізнесу. Бо навіть якщо й не займатимуться ним напряму - то все одно лобіюватимуть його інтереси. Влада має бути відділена від бізнесу сталевою стіною. Мухи окремо - котлети окремо. Але нажаль, за системи капіталістичної демократії - це не можливо в принципі.

Stein

Well-Known Member

Вершина цинізму нової влади: борделі замість ОХМАТДИТУ

На свою біду, Центральна дитяча лікарня ОХМАТДИТ розташована в центрі Києва, у привабливому для забудовників місці. При всіх режимах були спроби розформувати лікарню й передати ласі шматки землі під комерційну забудову. Нарешті, з приходом нової влади, зокрема міністра Охорони здоров‘я, справу було розпочато.

Відповідні договори підписано, тривають проектні роботи. Документ за підписами міністра та директора ОХМАТДИТу (додається) потрапив до редакції.

Аби не викликати аж надто великої хвилі обурення, лікарню не розформують остаточно. Натомість, планується побудувати один новий “Потьомкінський” корпус, до якого буде перенесено рештки всіх відділень. Кількість місць буде скорочено більше, ніж на 40%.

17 відділень з 10 корпусів опиняться в одному 8-поверховому будинку. На кожне відділення передбачено в середньому 30 ліжок, коли зараз в більшості – 60-70. Зокрема, відділення дитячої ортопедії, травматології та мікрохірургії, що зараз має 70 ліжок у двох відділеннях, скоротять до 30-ти в одному відділенні. Відділення ургентної хірургії та гнійної хірургії: 30 ліжок проти 60-ти, що наявні зараз. На всю дитячу онкогематологію та трансплантацію кісткового мозку відведено 40 ліжок. Зараз відділення має 70 ліжок, і навіть такої кількості критично не вистачає для важкохворих дітей з усієї країни. Відповідно, буде скорочено й лікарів.

Таким чином, центральну дитячу лікарню — останню надію багатьох дітей, перетворять на таку собі дитячу Феофанію. Діти зі звичайних родин просто не матимуть шансів туди потрапити. Але й діти еліти теж іноді хворіють. Зрозуміло, що головні високопосадовці давно лікують своїх чад за кордоном. Але є їхні заступники та помічники…

Землю, звільнену з-під хворих дітей, скоріш за все передадуть під російські інвестиційні проекти.

Дивною виглядає позиція міністра Охорони здоров‘я. До того, як І.Ємець очолив міністерство, він зробив багато доброго, зокрема подолав кризу в дитячій кардіології та вивів галузь на рівень, вищий за російський. Можливо, передача земель ОХМАТДИТу під забудову була однією з умов зайняття ним посади. Адже лікарня — чи не остання велика “біла пляма” в центрі Києва.

Ситуація з лікарнею ОХМАТДИТ викриває не тільки алчність чиновників, але й їх тваринну жорстокість. Очевидно, що дітей із важкими формами хвороб не зможуть ефективно лікувати в обласних центрах. Отже, набагато більше українських дітей будуть вмирати. Цікаво, чи в курсі цієї афери Президент?

Більш детальну інформацію та копії документів можна знайти тут:

Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member

Боротьба за ОХМАТДИТ триває. ПОТРІБНА ДОПОМОГА

Директор центральної дитячої лікарні ОХМАТДИТ Юрій Гладуш призначив 26 січня на 13:15 збори керівників відділень, на яких загальним голосуванням мають засудити позицію опікунської ради та завідуючої відділенням дитячої онкогематології щодо майбутнього скорочення лікарні та підтримати проект медичного завдання, підписаний керівником Охматдиту та міністром Охорони Здоров‘я.

Тиск на волонтерів та лікарів організований за наказом міністра Охорони здоров’я Іллі Ємця. Волонтери, лікарі, діячі культури та широка громадськість України висловили свою незгоду з «реконструкцією», в ході якої весь ОХМАТДИТ має бути перенесений до однієї будівлі, а кількість ліжок буде скорочена вдвічі.

Опікунська рада Охматдиту

Зверху