2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Як Ви плануєте голосувати у другому турі виборів Президента 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    328

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Ви мислите категоріями сьогоднішнього дня, для Вас існує лише двовимірний світ, бінальна опозиція: Тимошенко - світло, Янукович темрява. І не хочете погодитись із тим, що світло - це ми. А вони - це темрява. І ми позбавлені права сказати їм "НІ". Нам дозволили лише казати їм "Так". Точніше є така графа (хоч цьому і протидіяла Ваша симпатія), але вона ні на що не впливає. Моя позиція в тому, щоб не тішити себе ілюзіями сьогодення, а визнати, що на сьогодні ми (усі!) програли і щось робити для того, щоб така ситуація із неможливістю висловлення недовіри кандидатам не повторилася. Я не схильний демонізувати обох кандидатів - це дрібні аферисти, які злочинним шляхом прийшли до влади. Але ж може бути прецент приходу до влади якогось абсолютного нелюда, і, не маючи спроби протидіяти йому, ми будемо знов голосувати "За", не маючи права сказати "Проти".
Merime, при всій повазі, але я не мислю "Тимошенко - світло, Янукович темрява". Не треба мені такого казати.
Я кажу лише про те, що є 3 варіанти. Або Янукович і повна темрява, або Тимошенко і темрява, але з надією що це ще не кінець, або вперед на барикади, якщо так вже "Проти всіх" і теж кінець, але епічний. А всі розмови про "ми проголосуємо "проти", а вони замисляться" вважаю казочками, якими годують януковичи тих хто проти нього, щоб він став Президентом, бо за Тимошенко тоді менше проголосують, а діти вірять. Вибач, але повторюсь ще раз, Президентом хтось з них стане. І жити нам доведеться з тим Президентом, якого оберуть. І кількість "Проти всіх" на це ніяк не вплине.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Або Янукович і повна темрява, або Тимошенко і темрява, але з надією що це ще не кінець
Як казав Віктор Андрійович: "З Януковича ще можна зробити щирого українця, з Тимошенко - ніколи."
Вибач, але повторюсь ще раз, Президентом хтось з них стане. І кількість "Проти всіх" на це ніяк не вплине.
Якщо завтра всі підуть битися головою об стінку, то вибір тих небагатьох, хто не захоче приймати в цьому участі аж ніяк не вплине на розбиті голови натовпу. Проте я хочу зберегти свою голову, а не уподоблятися отарі овець, що слухняно йдуть на бійню.

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Отвечу не лукавя, потому что к примеру за Тигипко или еще кого безтолку - не пройдут. А поскольку я считаю что дурак лучше чем наглая лгунья, потому занего и голосовал. Более того среди ПР гараздо больше промышоенников и поменьше банкротов - балаболов как Томенко или Безсмертный. И поверте, никакого эстетического удовольствия от этого не получил, более того уверяю вас, что никакой "любви" к нему не имею, просто моя ненависть к экс партийным выскочкам и лгунам сильнее. Многие ведь голосовали за Ющенко в 2005 как за "меньшее зло" или "против Януковича? Ну так вот, я голосую против Тимошенко.
А мне кажется лучше пускай лгуння ворует себе, нежели дурака будут розводить все кому не лень)... но а вообще Янукович не дурак, тупой но не дурак... дураки в таких виллах как у него не живут....

Nahrapov

Буржуй и учёный
Стейн
Як казав Віктор Андрійович: "З Януковича ще можна зробити щирого українця, з Тимошенко - ніколи."
Спасибо, дорогой, шо вспомнил нашего дорогого Президента, пятидетного отца, отца всей Его многострадальной нации. И он абсолютно прав насчёт Януковича. Його действительно ещё можно довести до кондиции, а Її - никогда! Бо лжёт, падл...ка, глядя на тебя честными глазами. Так шо дружно голосуем только за Його.

AngelicEyes

VANDAL
Re: Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

.
И это сказал этот Американский засланый козачок? И как у него язык повернулся такое сказать?! ТОже мне Витя украинец... Нигер американский..

M.aY

Member
Народный депутат Украины, бывший член фракции Партии регионов Василий Киселев призывает избирателей Сергея Тигипко, занявшего третье место на выборах Президента, голосовать за Юлию Тимошенко, сообщает Утро-Украина.

В.Киселев отметил, что сейчас у С.Тигипко есть шанс реализовать свою политику в команде Ю.Тимошенко. Нардеп уверен, что С.Тигипко должен воспользоваться такой возможностью. При этом В.Киселев объяснил, почему он не желает президентства Виктора Януковича, которого не так давно поддерживал. «Виктор Федорович поставил у руля Крыма, «смотрящим», человека, который его дискредитировал», - заявил В.Киселев.

В.Киселев, сообщил, что специальной парламентской следственной комиссией, которую он возглавлял, установлены факты незаконного отчуждения имущества, земель и ряд других серьезных правонарушений крымскими чиновниками во главе со спикером ВР АРК Анатолием Гриценко.

Он также считает незаконным снятие с должности министра внутренних дел Украины Юрия Луценко. По его мнению, мотивом для незаконного увольнения послужило желание Партии регионов беспрепятственно фальсифицировать президентские выборы.

M.aY

Member

Для розрядки обстановки)

Зверху