Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Мда. Выходит что безсонница, как и "Крис норман и Ко - киты мировой музыки" обусловленны одним началом.;)
Ну, чуваче... :) Видно, зовсім тебе твій вікодін подолав :). Ще разок (останній) спеціально для тебе... Уважно перечитай той мій пост, і ти побачиш (о, чудо) що крім Вакарчука, Скрипки, Руслани я назвав ще багато прізвищ, в тому числі провідних українських акторів, режисерів, спортсменів (йдеться про тих, хто стояв на майдані 2004р.), що принесли Україні світову славу. Тому якось не досить логічно, коли якийсь там зеніт, що не в змозі написати грамотно майже жодного свого допису називає цих людей "сбродом".
А ще спеціально для тебе скажу, що дійсно, я зазначених іноземних музикантів (ти їх назвав "Кріс норман і Ко") вважаю динозаврами світової рок музики (хоча слова про їх велич були не мої, а автора статті; це коли ти вмієш читати, то побачиш, що я навів цитату). Можливо, ти будеш заперечувати, мовляв рок-музика нічого не варта. тоді спитаю тебе, як питали один одного герої твору Ільфа і Петрова: "А ты кто такой?" Хто ти такий, щоби давати ось такі категоричні твердження (висловлюючися словами професора Преображенського "космического масштаба и космической же глупости")? Щось я не пам'ятаю такого провідного музичного критика, як Зеніт :(.
Ну, якщо це тебе потішить, то скажу, що до "китів" світової рок-музики належить і такий собі Mick Jagger. :mrgreen:

Останнє редагування:
Re: Відповідь: Оффтопики.

90% (якщо не більше) держслужбовців не мають не те що повноважень, а й жодної можливості розкрадання державних коштів.
Яким чином, наприклад, згаданий нещодавно адмін райсуду може "розкрасти" собі державних коштів на суму більшу 5000 грн.? Чи може секретарка в Облраді, що розбирає листи?
Годі вже казок про держслужбу!
мне достаточно известно чтобы так судить! нужно ввести уголовную ответственность за нецелевое и неэкономное использование бюджетных средств! знаю как закупаются через свои фирмы с откатами мебель, техника, как делаются ремонты по той же схеме и многое другое! так что не нужно меня спрашивать что зачем и почему! п.с. нецелове использование и разворовывание раньше было одно и тоже! это при дерьмократии стало формально разным, а сути не меняет!

S#RG

Забанен
Re: Відповідь: Оффтопики.

мне достаточно известно чтобы так судить! нужно ввести уголовную ответственность за нецелевое и неэкономное использование бюджетных средств! знаю как закупаются через свои фирмы с откатами мебель, техника, как делаются ремонты по той же схеме и многое другое! так что не нужно меня спрашивать что зачем и почему! п.с. нецелове использование и разворовывание раньше было одно и тоже! это при дерьмократии стало формально разным, а сути не меняет!
Называеться просто - Закон о тендерных закупках. Надо править его. А то создают такие законы, которые провоцируют нарушение. А потом пытаються создать систему борьбы с этими нарушениями. ИМХО - типичные Доны Ки Хоты и Мельницы.

Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

знаю как закупаются через свои фирмы с откатами мебель, техника, как делаются ремонты по той же схеме и многое другое!
Рішення про закупівлі в організації приймає 1-2 людини. Секретарка, адмін чи помічник судді не займаються закупівлями меблів техніки чи ще там чого. А те, що госпвідділ працює з відкатами, зовсім не значить що всі держслужбовці поголовно розкрадають бюджетні кошти.
До чого тут схеми? Ви звинувачуєте разом всю держслужбу в розкраданнях, говорите про якісь там схеми, а насправді знаєте про них хіба що в чийомусь переказі. Якби ви хоч раз бачили ці схеми в дії - ви б чудово знали скільки людей реально розкрадає бюджет через закупівлі.

P.S. До вашого відома, держслужбовець не може мати "свою фірму", це заборонено законом, та й для відкатів і т.п. вона абсолютно не потрібна.

Рішення про закупівлі в організації приймає 1-2 людини.
А те, що госпвідділ працює з відкатами, зовсім не значить що всі держслужбовці поголовно розкрадають бюджетні кошти.
совершенно с вами согласен, забираю свои слова обратно частично

но не совсем один человек как мин: начальник, завхоз, если это стройработы то еще технадзор, проектант. спросите почему проектант отвечу легко: изначально закладываются дорогие или сверхдорогие материалы, либо по актам скрытых дефектов подымают прилично сумму ничего там не делая никакая проверка туда внутрь стены или внутрь крыши не полезит та и кру все купленное уже давно

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

но не совсем один человек как мин: начальник, завхоз, если это стройработы то еще технадзор, проектант.
Стосовно будівельних робіт не скажу, не займався цим ніколи. Я вам казав про звичайні закупівлі, або ІТ-роботи...

Zenith

Хронограф
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Ну, чуваче... Видно, зовсім тебе твій вікодін подолав . Ще разок (останній) спеціально для тебе... Уважно перечитай той мій пост, і ти побачиш (о, чудо) що крім Вакарчука, Скрипки, Руслани я назвав ще багато прізвищ, в тому числі провідних українських акторів, режисерів, спортсменів (йдеться про тих, хто стояв на майдані 2004р.), що принесли Україні світову славу. Тому якось не досить логічно, коли якийсь там зеніт, що не в змозі написати грамотно майже жодного свого допису називає цих людей "сбродом".
А ще спеціально для тебе скажу, що дійсно, я зазначених іноземних музикантів (ти їх назвав "Кріс норман і Ко") вважаю динозаврами світової рок музики (хоча слова про їх велич були не мої, а автора статті; це коли ти вмієш читати, то побачиш, що я навів цитату). Можливо, ти будеш заперечувати, мовляв рок-музика нічого не варта. тоді спитаю тебе, як питали один одного герої твору Ільфа і Петрова: "А ты кто такой?" Хто ти такий, щоби давати ось такі категоричні твердження (висловлюючися словами професора Преображенського "космического масштаба и космической же глупости")? Щось я не пам'ятаю такого провідного музичного критика, як Зеніт.
Ну, якщо це тебе потішить, то скажу, що до "китів" світової рок-музики належить і такий собі Mick Jagger. :mrgreen:
:lol: Шизофрение - это тяжело! Так вот, Норман стал диназавром Рока? Подвинул Хендрикса, Джоплин, Яна Гилана? Браво! А можно ссылку на такой "авторитет"? Кроме того чего ты тут приелся со словами "кто ты такой"? Я музыкальную школу закончил на отлично, а ты вижу даже уроки музыки профелонил! Ну и кто ты такой чтобы вообще что либо считать и мне навязывать? Ноль! Лузер! Кроме того? деточка, ты лгун! Каждый раз ты что-то новое рассказываешь про одно и тоже! Так что прополощи рот хлоркой, над тобой киевская консерватория смеется, привет передает, попросили чтобы ты больше такое в приличном обществе не говорил.:mrgreen: А! Еще вспомнил, а помнишь как ты просил, чтобы я предьявил доказательство, что ты назвал "вакарчука цветом нации?:mrgreen: Кто ты после этого? И еще, вечера я жене уделяю, а не спорам с вшами типа Фокс Малдер:mrgreen:
Жду нового "бла-бла!" О нормане и Стинге:mrgreen:

S#RG

Забанен
Чтото мне кажется, что Зенит и Джагер - одно и то же:)

Зверху