2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Як Ви плануєте голосувати у другому турі виборів Президента 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    328

Petrovich-UA

Рухівець
Крім пропаганди фактів на користь того, що Тимошенко біль залежна від Кремля, ніж Янукович я не бачив. Є окремі загравання. Це прикро. Але про залежність - лише голі слова Ющенка і того ж Тягнибока. Якби вона хотіла здати Україну, то чому не зробила цього за два роки, поки заходилася при владі?

Merime

New Member
Крім пропаганди фактів на користь того, що Тимошенко біль залежна від Кремля, ніж Янукович я не бачив.
Янукович пропонував російському високопосадовцю хабар лише у вигляді чупа-чупса,на відміну від іншої кандидатки. І на нього там не чекає кримінальна справа.

Але про залежність - лише голі слова Ющенка і того ж Тягнибока.
Між Тягнибоком і Тимошенко, судячи з останніх заяв, уже запломеніло палке почуття)

Якби вона хотіла здати Україну, то чому не зробила цього за два роки, поки заходилася при владі?
А як Ви уявляєте це здавання? З офіційним підняттям російського триколора на Майдані Незалежності? Усю Україну вона не віддасть, а собі що залишиться? А так частинами вона вже її розпродує.
Прикро, що ця особа зараз стане реальним каменем спотикання серед патріотичних сил. Одні будуть вірити, що "газова принцеса" Григян, вдягнувшись у вишиванку і закрутивши на голові бублик, розбудує їм Україну, інші будуть сумніватися.

Останнє редагування:

Petrovich-UA

Рухівець
Merime, ну тоді давайте проаналізуємо. Може це ми в чомусь помиляємось. Може краще Янукович. Тоді за нього і проголосуємо, якщо вони однакові. Він же вишиванки не носить і бублика не крутить і вже на ділах довів, що може ввести в областях "регіональні" мови і від вступу до НАТО офіційно відмовитися.
Наведіть аргументи, які доводять, що голос проти всіх, це не голос за Януковича?

Merime

New Member
вже на ділах довів, що може ввести в областях "регіональні" мови
Це було йому вигідно лише певному етапі, коли треба було завоювати цей електорат. Але ніяких реальних наслідків цих заяв не було й не буде. Як Кучма, який двічі обіцяв другу російську мову, його обирали, а він потім "забував" про свої обіцянки.

від вступу до НАТО офіційно відмовитися.
НАТО вже неактульне, на жаль, так би мовити "НАТА нам не нада."

Наведіть аргументи, які доводять, що голос проти всіх, це не голос за Януковича?
Я не агітую за когось чи щось, боронь боже. Я просто навів свої міркування, які виходили з простої логіки, що "проти" це означає "проти", і не схиляюсь до математичних вирахувань на предмет того, хто з них - судимий чи непосаджена - добіжить першою до корита внаслідок моєї непідтримки їх обох.

Petrovich-UA

Рухівець
Це було йому вигідно лише певному етапі, коли треба було завоювати цей електорат. Але ніяких реальних наслідків цих заяв не було й не буде. Як Кучма, який двічі обіцяв другу російську мову, його обирали, а він потім "забував" про свої обіцянки.
А парад прийняття обласними радами російської мови як регіональної забули? А скасування обов'язкових перекладу телепродукції українською мовою? Це робилося у 2007 році при прем'єрі Януковичу. Чому вони не зможуть повторити у 2010?
Чому Тимошенко цього не робить? Навпаки, уряд приймає постанову, якою зобов'язує вчителів в школах розмовляти виключно українською, навіть на перервах.
Я не ідеалізую Юлю. Але це далеко не Янукович.

Merime

New Member
Я не ідеалізую Юлю. Але це далеко не Янукович.
Я поважаю Ваші переконання і Ваш вибір. Бажаю не розчаруватися в ньому.

p.s. До речі, заслуга у прийнятті згаданої Вами постанови Кабінету міністрів №1033 від 30 вересня не Юлії Володимирівни, а міністра освіти, "нашоукраїнця" Івана Вакарчука.

