2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Як Ви плануєте голосувати у другому турі виборів Президента 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    328

Zenith

Хронограф
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

По рівню брехні і крадіжкам не факт, що Янукович краще, скоріше ще гірший. Чомусь усі про це забувають. :(
Почему-то некоторые забывают, кто не выполняет обещания, хотя некоторые скептики учитывая опыт оранжевой революции считают что это судьба. Что-то ник-то не вспомнит как Тимошенко по хамски затыкала рот Киселеву и врала по поводу собственной дачи. :) Кроме того Тимошенко очередной раз наврала о масштабах последствий кризиса и очередной раз сама себе попротиворечила о начале выхода из кризиса (она это говорила еще в прошлом году).

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

В 1918-му теж було ясно як Божий день, що більшовики таки візьмуть Київ. Проте навіщо 300 студентів під Крутами стали на захист своєї Батьківщини - невідомо. За вашою логікою їм варто було б допомогти Муравйову в грабуванні столиці. Все одно ж візьмуть і розграбують, то чого пручатися? Краще самим допомогти - менше дістанеться москалям...
Stein, невже Ви себе справді прирівнюєте з крутівськими героями? Я вже казав, якщо такі герої - вперед на барикади. А якщо віддаєте право вирішувати іншим, це не опір, це пасивність. Тому приклад з Крутами потрібно доповнити наприклад таким: На Київ одночасно сунеться Муравйов і Денікін. А Ви замість того щоб обрати хто з них гірший і встати проти проти нього, підриваєте у місті будинки. У чому тут Ваша героїчність проявляється? Я б ще зрозумів, якби Ви барикади почали будувати, а так ...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Почему-то некоторые забывают, кто не выполняет обещания, хотя некоторые скептики учитывая опыт оранжевой революции считают что это судьба. Что-то ник-то не вспомнит как Тимошенко по хамски затыкала рот Киселеву и врала по поводу собственной дачи. :) Кроме того Тимошенко очередной раз наврала о масштабах последствий кризиса и очередной раз сама себе попротиворечила о начале выхода из кризиса (она это говорила еще в прошлом году).
Zenith, я не кажу, що вона не бреше. На кожний приклад її брехні знайдеться приблизно стільки ж прикладів брехні Януковича.

Zenith

Хронограф
Re: Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

В 1918-му теж було ясно як Божий день, що більшовики таки візьмуть Київ. Проте навіщо 300 студентів під Крутами стали на захист своєї Батьківщини - невідомо.
Вышли эти студенты по простой причине, что верили. К примеру почему Брест так долго сопротивлялся немцам? Верили что вот-вот прийдут советская армия контр атакует и погонят врага. Видимо студенты под Крутами тоже верили обещаниям своих отцов-командиров, которые необстреляных студентов кинули на ковалерию и доблесно драпали за границу. За пацанами не заржавело, только их кинули свои же.

Zenith

Хронограф
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Zenith, я не кажу, що вона не бреше. На кожний приклад її брехні знайдеться приблизно стільки ж прикладів брехні Януковича.
Не совсем согласен, но должен признать, если демократическим путем победит Тимошенко, то я лично признаю сие и не пойду на баррикажы кидать камни в других сограждан. Думаю, что и вы лично, г-н коста, при всем своем дисседенстве сделаете это таким же образом в случае победы Януковича. Так что давайте расслабимся, и подождем пят дней до выборов. Там видно будет.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Тому приклад з Крутами потрібно доповнити наприклад таким: На Київ одночасно сунеться Муравйов і Денікін.
Подібний приклад був у вигляді УПА. Кого вони, на вашу думку, мали б обрати? Адже їх боротьба явно нічого не вирішувала

Я б ще зрозумів, якби Ви барикади почали будувати, а так ...
Кого визволяти? За кого боротися? За таких як ви? Гнити в СІЗО за тих, хто волатиме "Луценка в міністри"? Народ не хоче визволятися - то ми й не будемо його визволяти.
Проте підштовхувати його у прірву ми також не маємо наміру. Якщо в країні 60% "електорату" - то президента звісно що оберуть, проте це не привід перекладати з хворої голови на здорову.
Якщо хочете обирати зло (менше чи більше - не суть важливо), якщо хочете руйнувати країну - робіть це, будь-ласка, без нас. Ми на таке не підписувалися. Проте раз ви вже берете на себе місію свідомого обрання руйнівного шляху - то майте вже мужність нести за цей вибір цілковиту відповідальність, а не розкидувати її на всіх інших.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Снова призываю тебя, КОСТа, нарисовать таблицу прогнозов. Вот я ставлю на Її.
Вона обойдёт Його на 2-2,5%. Кто шо скажет?

Vitaly

Member
сегодня ехал в маршрутке №1 , чуть не стошнило от деятельности партии зека : повесили 2 листочка А4, в которых написано (смотри на фото). Просто страшно становиться как умственно убогие люди не умеющие составить предложение с понятным не только ему смыслом, боряться за власть. Делайте выводы, если не хотите краснеть за будущего президента/
Кстате: проти всіх = за Януковича

Вкладення

• 56.7 КБ Перегляди: 169
Останнє редагування:

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошко чи "Проти всіх"?

Витали
сегодня ехал в маршрутке №1 , чуть не стошнило
Виталик, посоветуйся с врачом насчёт желудка. С этим делом шутить не стоит. Пересядь, на крайняк, на другой номер. Понял?

Останнє редагування:
Зверху