Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Лично мне наплевать какой будет язык! Я могу свободно общаться и на том, и на другом! Но мне гораздо важнее экономическое состояние страны, которое прямиком тянет за собой благосостояние каждой семьи!
А мені не однаково! Я патріот своєї країни, і мені не хочеться, щоби нас тягли назад в Малоросію... І тим більше не хочу жити в Уркаїні. А ті країни, що зараз є досить успішними економічно, може тому й стали такими, що досить чітко дотримувалися свого національного стрижня?

Тимошка совершенно не смогла показать эффективной работы, но в тоже время опустила страну вообще на дно болота! Весь пиар про ее поддержку со стороны Европейских стран - это лишь слова бютовцев и не более! Хороших дел за ней я особо не заметил! А вот хорошей "лапши" - предостаточно! С тем, что она отличный "чесарь" ни кто не спорит, но этот факт не дает ей права управлять страной! Именно по этой причине мой выбор пал на Януковича! При его примьерстве стабильности было гораздо больше!
Я вже переконався, що люди бачать те, що воліють бачити, і що аргументи опонентів на них не діють. :) Не назву себе відданим шанувальником Юлі, але віддаю їй належне. Про підтримку її в Європі - це не міф. По ТВ показували, як під час однієї з промов її представили, як майбутнього Президента України. Щодо "лапші" - то в усіх політиків наших її більше, ніж достатньо. А ось про "чесарів"... :) Та керманич країни просто таки зобов'язаний вміти говорити, а не лише читати з суфлеру. Він повинен вміти донести свою думку до власного народу, до представників інших країн, якщо хочете, вміти переконувати в правильності своєї позиції, свого курсу... А що зможе сказати Янукович? Як він зможе переконати? "Мать-пєрємать"? Заїхати в пику? Не думаю, що це спрацює під час виступу десь в Брюселі чи під час інтерактивної інтернет-конференції (звичайно, якщо не діставати потрібні запитання, на які вже написано потрібні відповіді)... Може воно і погано, коли "чеше", але ще гірше, коли й "чесати" не вміє... Про його стабільність також мовчу. Так само і соціальні стандарти знижувалися, так саме і пальне дорожчало, і ціни на продукти росли. А перше його прем'єрство (стабільність) було лише інерцією від збалансовано економіки прем'єрів Ющенка, Пустовойтенка та Кінаха. Особистої заслуги проФФесора там немає ніякої.

ПС Да и судов над Януковичем по поводу махинаций с огромными суммами денег я не припомню, чего нельзя сказать о Тимошке! Да и не плачится, что живет на зарплату в 200 тыс в год и имеет одну квартиру... Да и не обсырает так своих оппонентов, как это делает вона!
А факти потрібної приватизації потрібним людям це не махінації? А приватизація "Криворіжсталі", "Дніпроенерго", Луганського тепловозного заводу, шельфу Чорного моря тощо (всього самого резонансного так зараз і не пригадаю). І невже плакатися (доречи, я не чув, щоби Юля плакалася) це гірше, ніж хизуватися шкарами з страусової шкіри на тлі вкраденої в держави резиденції під Києвом? А паскудили на Тимошенко вони не менше, ніж вона на регіоналів. Пам'ятаю, як перед виборами (не цими, що минули, а парламентськими) Яник в Сумах намагався щось таке зробити. але через скудість лексики вийшло лише "корова на льду" (тричі) та "устроила театр мод" (двічі)...

Вспомните 2004 год! Янукович якобы проиграл 3 тур, после чего ушел без единых судов и возьни!
Незовсім так. Спочатку був другий тур, фальсифікації в якому і викликали обурення і протест людей. Саме тоді команда Яника і пручалася дуже активно, сам він намагався змусити Кучму розігнати народні акції протесту в Києві. І був суд, який і визнав масштабні фальсифікації виборів, що вплинули на результат виборів. І саме суд визнав необхідність переголосування (третього туру, який проФФесор і програв). А ось тоді вже Янукович пішов. А що ще йому залишалося зробити?

Останнє редагування:

Nahrapov

Буржуй и учёный
Дизель
Лично мне наплевать какой будет язык! Я могу свободно общаться и на том, и на другом!
Фокс
А мені не однаково! Я патріот своєї країни, і мені не хочеться, щоби нас тягли назад в Малоросію...
А це, дорогенький Фокс, твої особисті проблеми, і розв'язуй їх самостійно, а не за рахунок інших людей, які додержуються іншої точки зору. Поняв?
Ніхто тобі не заважає говорити хоч дома, хоч на форумі твоєю рідною мовою. Але, будь ласка, не лізь зі своїми уявленнями до інших людей. Якщо з першого разу не зможеш це поняти, перечитай мій пост ше кілька разів.
І тим більше не хочу жити в Уркаїні.
Ніхто не хоче. Але що ти особисто зробив для того, щоб Уркаїна перетворилася в Україну? От я, наприклад, впіймав цигана, який у позатому році стирив у мене в палатці пару колготок. Стянув з нього 200 грн "штрафу" у свій карман. Тобто він навряд чи колись ще раз до мене потикнеться.
А ті країни, що зараз є досить успішними економічно, може тому й стали такими, що досить чітко дотримувалися свого національного стрижня?
"Проснись и спой". Не неси околесицу, юный український националистик. Возьми географическую карту, пройдись по ней и сопоставь национальное богатства разных стран с их "національним стижнем". Начни, например, с Америки, или с Канады, или со Швейцарии.
Остальную часть твоего ответа Дизелю не комментирую, бо там ты отчасти логичен.

Останнє редагування:

gimnast1981

мыслитель
За януковича голосует только быдло. Если его электорат позволяет открыто себя так называть на митинге и всеравно голосует за него то электорат согласен то он быдло.
Я тебет уже советовал- полегче на поворотах!!!!:evil::evil::evil:

gimnast1981

мыслитель
А что лучше теперь пусть питушара висеть будет,который за взлом лохматого сейфа сидел и за снимание шапок с граждан? Его бы на столбе повесить...
А за базар сможеш ответить??? Ато ,как известно -пи...дабол хуже пида......аса!!!!
Жаль что мы не в нормальной стране живем,где за такие высказывания на счет ДЕЙСТВУЮЩЕГО Президента и Премьер-министра садили бы лет на 10.
Да жаль ,что за то что они натворили президента и премьер- министра не садят лет на 10 как минимум!!!!

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

...І саме суд визнав необхідність переголосування (третього туру...
Не совсем так. Суд принял решения о невозможности определения победителя по результатам второго тура, т.е. фактически отменил результат выборов. По третьему туру тогда был принят специальный одноразовый закон, который Кучма подписал в обмен на изменения в Конституции. Поэтому на данный момент, никакой третий тур невозможен, если суд отменит результат этих выборов их придется начинать с нуля, с первого тура. Остальное Нахрапов уже сказал...

gimnast1981

мыслитель
-А спорим мы Украину с дерьмом смешаем, опустим до уровня что любая страна перестанет не то что уважать а и смотреть в её сторону???
- спорим. Как Вы это сделаете?
Ето давным давно уже сделано и без помощи президента-уголовника ,как вы выражаетесь !!!!А сделал ето президент-пасечник и злобная тетка с караваем на макушке!!!!

kaAs^^

Забанен
Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Да когда вы перестаните выкладывать ету бредятину!!!!!:x:x:x
А почему бредятина? Разве бред когда люди понятия не имеют за кого голосуют, хотя бы как его зовут? Из за такого вот отношения все и беди.

Статус
Закрита.
Зверху