Раньше Вы более тактично указывали на ошибки.Поки що ні, але Фокс Малдер диктує мені, що писати. І у нас чисто лінгвістичне було питання, може ми щось пропустили у розвитку сучасної російської мови і діяльності руських общін. Але Ви чомусь з філології переходите на медицину. Тут я не спец, на відміну від Вас.
Не ображайтесь, не мав жодного наміру Вас ображати. Та й помилки там ніякої немає - просто діалектне російське слово замість загальновживаного. Що зайвий раз доводить, що російська Вам не близька. Просто у Вас тимчасовий період зближення із антиукраїнськими силами, пов'язаний із розчаруванням в розбудові Української Держави. Мені теж багато чого не подобається у цьому 19-тирічному топтанні на місці. Але це не привід відмовлятись від власного українського шляху розвитку, від української національної ідеї, від української мови і т.д. на користь неоколоніальної проросійської політики.Раньше Вы более тактично указывали на ошибки.
Не делайте поспешных выводов. Сказывается недостаток образования и правильной языковой практики. Русский язык учили в школе аж 1 годЩо зайвий раз доводить, що російська Вам не близька.
С чего Вы взяли, что они антиукраинские? Они альтернативные. В демократическом обществе могут существовать совершенно разные взгляды на политику и как Вы изволите говорить на "державотворення".Просто у Вас тимчасовий період зближення із антиукраїнськими силами, пов'язаний із розчаруванням в розбудові Української Держави.
Домовились, тим більше, що там і так уже немає вільних місць. Було одне - і те вже зайняте.Не стоит даже пытаться, высказываниями похожими на толерантные, сделать меня адептом Вашей секты
Пане Z3RG, ну навіщо Ви так одразу? Хлопці з "апсчіни" захотіли "погикати", розважити людей, зіграти з форумчанами в цікаву гру - "Знайди десять розбіжностей". Чому б і ні? Треба б їх підтримати та нових ідейок підкинути...Димочка опять рассово-кошегного, подымающего ЧСВ всех ІсконноруссскихЪ говнеца, приволок )).