Відповідь: Организованная праведность
я посещаю служения Церкви полного Евангелия "Ковчег"
Ну так з цього ж і треба починати! Так і кажіть: "я сектант..." і т.д.
молитвенный дом которой находится на ул.Привокзальная,2 (бывший дк КРЗ)
Це не той, часом, куди "пастор Сунь Хунь Винь із Кореї" приїжджає?
Имею честь всех вас,форумчане,пригласить на завтрашнее праздничное служение по поводу юбилея Церкви и праздника урожая.
Можливо я щось пропустив, чи може у "повній версії" Євангелія є щось новеньке, але мені не відомо про наявність у християн "праздніка урожая". Уж просвітіть нас, заблудших, з цього приводу.
Судя по стилю вашего разговора и по содержанию ваших посланий вы не христианин,а тот,кто ходил в крестовые походы и нарушал Божью заповедь "не Убей".
Церква визначала так: «Розумієте, от ви тут у нас король, тут вас всі слухаються, — але суть у тому, що королем ви можете стати тільки в тому випадку, якщо я вас миропомажу, якщо я здійсню обряд. Якщо я не здійсню обряд, ви не будете ніяким королем. Хто ви такий? Ви король? Ви феодал? Ви герой? Ви найголовніша людина в цьому суспільстві? Так ось, ваша основна функція — захист церкви. Спочатку ви захищаєте церкву, потім ви захищаєте сиріт і вдовиць, потім ви захищаєте феодальні цінності, а вже потім ви можете робити все, що вам заманеться. Яке б ви не були собі «цабе», ваша основна функція — захищати Церкву. Тому, що я над вами, я над всім. І тільки Церква є тим, заради чого весь ваш світ існує.
А коли ви захистили Церкву, заради неї підняли зброю, ви потім обов'язково маєте прийти до Церкви і покаятися в тому, що ви зробили. І каятися, падати на коліна, обливатися слізьми за те, як ви захищали Церкву.
Ви убили людину? Це — гріх. Людина піднімала руку на храм, — ви її вбили. Правильно зробили! Це ваша основна функція. Але ви здійснили страшний гріх. У тому випадку, якщо ви в Церкві будете добре молитися, можливо, вам коли-небудь буде прощення. І, можливо, також і для вас буде Царство Небесне.