Merime
New Member
Re: ВО "Свобода"
Але не це головне. Головне те, що війна скінчилась 65 років тому в усій Європі, усі країни уже забули про неї, ворогуючі сторони примирились і почали будувати майбутнє .І є тільки одна країна, де війна ще триває. І це колупання у тому, чий дід воював за Ковпака, а чий за Бандеру ,чий за Мазепу, а чий за князя Святослава чи Аттілу - не дає можливості об'єднатися заради побудови майбутнього. Комусь (мабуть, здогадуєтесь кому?) не хочеться, щоб Україна була єдиною і сильною, а загрузала по вуха у цьому пропагандистському лайні.
Шапа, у мене воювали два діда в червоній армії (один загинув, інший прийшов інвалідом), а не прадід, як у Вас ,а отже я старше і більше знаю всю цю совкову пропаганду, якою Ви зараз накачані по вуха завдяки московським каналам інформації. Усе це виглядало й тоді як показуха і не мало ніякого відношення до реальної турботи про ветеранів. Це бачили усі - і ветерани (справжні ветерани) плювали на цю показуху. А зараз і тим більше мене нудить від показушної "святості" і "великості", яка нічим (!) реальним не підкріплена ,крім ваших стрічечок і лобзань Януковича з Мєдвєдєвим, парадів і феєрверків. Влада як раніше не дала ветеранам нормального життя, так і зараз їх дітям та онукам.Merime, мой прадед был контужен на войне, прабабушка выжила во время блокады Ленинграда, у меня нет НИ ОДНОГО знакомого, у которого в семье не было бы раненого или убитого на войне родственника. Для всех нас это Святой и Великий Праздник. Если для вас это не так, мне вас искренне жаль и мне становится страшно, что такие люди живут со мной в одной стране
Але не це головне. Головне те, що війна скінчилась 65 років тому в усій Європі, усі країни уже забули про неї, ворогуючі сторони примирились і почали будувати майбутнє .І є тільки одна країна, де війна ще триває. І це колупання у тому, чий дід воював за Ковпака, а чий за Бандеру ,чий за Мазепу, а чий за князя Святослава чи Аттілу - не дає можливості об'єднатися заради побудови майбутнього. Комусь (мабуть, здогадуєтесь кому?) не хочеться, щоб Україна була єдиною і сильною, а загрузала по вуха у цьому пропагандистському лайні.