При владі

Як ви оцінюете діяльність влади в 2010 р.

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
  • Опитування закрито .

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

МОЗ вводить інформаційну блокаду щодо ліквідації ОХМАТДИТу

Після того як вчора діячі культури та мистецтв України виступили з відкритим зверненням до Президента України щодо ситуації з лікарнею ОХМАТДИТ, всі провідні телеканали зробили сюжети на цю тему. Проте, через вказівку з Кабміну жоден із цих репортажів до ефіру не потрапив.
Наразі на сайті «Телекритика» триває .

Stein

Well-Known Member

Хтось розповідав що садять тільки опозицію? Ось взялися і за "своїх":

"Регионала" и бывшего крымского спикера посадили под стражу

Центральный районный суд Симферополя избрал для бывшего спикера крымского парламента, депутата нынешнего состава Верховного Совета автономии, избранного от Партии регионов, Анатолия Гриценко меру пресечения в виде содержания под стражей.

Суд удовлетворил ходатайство прокураты, оставив Гриценко под стражей на 2 месяца.

"Суд арестовал на два месяца Гриценко, не приняв во внимание просьбу депутатов выпустить его на поруки", - сказал журналистам народный депутат, председатель Меджлиса крымскотатарского народа Мустафа Джемилев, который присутствовал на заседании суда.

Как сообщалось, правоохранители задержали бывшего спикера крымского парламента, депутата нынешнего состава Верховного совета Автономной Республики Крым, избранного от Партии регионов, Анатолия Гриценко 21 января 2011 года.

В отношении него возбуждено уголовное дело по ч.3 ст.365 Уголовного кодекса (превышение служебных полномочий).

Согласно официальному сообщению Генпрокуратуры, речь идет об операциях с землей военного совхоза "Азовский".

"Указанное должностное лицо, будучи главой Ленинской райгосадминистрации, превышая свои служебные полномочия, совершил действия, направленные на противоправное изъятие земель из пользования военного совхоза "Азовский" площадью более 4,8 тыс. га".

Гриценко в настоящее время возглавляет парторганизацию Партии регионов в Ленинском районе АРК. Депутаты местных советов не пользуются неприкосновенностью, в отличие от депутатов Верховной Рады Украины.

Stein

Well-Known Member

:)
Тобто коли садять опозицію - погані, бо душать опонентів серед чужих. А коли садять своїх - все одно погані, бо душать опонентів серед своїх...

zakonodatell

"Щирий"

:)
Тобто коли садять опозицію - погані, бо душать опонентів серед чужих. А коли садять своїх - все одно погані, бо душать опонентів серед своїх...
Про, яких своїх ви кажете? ЯКщо його на поруки намагалися взяти трое нардепів два з БЮТ і один з НУНСА

Stein

Well-Known Member

Я не маю інформації про те, хто там за кого поручався. Якщо у вас така інформація є - надайте будь-ласка посилання.
А взагалі, суть в тому, що тут багато заявляли про те, що Леценка посадили, а членів ПР - не садять. Ось я навів приклад того, що членів ПР садять так само як і опозиціонерів.

zakonodatell

"Щирий"

Я не маю інформації про те, хто там за кого поручався. Якщо у вас така інформація є - надайте будь-ласка посилання.
А взагалі, суть в тому, що тут багато заявляли про те, що Леценка посадили, а членів ПР - не садять. Ось я навів приклад того, що членів ПР садять так само як і опозиціонерів.
На відмінно від вас,я не важаю, що посилання це цар і бог. Інформацію ж цю, я дивився на 5 каналі і чув комантарі Джамільова з НУНСА.

Stein

Well-Known Member

Гриценко перейшов в іншу фракцію? Його виключили з Партії Регіонів?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Хтось розповідав що садять тільки опозицію? Ось взялися і за "своїх":
Тертя з Гриценком в ПР були ще коли ця політична сила була в опозиції. Він перебіг дорогу більш могутньому регіоналу - Василю Джарти, що є зараз однім з керівників Кримської влади. Тому Гриценка просто "злили" як непотрібного бунтаря. Не зовсім та аналогія, але коли відбувалися "тьорки" між головою Секретаріату Льовочкіним та міністром НС Шуфричем, то злили Шуфрича (правда без в'язниці).

Зверху