Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

gimnast1981

мыслитель
УНІАН, 23 Марта, 2010 13:14
"Сын Герман до прихода к Шуфричу проработал 3 года 8 месяцев"

ПС : справді, широкий список "проффесіоналів" у ПР : майже зі студентської лави та до 7 рангу держслужбовця і зам.міністра, або ж з кримінальних угрупувань та до керівників країни... Гордість виборців....
Молодым везде у нас дорога !!!1Молодая голова- свежие мысли!!!!;)Да и порядком достало про креминалитет !!!:x

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

або ж з кримінальних угрупувань та до керівників країни...
Не варто вибірковості. Якщо те, що людина "сиділа" - то погано, тоді чому демократи так оспівують дисидентів, адже "зона" то одна, і сиділи всі разом. Проте чомусь "відсидка" Януковича - то погано, а "відсидка" Лук'яненка, Чорновола - то нормально, то ж вони "від системи постраждали". Шухевич взагалі майже все життя "на зоні" провів, проте цим йому не докоряють. А рік "зони" для Януковича - смертний гріх. Тож визначтеся вже нарешті, шановні панове демократи і "нацдеми" і почніть судити всіх за одним законом, а не розводити тут подвійні стандарти, як би це не було в дусі "найкращих демократичних традицій".

Stein

Well-Known Member

Ви все правильно кажете. Проте коли під час виборів однакові закиди робилися проти Тимошенко і Януковича, то прихильники Тимошенко казали що він же "сидів", а це апріорі погано. І як ви добре висловилися "але по закону не вдалось притягти до відповідальності... ну не вистачило улік, чи там злодій сліди гарно приховав, але чи перестане він від цього бути злодієм?" Проте упор в пропаганді робився на "тільки не зек", зауважте, не "злодій", а саме "зек", тобто людина яка "сиділа на зоні". І звинувачення "патріотичних" сил на адресу опонентів, що він, мовляв, "зек" виглядають шалено абсурдними, враховуючи те, скільки подібних "зеків" ті самі сили вважають своїми героями. Тобто тоді варто було б сказати "тільки не злодій", проте тут виходить що й пані Тимошенко (за вашими ж словами) цілком відходить під дану фразу... От тут і випливає повний логічний, як то кажуть, "Epic Fail"...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Stein, Ви ж навмисно все спрощуєте. Садять після вироку суду. Ось тому факт того, що сидів і є відповідно фактом того, що суд такий вирок виніс. І є різниця, чи той вирок був за політичні переконання і супротив політичній системі, чи за бандитизм. Чи взагалі суда не було, а є лише чиїсь розмови. Чи суд був, але судді на правосуддя "наплювали". А коли кажуть, що Янукович сидів, то це скорочено "суд виніс йому вирок по звинуваченням у скоєні кримінальних злочинів. Двічі. За пограбування і за нанесення важких тілесних ушкоджень". І не треба плутати тепле з м'яким.

Stein

Well-Known Member

Чи суд був, але судді на правосуддя "наплювали".
То ви підтримуєте таке означення:
А щоб це зрозуміти, можна навести приклад який дуже частий : скоїть людина злочин, але по закону не вдалось притягти до відповідальності... ну не вистачило улік, чи там злодій сліди гарно приховав, але чи перестане він від цього бути злодієм ?
Чи ні? Чи якщо суд "на правосуддя наплював", то значить підсудний вже й не злочинець? Чи може Юлії Володимирівні інкримінувались "політичні переконання" і "супротив системі"?
І є різниця, чи той вирок був за політичні переконання і супротив політичній системі, чи за бандитизм.
Здається ветеранів УПА саджали за статтею "бандитизм"...
А коли кажуть, що Янукович сидів, то це скорочено "суд виніс йому вирок по звинуваченням у скоєні кримінальних злочинів. Двічі. За пограбування і за нанесення важких тілесних ушкоджень".
А інші, що, не "сиділи"? Чи може "зона" для них була інша? Чи може те, що людина провела все життя "на зоні" абсолютно нічого не значить?

Faradey

Живой
Вот тебе и двойные стандарты...
Во-первых судимости и погашение судимостей одногоПрезидента мы уже разбирали. И если кто не в курсе, сняли судимости из-за отсутствия состава преступления. Кому не понятно в личке могу описать подробнее, если вам лень выцедить инфу из инета.
Во-вторых Стейн говорит о том, что двойные стандарты распостраняються на терминологию.. Лозунги БЮТ- Только не ЗЕК.. То есть только не заключенный, осужденный... Если речь идет о преступнике впринципе, то как выразился Нариян- Преступник- он и в Африке преступник, даже если суд не нашел достаточно доказательств.:) ТО есть с фразой " Но мы то с Вами знаем..." - его зачисляют в эту категорию. Преступник.
А под эту категорию попадают многие. И Тимошенко только начало.:) У нас в стране преступник- если ты украл денег до 100 тыс, ну мож до 200?// Если свыше млн или млрд. то ты не преступник априори:))
Так о чем я.. То есть если быть честными с собой то Преступник=преступник, независимо от политических убеждений и приговоров суда..Так? Или все таки с судами считаться будем?
Тогда будем считаться и с погашением судимостей одного человека:)
или будем делать так.. Этому судье верим..Этому не верим...?

