gimnast1981
мыслитель
И кому ето он будит мстить ???НЕ тебе ли лично????:crazy::crazy::crazy:Есть повод голосовать против Щербаня, который вот-вот вернется и начнет мстить... Плохо станет многим, даже тем, кто голосовал за Януковича.
И кому ето он будит мстить ???НЕ тебе ли лично????:crazy::crazy::crazy:Есть повод голосовать против Щербаня, который вот-вот вернется и начнет мстить... Плохо станет многим, даже тем, кто голосовал за Януковича.
Слава богу хоть до некоторых дошло,наконецто!!!!!Вона ж прийде надовго, і наступним президентом знов буде Вона. А потім через тимчасового ставленика або зміну Конституції Вона знов зможе повернутися. Це зло може виявитись вічним.
Звідки таке бажання у розумних людей виглядати ще розумнішими? Та ще й не без того, щоб когось при цьому принизити, обізвати, поставити діагноз. Ви ж розумна і свідома людина! Де ж Ваш, не побоюсь цього слова, плюралізм? Чому, якщо я не хочу обирати собі на голову чи того, чи того злочинця, я обов'язково інфантильний чи якийсь не такий розумний, як Ви? Я ще можу зрозуміти у нинішній цинічній всепродажній політичній атмосфері Тігіпкові намагання продатись подорожче? А заради чого хочете продатись Ви? Як не розумію заради чого захотіли продатись і заодно поховати себе ВО "Свобода" і Тягнибок?Звісно, ще є місце для галочки навпроти позиції «Не підтримую жодного кандидата». Слава Богу, що є. Попри, до речі, намагання БЮТ забрати у громадян таке право. Голосом «проти всіх» більше – голосом менше. Нічого це не змінить. Перевірено не раз. Хіба потішить інфантильну свідомість...
Шапка мудреця Вам не личить, не приміряйте її на себе.Слава богу хоть до некоторых дошло,наконецто!!!!!
Жодних образ)))Merime, вибачте, якщо чимось образив.
Тобто платформа у нас спільна, а от подальші вектори поки різняться)А я як патріот при всій неповазі до цих кандидатів ...
Це навряд чи серйозно варто сприймати, вони й не таке за ці два тижні наобіцяють. Не по словах, а по ділах, радили нам давні мудреці, варто оцінювати. Мова їм обом по боку, це лиш технологія перед виборами, федералізм і децентралізація будь-кому невигідні на посту президента. Що там ще? ЧФ і газотранспортна система? Так Тимошенко більш залежна від Кремля фігура. Єдина причина привабливості,на мою думку, для націонал-патріотичних сил це її мнима "помаранчевість", та мішура і блиск, який вона, потершись поруч із Ющенком, успадкувала від нього. І людям важко змиритись із останнім "помаранчевим" розчаруванням, і вони щедро наділяють Юлію Володимирівну невластивими їй чеснотами.Янукович виступає...Янукович обіцяє... Тимошенко заявляє, що ні в якому разі цього не зробить.