Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

В программе Януковича есть пункт "Одна страна - два языка"...Это не значит, что он совсем отменит укр. язык (кст, ты, я вижу, вовсе не на укр. излогаешься...)
Ага, українська мова при ньому житиме, згідно з теорією особи невідомої національності та циганської зовнішності - Левченка (секретар донецької міськради) тобто виключно в фольклорі та анекдотах :(.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Зениц - Ярканной
А как на счет буржуйского непосильного труда по зарабатыванию денег?
Нормальный буржуй (как я, например) не утруждает себя чрезмерно, бо на него должны работать наймиты. Я понятно выражаюсь?

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Может я действительно чего не понимаю, откройте мне глаза на Этого "святого человека".
Не треба кепкувати з цього поправді "святого чоловіка", адже він молився на святій горі Афон в Єрусалимі!!! :lol::lol::lol:

maverick

New Member
Мабуть вирішив, що в храмі його молитви Господь не почує. Та ще й багато поряд маленьких людей із маленькими проханнями і маленькими гріхами відволікають Господа різними дрібницями.:)

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Герман погодилася з Януковичем: Чехов – український поет
відео
Київ, 1 лютого, 13:48

"Регіоналка" вважає, що письменника Антона Чехова цілком можна назвати українським через походження його матері.

Герман погодилася з Януковичем: Чехов – український поет
Заступник голови Партії регіонів Ганна Герман вважає, що Віктор Янукович не помилився, назвавши Антона Чехова українським поетом.

Про це вона заявила на прес-конференції, коментуючи прохання прочитати що-небудь з поезії Чехова

"Більшість чеховських оповідань - це поезія в прозі. У тому числі, моє улюблене оповідання "Дім з мезоніном", - сказала Герман.

"Ви так само знаєте поезію в прозі Лесі Українки", - додала вона.

"Стосовно українства. Ті, хто вчать літературу не тільки за підручниками, знають, що мама Чехова була українкою. Він писав у своїх листах до Горького про те, що в дитинстві він (Антон Чехов) говорив лише малоросійською мовою і російську вивчив пізніше", - сказала Герман.

За її словами, "ті прозові твори, які написані Чеховим на території нинішньої України, можна вважати українською творчістю".

"Він також в листах до того ж Горького часто писав про те, що його рідні тато й мама сумують за Малоросією", - зазначила Герман.

"Його (Чехова) цілком можна назвати українським, так само, як і російським, так само як і американським, французьким - тому що вершини світової літератури не мають нації", - наголосила вона.

Як повідомлялося, раніше кандидат у президенти, лідер Партії регіонів Віктор Янукович назвав Антона Чехова, якого прийнято вважати російським письменником і драматургом, українським письменником і "великим поетом".

Нагадаємо, черговий конфуз лідера Партії регіонів стався 31 січня під час візиту до Львова, де Янукович назвав жителів міста кращим "геноцидом" країни.

З підказки помічників Янукович виправився і пояснив, що мав на увазі слово "генофонд".
Нагадує анекдот:
"Рядовий: Товариш прапорщик, а крокодили літають?
Прапор: Ти що рядовий, є(цензура)ся?
Рядовий: А товариш майор казав, що літають!
Прапор: Ну, літають, але низько-низько".

Так і тут - коли сказав босс, що Чехов поет, то треба всю теорію літератури перемінити, поміняти місцями поезію і прозу, щоби "паражняка не вийшло".
І ще... В школі мене вчили, що в дитинстві Пушкін говорив виключно французькою (в ті часи російське дворянство часто вважало російську мову неповноцінною, тому більше спілкувалося французькою) і лише нянечка Аріна Родіонова навчила майбутнього поета своїми казками російської. Виходячи з логіки Ані-феміністки можна зробити висновок, що Пушкін - француз! Хоча чого там, виявляється і американець, і німець і... будь хто, бо
вершини світової літератури не мають нації

ну эта, када там зарплата расти начнёт? кошёлек новый повместительный покупать или ещё рано?

Nahrapov

Буржуй и учёный
Господа, шо вы тут ерундой занимаетесь? При чём тут Чехов со своей мамой? Я, например, тоже путаю иногда китайские колготки с турецкими, из-за чего продаю одни по цене других. И ничего страшного! Народ платит.
Мы ж избирали Президента совсем по другим критериям, чем победителя конкурса "Что? Где? Когда?" или конкурса "мисс/мистер Украина". Если б по вашим критериям народ избирал директора з-да Фрунзе. то Лукьян никогда не был бы директором, бо через слово - мат-перемат.
То бишь человек он, получается, бескультурный, а зато очень способный менеджер. Уже лет сорок рулюет заводом и всеми уважаем. Заработал с сыном 150 млн долларов на двоих. Да и работяги по своей воле не увольняются. Это ж о чём-то говорит. Так шо если Янек будет даже путать писсуар с унитазом, ничего страшного нет. И кончайте над ним смеяться, бо этим вы показываете только свою ду-рость! Понятно или не совсем?

mangust

патріот
Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

ну эта, када там зарплата расти начнёт? кошёлек новый повместительный покупать или ещё рано?
Пам'ятається в 2004 Янукович вперше в історії України зменшив мінімальну зарплату на 50 гривень,так що дарма ви викінули кошти на купівлю нового гаманця :mrgreen:.
Зарплату піднімуть,тільки не у нас,а у Ахметова,Коломойського,Фірташа і інших спонсорів виборів "лідера",а нас чекає підняття цін на газ,комунальні послуги(які не надаються) і чекає обов'язкова поцедура по вимірюванню об'ємів легенів,щоб знати хто і скільки кисню використовує.Бо за все треба платить.:lol:

Nahrapov, ви як флюгер,вітер завжди в спину.Чи вам нагадати ваши дописи місячної давини?

VinDizel

=|||---190кг---|||=
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Ага, українська мова при ньому житиме, згідно з теорією особи невідомої національності та циганської зовнішності - Левченка (секретар донецької міськради) тобто виключно в фольклорі та анекдотах :(.
Лично мне наплевать какой будет язык! Я могу свободно общаться и на том, и на другом! Но мне гораздо важнее экономическое состояние страны, которое прямиком тянет за собой благосостояние каждой семьи!
Тимошка совершенно не смогла показать эффективной работы, но в тоже время опустила страну вообще на дно болота! Весь пиар про ее поддержку со стороны Европейских стран - это лишь слова бютовцев и не более! Хороших дел за ней я особо не заметил! А вот хорошей "лапши" - предостаточно! С тем, что она отличный "чесарь" ни кто не спорит, но этот факт не дает ей права управлять страной! Именно по этой причине мой выбор пал на Януковича! При его примьерстве стабильности было гораздо больше!
ПС Да и судов над Януковичем по поводу махинаций с огромными суммами денег я не припомню, чего нельзя сказать о Тимошке! Да и не плачится, что живет на зарплату в 200 тыс в год и имеет одну квартиру... Да и не обсырает так своих оппонентов, как это делает вона! Вспомните 2004 год! Янукович якобы проиграл 3 тур, после чего ушел без единых судов и возьни! А вот Тимошка понимает, что либо сейчас, либо ни когда вообще.. и видимо боится хоть бы не загреметь следом за другом Лазаренко!

Статус
Закрита.
Зверху