Відповідь: Re: Відповідь: Re: Сумська молодь заблокувала владі шлях до пам'ятника жер
Я не могу обсуждать эпизоды под моим контролем - идет следствие я не имею право разглашать детали. Но чувствуется что такого беспридела как раньше уже нет.
А чи не здається Вам, що зазвичай люди так не роблять? Якщо сказали "А", то кажіть вже і "Б". А то виходить дуже цікаво: "Я щось знаю, але що саме - не скажу. Але ви зобов'язані мені повірити".
На уровне страны рад привлечению к ответственности депутатов беспредельщиков а так же по крайней мере попытки привлечения ведьмы с косой к уголовной ответственности не может не радовать.
Депутата, якого вовтузив Вітя Янукович-молодший (давно вже зрозуміло, що на інше в нього розуму не вистачає; гени, що поробиш
) збираються притягнути до відповідальності. А Віті дадуть медальку, що натовк людину, яка йому годиться в батьки. А ще краще нагадайте, яку зачепку знайшли для Юлі?
А на уровне области например милиция начала гонять стритрейсинговое кодло (16го их сильно погоняли). Один из этого кодла на огромной скорости на нелегальном мотоцикле врезался в автомобиль и разбился в тот же день (видно недали погонять в Белополье /Сыроватки решил в Сумах в центре это сделать). Эту тему обсуждали здесь на нескольких ветках но ветки потерли / позакрывали. А еще раньше такие вопосы с ГАИ решались даже не во время персональных визитов а по телефону.
Не готовий сказати, що відбувається на рівні області, але про Україну в цілому сказати можна. І добре, що Ви саме пригадали цих "гонщиків"... Так ось. Пригадайте, будь ласка, як пішли з життя, ті, кого Ви називаєте мажорами, а саме сини депутатів від ПР Герман та Сівковича. Немов навіжені мчали на своїх автівках і зустріли свої стовпи. В ІНЕТІ писали про те, що вони були напідпитку, але достатньо зараз просто згадати і те, що вони брутально порушували правила дорожнього руху, не боячись нічого, сподіваючись на захист можновладних батьків. Дико вибачаюся, негоже так говорити про смерть людини, але нехай краще буде так, ніж рано чи пізно вони на своїх автівках збили б когось із "простолюдинів" і не понесли за це ніякої відповідальності...
Щодо ще одного "отприска" Ані-феміністки... Одразу ж по закінченні навчання він пішов вгору, як помічник нардепа Тараса Чорновола. Це на папері, фактично ж він обслуговував свою язикату матінку. Після того, як остання посіла місце в адміністрації Януковича, для синочка знайшлося і нове місце - спеціально для нього створили цілу нову структуру в МЧС, а сам
You must be registered for see links
. І коли вже завершити тему мажорів, то не гріх пригадати ще раз Януковича молодшого. Він жодного разу не виступив з парламентської трибуни як доповідач або співдоповідач, жодного разу не взяв слова з місця. В парламенті цього скликання син Януковича поставив своє прізвище під трьома законопроектами. Оскільки тексти нормативних актів готував не він, то, швидше за все, автографи сина Януковича мали на меті іміджеве навантаження.
Гадаю, на перший раз досить про "мажорів", яких стали "щіміть" за нової влади?