Герои УПА

Ви вважаєте войнів УПА героями?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    366

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Герои УПА

Только идиот может считать всё население России русским. Вывод напрашивается сам собой... Вы уж извините за прямоту.
По поводу темы - извините, нет времени.
От я і кажу, а Ви все Расєя, Расєя. Добре що хоч наважились самокритично на себе подивитись. І прошу до мене на закидати образ, Ви самі сказали те, що сказали.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Герои УПА

:)
Вместо книг - смотреть ролики на ютубе. Достойно :)
Мені також дуже весело! :) Скажімо так: "В тому числі і на ютубі"...
Про книжки тут вже говорили не раз, цитат з з книжок наводили Вам досить багато... А цей ролик досить таки показово говорить звідки "ростуть ноги" в етносу Росії: як представлені в ньому фото, так і звукова доріжка... Може знайдете декілька розбіжностей між піснями в ролику та "песнєпляскамі" на кшталт "ой я за то люблю Ивана, что головушка кудрява" :mrgreen:. Я знайшов лише одну відмінність - в мові. І все...
Слід розуміти щодо самого відео у Вас заперечень немає?
Дело в том, что в Вашей мове напрочь отсутствует национальное понятие русский
Та ні, це в вашому "язикє" національність позначається прикметником, не так як у всіх інших слов'янських мовах...
 

ШаПа

New Member
Re: ВО "Свобода"

В неділю у центрі Львова від Оперного театру до пам'ятника Міцкевичу пройшла колона ветеранів Великої Вітчизняної війни, представників влади, а також лівих партій і громадських організацій.

Попереду колони з близько 500 чоловік їхав бронетранспортер з державним прапором. У колоні також були тільки державні прапори. Потім ветеранів посадили в автобуси, і вони відправилися на Пагорб Слави, де поховані воїни Радянської армії, йдеться у повідомленні.

У той же час біля пам'ятника Данилі Галицькому у Львові зібралося близько 400 представників ВО "Свобода" з плакатами і транспарантами: "НКВД, КГБ = гестапо і СС "(з радянською і фашисткою символікою), фотографіями людей, убитих на початку війни радянськими військами у в'язницях Львова.

Представники "Свободи" кинули на землю кілька радянських прапорів і почали їх топтати. Коли один з перехожих спробував забрати прапор, почалася невелика бійка. У неї швидко втрутилися представники міліції і відвели цю людину.

Після цього представники ВО "Свобода" пройшли пішим маршем під своїми прапорами, розгорнувши майже 200-метровйий державний прапор, скандуючи "Слава Україні", "ОУН-УПА - державне визнання".

Вони підійшли до будівлі Львівської облдержадміністрації та біля входу кинули червоні прапори, почали їх топтати і рвати на шматки.


Нет, ну не уроды? Хоть в такой святой праздник могли бы и промолчать...
 

no0se

Al-Qaeda
Re: ВО "Свобода"

В нашей давно пора привыкунть к дешевым провокациям. Ага.
 

ШаПа

New Member
Re: ВО "Свобода"

Merime, мой прадед был контужен на войне, прабабушка выжила во время блокады Ленинграда, у меня нет НИ ОДНОГО знакомого, у которого в семье не было бы раненого или убитого на войне родственника. Для всех нас это Святой и Великий Праздник. Если для вас это не так, мне вас искренне жаль и мне становится страшно, что такие люди живут со мной в одной стране
 

МАХ

Active Member
Re: ВО "Свобода"

Я лично не жил в СССР... Я украинец…. Украинец до мозга костей... с 2 лет проживаю в Украине... для меня что Речь Посполитая, что золотая орда, что фашисты, что советская власть оккупанты моей страны... УПА в моем понимании те же казаки только в 20 столетии… они как и 300 лет назад воевали за свою свободную страну… и если хаять УПА, то тогда чем лучше казаки?... тогда кто мы? Козацького роду? И как оно самих себя обсырать? Простая детская логика… зато доступна да же пятилетнему ребенку… и если я не прав то объясните на таком же примитивном уровне в чем я не прав…
Слава Україні! Героям Слава!!!
 

krapa

парниша
Re: ВО "Свобода"

У той же час біля пам'ятника Данилі Галицькому у Львові зібралося близько 400 представників ВО "Свобода" з плакатами і транспарантами: "НКВД, КГБ = гестапо і СС "(з радянською і фашисткою символікою), фотографіями людей, убитих на початку війни радянськими військами у в'язницях Львова
эти нелюди в 1941-1945 вместе с фашистами стреляли в моих дедов.И теперь хотят чтобы упа признала Украна.да никогда
 
Зверху