2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Як Ви плануєте голосувати у другому турі виборів Президента 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    328

gimnast1981

мыслитель
Вона ж прийде надовго, і наступним президентом знов буде Вона. А потім через тимчасового ставленика або зміну Конституції Вона знов зможе повернутися. Це зло може виявитись вічним.
Слава богу хоть до некоторых дошло,наконецто!!!!!

iva

МИРОТВОРЕЦ
щас как раз выступает чел от юли. по 5. так он делает отчет по голосованию. и сам удивляется что в других странах если даже родственники кандидата имеет проблемы с законом. то этот кандидат мертв для политики. а у нас в стране люди странно себя повели. один отсидевший. и одна не отсидевшая( закрыта судимость по времени).
так вот чел сказал что может люди одумаются. а не поздно?а?

Petrovich-UA

Рухівець
Мені як громадянинові від президента нічого не потрібно. Крім того набору функцій, що прописані в Конституції. Хочу лише найняти на роботу людину, яка визначений час буде державним менеджером. І у своїх пошуках керуюся тим, хто найкраще підготовлений до цієї роботи. Оскільки кандидатів залишилося лише два, роблю вибір із тих, хто є.

Звісно, ще є місце для галочки навпроти позиції «Не підтримую жодного кандидата». Слава Богу, що є. Попри, до речі, намагання БЮТ забрати у громадян таке право. Голосом «проти всіх» більше – голосом менше. Нічого це не змінить. Перевірено не раз. Хіба потішить інфантильну свідомість, бо приходу одного з двох політиків таким чином не зупинити.

Ми ж не настільки діти, щоб не розуміти: в умовах десятивідсоткового відставання одного з кандидатів заклики не йти на вибори, викреслювати обох, малювати на бюлетенях фалічні символи тощо працюють лише на одну мету – перемогу лідера. І його прізвище Янукович.

ЮлЬ_кО

тру ляля =)
сумно за країну( здається ж не тупа нація, чи розумні люди давно потікали звідси? залишились одні зеки та брехуни, нікого обирати, товаріщі, нікого!!!:evil:

Petrovich-UA

Рухівець
Дивлячись на портрети кандидатів, хочеться, щоб країна мала інший вибір. І вона його матиме. Через п’ять років, у 2015-му. Якщо ж все буде добре. Якщо буде не дуже добре, вибори будуть раніше.

Merime

New Member
Звісно, ще є місце для галочки навпроти позиції «Не підтримую жодного кандидата». Слава Богу, що є. Попри, до речі, намагання БЮТ забрати у громадян таке право. Голосом «проти всіх» більше – голосом менше. Нічого це не змінить. Перевірено не раз. Хіба потішить інфантильну свідомість...
Звідки таке бажання у розумних людей виглядати ще розумнішими? Та ще й не без того, щоб когось при цьому принизити, обізвати, поставити діагноз. Ви ж розумна і свідома людина! Де ж Ваш, не побоюсь цього слова, плюралізм?:) Чому, якщо я не хочу обирати собі на голову чи того, чи того злочинця, я обов'язково інфантильний чи якийсь не такий розумний, як Ви? Я ще можу зрозуміти у нинішній цинічній всепродажній політичній атмосфері Тігіпкові намагання продатись подорожче? А заради чого хочете продатись Ви? Як не розумію заради чого захотіли продатись і заодно поховати себе ВО "Свобода" і Тягнибок?

Petrovich-UA

Рухівець
Merime, вибачте, якщо чимось образив. І чому всі, хто підтримує Тимошенко продались? Її підтримали чимало авторитетних людей не з великої любові, а тому, що це більш проукраїнський вибір, ніж Янукович.
Можливо повторюсь, але в будь-якому разі Президентом стане хтось із них. Хочемо, чи не хочемо цього, але своїми діями, чи бездіяльністю ми підтримуємо когось із них. Голос "проти всіх" - це голос за Януковича, бо в такому разі він зберігає відрив і перемагає. Чи не краще в такому разі проголосувати за Януковича? Це, принаймні, буде чесно перед самим собою.
А я як патріот при всій неповазі до цих кандидатів бачу між ними суттєві відмінності:
Янукович виступає за окремий статус російській мові, а Тимошенко - ні;
Янукович обіцяє продовжити базування ЧФ Росії до 2050 року, Тимошенко - за виведення у 2017;
Янукович - за федералізм України, Тимошенко - ні, навпаки сприятиме централізації;
Янукович публічно пообіцяв віддати українську ГТС в управління міжнародному консорціуму, Тимошенко заявляє, що ні в якому разі цього не зробить.
Навіть через ці відмінності я вважаю, що краще, щоб до влади прийшла Тимошенко. Не буває однакових людей, не буває однакового зла. Всеодно треба вибирати.

Merime

New Member
Merime, вибачте, якщо чимось образив.
Жодних образ)))
А я як патріот при всій неповазі до цих кандидатів ...
Тобто платформа у нас спільна, а от подальші вектори поки різняться)

Янукович виступає...Янукович обіцяє... Тимошенко заявляє, що ні в якому разі цього не зробить.
Це навряд чи серйозно варто сприймати, вони й не таке за ці два тижні наобіцяють. Не по словах, а по ділах, радили нам давні мудреці, варто оцінювати. Мова їм обом по боку, це лиш технологія перед виборами, федералізм і децентралізація будь-кому невигідні на посту президента. Що там ще? ЧФ і газотранспортна система? Так Тимошенко більш залежна від Кремля фігура. Єдина причина привабливості,на мою думку, для націонал-патріотичних сил це її мнима "помаранчевість", та мішура і блиск, який вона, потершись поруч із Ющенком, успадкувала від нього. І людям важко змиритись із останнім "помаранчевим" розчаруванням, і вони щедро наділяють Юлію Володимирівну невластивими їй чеснотами.

Зверху