Відповідь: Re: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!
До речі, не перебивай там ціни на зерно . Grain Tiger - то моя фірма, тримай ціну 0,58, я краще там замість 300 поставлю 100, щоб ти щось продав. Або, якщо хочеш будемо однакову кількість виставляти, тоді будуть брати у нас зерно по черзі.
З Румунією через пару днів буде підписана мирна угода, так само, як з Польщею. До Румунії вигідно продавати залізо, а до Польщі зерно. Було б вже завтра, але там щось глючить у ерепі з законами, замість 24 годин почали по 36 годин проходити. Ми за мир з румунами вже проголосували, далі справа за ними. А поляки за мир з нами теж вже проголосували, але до нас, через глюки, ще черга не дійшла. А ще у поляків зараз найдешевша зброя, тому наш ринок зброї, після зняття ембарго, вони трохи ще можуть обвалити, там у них багато до нас ліцензій. Ще можуть на якісний хліб ціни продемпінгувати, починаючи з к3, у них він набагато дешевше.КОСТа, а что можешь сказать о развитии торговых отношений с Польшей и Румынией?
До речі, не перебивай там ціни на зерно . Grain Tiger - то моя фірма, тримай ціну 0,58, я краще там замість 300 поставлю 100, щоб ти щось продав. Або, якщо хочеш будемо однакову кількість виставляти, тоді будуть брати у нас зерно по черзі.