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Дивлячись на портрети кандидатів, хочеться, щоб країна мала інший вибір. І вона його матиме. Через п’ять років, у 2015-му. Якщо ж все буде добре. Якщо буде не дуже добре, вибори будуть раніше.
Головне, щоб на той час ще існувала ця країна.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

От тут Ви не праві. На сході, де влада у ПР цілком серйозно впроваджували російську мову, як другу офіційну державну. Більш того, українську не соромились називати, як там?, для анекдотів? ПР на чолі з Януковичем відкрито проти визнання Голодомору, героїв УПА, Мазепи, взагалі всього українського. І це офіційна лінія партії. Офіційна. І коли Янукович стане Президентом, це стане офіційною лінією Держави. Тут іншого і не може бути. Чи Ви чекаєте, що він "прозріє" і раптом почне перейматись українцями в Україні? Бачили його гасло "Україна для людей"? Так от, ми з вами для нього бидло. А люди для нього ті, хто буде поруч з ним - олігархи і вірні йому партійні спікери. От Україна буде саме для тих людей.
Тимошенко не янголя. Але офіційно вона проукраїнський політик. Вона і БЮТ хоча б на словах, все те, що ПР заперечує, підтримувала. Це означає, що прийшовши до влади, вона може і не буде якось перейматись цими питаннями, але 100% не буде йти у зворотньому напрямку.
Відносно Москви, питання цікаве. Тимошенко не судили. Звинувачення проти неї мають рівно таку ж саму вагу, як і її спростовування. На суді не доказано те, що вона давала там комусь там хабара, як і не спростовано те, що це було "підставою" і "політичним переслідуванням". Вона як хатра лисиця, але на неї у Москви нічого нема. При усьому бажання важелів для шантажування її там нема. Все що там могли сказати вже давно сказали, нічого нового їм там проти неї сказати нема. На відміну від Януковича, на якого там є повне досьє його уголовних справ і співпраці з "органами". Там є вичерпні пояснення на питання чому з нього "знімали" сидимості, чому через 2 роки після відсідки він їздив у Монте-Карло. Як його після відсідок прийняли у партію. За які видатні заслуги він став завгаром. Відповіді на всі ці питання дуже кріпко тримають його на повідці. Чи Ви вважаєте, що він ризикне заради України у чомусь перечити московським гномам і не побоїться, що вони все це оприлюднять? Воно йому треба?
НАТО вже неактульне, на жаль, так би мовити "НАТА нам не нада."
НАТО не актуальне, але зміцнення обороноздатності української армії на часі як не коли. Від Тимошенко, нажаль, тут годі чого чекати, але Янукович вже точно зробить все щоб проти російських військ у нас ніяких противаг не було. У мене тут сумнівів нема. З Пумедами він сваритись не буде ніколи.
Я не агітую за когось чи щось, боронь боже. Я просто навів свої міркування, які виходили з простої логіки, що "проти" це означає "проти", і не схиляюсь до математичних вирахувань на предмет того, хто з них - судимий чи непосаджена - добіжить першою до корита внаслідок моєї непідтримки їх обох.
Міркування міркуваннями, але хтось з них таки стане Президентом, незалежно від того, підтримаєте Ви його чи ні. І наступні 5, чи скільки там, років, буде головою поки що НАШОЇ держави. І, якщо Ви не збираєтесь з цієї країни кудись тікати, то Вам так само як і усім іншим, незалежно від того, голосували вони проти чи за, жити у країні з цим Президентом. Тому, краще у своїх логічних міркуваннях, виходити з цього. Бо те, у що перетвориться ця країна за наступні 5 років, буде залежати від кожного, і найбільш це буде залежати від того, як він проголосує 7 лютого.

Faradey

Живой
А ведь по-большому счету за них проголосовали то, в разрезе Украины, очень мало человек..
За Тимошенко из 40 млн украинцев проголосовало всешо 6 млн...
За Януковича из 40 млн всего 8,5 млн...
И по сути за 40 млн человек решает 1/5 населения...:)

Зверху