МАХ
Active Member
Re: Відповідь: ВО "Свобода"
я не писал что УПА стреляло в 41м..."Учітє матчасть", обидва...
я не писал что УПА стреляло в 41м..."Учітє матчасть", обидва...
В якому 41му? Шановний, я розумію що Наталія Михайлівна здатна видавати різного роду історичні сенсації, проте не варто повторювати їх й культурному товаристві.И еще, правильно, ОУН создавались в 41-м году но за какие деньги? Правильно за немецкие, ну а Бандера, видимо, их прикарманил, за что в 41-м и сел.
Спокойнее, уважаемый, спокойнее... Не будьте так категоричны.. Категоричность удел молодых)) Нам с вами это не идет...Вам не здається, що це замкнене і безперспективне коло? Ви будете як мантри повторювати міфологеми і кліше типу "они стреляли в спину", потім поїдете в Луганськ (чи як вони самі називають Лоханськ) і будете там водити ритуальні хороводи навколо пам'ятника т.зв. "жертвам УПА". Це щось змінить? Додасть миру і злагоди? Зробить країну процвітаючою? Чи й надалі сіятиме заразу розбрату і ворожнечі в суспільстві? Чому Ви лояльні до нацистів, вина яких доведена судом, і бризкаєте люттю на своїх земляків, "вина" яких є результатом сталінською міфотворчості? Чи не тому що Путін дружить з Меркель, а Україна все ще перебуває поза повним і безмежним контролем Кремля? Подумайте над природою особистих симпатій і кому вони на руку?
тогда возмите учебник по истории... я рад что вы знаете о розколе... но было бы замечательно если бы вы еще знали бы и из-за чего он произошел....насколько я знаю...
Підтримувала німців? Ще до війни з Польщею? Джерело будь-ласка.Я имел в виду то, как смотрели на ОУН со стороны Германии, им то было плевать когда она была создана, важно, что она поддерживала немцев, за что и ими финансировалась
Джерело.правда Бандеру убрали подальше, официально за раскрадывание немецких денег,
За те, що Червона армія учинила в окупованій Німеччині, їм не оди як "переможцям" варто співати - таких вішати треба.Мериме, если человек плохо и крайне негативно относиться к неким отдельным индивидумам, называвших себя борцами за свободу, а являющихся по сути украинскими фашистами... Заметьте, я не обобщаю что ВСЕ воины упа были такими.. но вот именно эти негодяи полностью дискридитировали идею...