А если уж речь идет о просто заключенном.. То есть "Только не человек который провел некоторое время на зоне"... То, как уже говорил Стейн, великие символы свободы Украины сидели в такой же зоне. И статьи по которым они сидели были тривиальными.
То есть на лицо двойные стандарты.. Этому можно- он хороший. Этому нельзя- он плохой. Просто потому, что я так к этому отношусь.

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

То ви підтримуєте таке означення:

Чи ні? Чи якщо суд "на правосуддя наплював", то значить підсудний вже й не злочинець? Чи може Юлії Володимирівні інкримінувались "політичні переконання" і "супротив системі"?
А без Тимошенко ніяк розмова про Януковича не клеїться?
Визначення підримую. Але впевненим на 100% у тому, що засудили того, хто скоїв злочин можу бути лише якщо сам був свідком того що відбувалось. Десь на 90%, якщо суд був прозорим і в рівной мірі мали змогу висловитись і підсудний, і прокурор. Десь на рівні 50% можу бути впевненим у вині, якщо не було суда, але оприлюднені факти, для мене, це доводять. І десь на 0,0001% повірю тому, що бабка на лавці скаже.
Здається ветеранів УПА саджали за статтею "бандитизм"...

А інші, що, не "сиділи"? Чи може "зона" для них була інша? Чи може те, що людина провела все життя "на зоні" абсолютно нічого не значить?
Так, саджали. З точки зору радянської влади вони цим і займались. Мотиви тільки у них були інші, ніж у тих, хто заради наживи банки грабував.
Про тих, кому вирок не був винесен і він не "видів", я написав вище.

Stein

Well-Known Member

Але впевненим на 100% у тому, що засудили того, хто скоїв злочин можу бути лише якщо сам був свідком того що відбувалось.
Тобто якщо ви не бачили злочину і не було суду - ви не впевнені що людина є злочинцем. Але якщо був суд (який "на правосуддя наплював") і він виніс невірний вирок, то таку людину ви вже вважаєте злочинцем, навіть не зважаючи на те, бачили ви злочин чи ні?
Ви вірите, що "її руки нічого не крали"?
Так, саджали. З точки зору радянської влади вони цим і займались. Мотиви тільки у них були інші, ніж у тих, хто заради наживи банки грабував.
Ви вважаєте, що "зона" проходить безслідно? Чи на того, хто відсидів 40 років за бандитизм вона вплинула менше ніж на того, хто 2 за шапку?

Agat

New Member
Re: Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Мотиви тільки у них були інші, ніж у тих, хто заради наживи банки грабував.
Про тих, кому вирок не був винесен і він не "видів", я написав вище.
Про грабежи банков. Бандера, в свое время грабил банки, как это кому то не прискорбно. И не только грабил, но и убивал людей. Правда сам он назвал это "освободительной борьбой", с чем польская власть была в корне не согласна. Т.е. термин "освободительная борьма", "политические мотивы" дают индульгенцию на преступления или все же закон должен быть один?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Тобто якщо ви не бачили злочину і не було суду - ви не впевнені що людина є злочинцем. Але якщо був суд (який "на правосуддя наплював") і він виніс невірний вирок, то таку людину ви вже вважаєте злочинцем, навіть не зважаючи на те, бачили ви злочин чи ні?
Ви вірите, що "її руки нічого не крали"?
Я десь казав, що будь який суд "плює на правосуддя"? Я впевненим на 100% у чомусь можу бути, якщо сам свідком цього був. Ось тоді буду 100% казати справедливим був суд, чи ні. Я так і написав. І рішення суду, відносно підозрюваного, на моє ставлення до останнього навряд чи якось вплине.
І чому Ви постійно намагаєтесь розмову перевести на "її"? Давайте про Президента нашого тут спілкуватись.
Ви вважаєте, що "зона" проходить безслідно? Чи на того, хто відсидів 40 років за бандитизм вона вплинула менше ніж на того, хто 2 за шапку?
Зона, гадаю, ні для кого безслідно не проходить. Але на кожного вона впливає по своєму. Як вона на нашого Президента вплинула варто спитати у нього особисто.

Зверху