Merime, при всій повазі, але я не мислю "Тимошенко - світло, Янукович темрява". Не треба мені такого казати.Ви мислите категоріями сьогоднішнього дня, для Вас існує лише двовимірний світ, бінальна опозиція: Тимошенко - світло, Янукович темрява. І не хочете погодитись із тим, що світло - це ми. А вони - це темрява. І ми позбавлені права сказати їм "НІ". Нам дозволили лише казати їм "Так". Точніше є така графа (хоч цьому і протидіяла Ваша симпатія), але вона ні на що не впливає. Моя позиція в тому, щоб не тішити себе ілюзіями сьогодення, а визнати, що на сьогодні ми (усі!) програли і щось робити для того, щоб така ситуація із неможливістю висловлення недовіри кандидатам не повторилася. Я не схильний демонізувати обох кандидатів - це дрібні аферисти, які злочинним шляхом прийшли до влади. Але ж може бути прецент приходу до влади якогось абсолютного нелюда, і, не маючи спроби протидіяти йому, ми будемо знов голосувати "За", не маючи права сказати "Проти".
Як казав Віктор Андрійович: "З Януковича ще можна зробити щирого українця, з Тимошенко - ніколи."Або Янукович і повна темрява, або Тимошенко і темрява, але з надією що це ще не кінець
Якщо завтра всі підуть битися головою об стінку, то вибір тих небагатьох, хто не захоче приймати в цьому участі аж ніяк не вплине на розбиті голови натовпу. Проте я хочу зберегти свою голову, а не уподоблятися отарі овець, що слухняно йдуть на бійню.Вибач, але повторюсь ще раз, Президентом хтось з них стане. І кількість "Проти всіх" на це ніяк не вплине.
А мне кажется лучше пускай лгуння ворует себе, нежели дурака будут розводить все кому не лень)... но а вообще Янукович не дурак, тупой но не дурак... дураки в таких виллах как у него не живут....Отвечу не лукавя, потому что к примеру за Тигипко или еще кого безтолку - не пройдут. А поскольку я считаю что дурак лучше чем наглая лгунья, потому занего и голосовал. Более того среди ПР гараздо больше промышоенников и поменьше банкротов - балаболов как Томенко или Безсмертный. И поверте, никакого эстетического удовольствия от этого не получил, более того уверяю вас, что никакой "любви" к нему не имею, просто моя ненависть к экс партийным выскочкам и лгунам сильнее. Многие ведь голосовали за Ющенко в 2005 как за "меньшее зло" или "против Януковича? Ну так вот, я голосую против Тимошенко.
Спасибо, дорогой, шо вспомнил нашего дорогого Президента, пятидетного отца, отца всей Его многострадальной нации. И он абсолютно прав насчёт Януковича. Його действительно ещё можно довести до кондиции, а Її - никогда! Бо лжёт, падл...ка, глядя на тебя честными глазами. Так шо дружно голосуем только за Його.Як казав Віктор Андрійович: "З Януковича ще можна зробити щирого українця, з Тимошенко - ніколи."
И это сказал этот Американский засланый козачок? И как у него язык повернулся такое сказать?! ТОже мне Витя украинец... Нигер американский..Як казав Віктор Андрійович: "З Януковича ще можна зробити щирого українця, з Тимошенко - ніколи."
.
Народный депутат Украины, бывший член фракции Партии регионов Василий Киселев призывает избирателей Сергея Тигипко, занявшего третье место на выборах Президента, голосовать за Юлию Тимошенко, сообщает Утро-Украина.
В.Киселев отметил, что сейчас у С.Тигипко есть шанс реализовать свою политику в команде Ю.Тимошенко. Нардеп уверен, что С.Тигипко должен воспользоваться такой возможностью. При этом В.Киселев объяснил, почему он не желает президентства Виктора Януковича, которого не так давно поддерживал. «Виктор Федорович поставил у руля Крыма, «смотрящим», человека, который его дискредитировал», - заявил В.Киселев.
В.Киселев, сообщил, что специальной парламентской следственной комиссией, которую он возглавлял, установлены факты незаконного отчуждения имущества, земель и ряд других серьезных правонарушений крымскими чиновниками во главе со спикером ВР АРК Анатолием Гриценко.
Он также считает незаконным снятие с должности министра внутренних дел Украины Юрия Луценко. По его мнению, мотивом для незаконного увольнения послужило желание Партии регионов беспрепятственно фальсифицировать президентские выборы.
Ні, ви трошки плутаєте, то в Штатах нігер президент. :lol:Нигер американский...
Сколько можно выбрасывать етот бред!!!!надоело!!!!You must be registered for see links
Для розрядки обстановки)