2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Як Ви плануєте голосувати у другому турі виборів Президента 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    328

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Ага, а ще чим закінчилося перебування ВП в лавах фракції "НУ" і чию він обрав сторону?

Faradey

Живой
Ну да, был он не долго..и по большому счету подверждает статью вашу.
Признаюсь, вначале не вчитывался..по диагональи пробежался.:)) Прошу простить
Согласен с Вами, там много случайных попутчиков..(ТАм- в верхушке правящей.)

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Аналогічно чув, що в свій час нашоукраїнці відшили від себе Мірошниченка, який ну дуже хотів стати депутатом, тому й поперся до ПР. Тепер він є одним з рупорів цієї партії на теле-та радіоефірах, бо на відміну від інших здатен більш менш якісно вести диспути українською...

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Ну да, был он не долго..и по большому счету подверждает статью вашу.
Признаюсь, вначале не вчитывался..по диагональи пробежался.:)) Прошу простить
Согласен с Вами, там много случайных попутчиков..(ТАм- в верхушке правящей.)
Якщо все ж таки останній абзац пропустили я його повторю:
А є ще інші "ідеологічні" партійні працівники. Так зване силова ланка, яка забезпечує дотримання на місцях партійної лінії. Тут кожна партія має свої особливості. До 2004 року ми мали можливість бачити, як працювала ця ланка в Сумах. Після 2004 року працювали інші, переважно бютівськи. Як кажуть, маємо що з чим порівняти і побачити що нам світить у разі обрання того чи іншого кандидата Президентом.
Тож, при Януковиче будуть ті ж самі Лозінські і збоченці, але, щоб не ганьбити партію і Лідера будуть не їх прикривати, я тих, хто про це хоч слово про них скаже.
При Тимошенко, можна хоча б сподіватись, що їх будуть ловити, і робити вигляд що з ними борються, але давати втекти.
При Януковиче міліція перетвориться на озброєну банду, яка буде над законом і захищати партійні інтереси і інтереси партійного бізнесу.
При Тимошенко міліція так і залишиться продажною, але хоча б буде робити вигляд, що бореться зі злочинністю, інколи проводячи показові процеси навіть над своїми партійцями.
Лайно що те, що інше, я не буду тут казати як буде все здорово. Але ж різниця все ж таки є.

Stein

Well-Known Member

Якщо розібратись, то що вона вкрала? Якби вона хоч щось подібне до Межигіря вкрала, то про це б трубили по всій Україні мінімум пів року. А так лише пусті фрази кидають.
А ви пригадуєте щоб питання про "Межигір'я" підіймалося за часів правління Януковича? Ось вам і відповідь.

І тут же сів в калюжу, бо Юля піднесла йому до писка ті "перли", що виявилися звичайною біжутерією...
...а потім з паном Кушнарьовим стався "нещасний випадок на полюванні" - замість кабанчика він ненароком поцілив у самого себе.

2. Я не можу уявити Януковича самостійно укладаючого міжнародний договір. Точніше не можу уявити когось хто погодиться укладати такий договір з ним.
Тобто ви визнаєте, що окрім цього пункту інших суттєвих претензій немає. А тепер згадуємо 2004й рік і Януковича в ролі прем'єра. Хоч хтось відмовився щось із ним підписувати? Тож те, що вам (чи то штабу БЮТ) там "здаєтьтся" - то ваша суб'єктивна думка що абсолютно не відповідає дійсності.

Не повторіть цю мантру ще раз. Можете ще додати що у Тимошенко і Януковича проснеться совість і вони підуть з політики і займуться благочинністю.
За законодавством є все точнісінько так, як я описав.
І ще раз повторюю: те, що у нас в державі замість народу є лише електорат, який голосує "не головою", а іншими місцями - то це не є відповідальність тої, хоч невеличкої частини свідомих людей, які ще залишилися в цій країні. Не перекладайте з хворої голови на здорову.

Останнє редагування:

Petrovich-UA

Рухівець
Merime, але не проголосувавши за Тимошенко, приводиш до влади Януковича. Тут теж себе не ватро дурити.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Відповідь: Re: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Мій прогноз:
До травня президентом буде Ющенко, бо результати другого тура офіційно так і не оголосять. А далі важко щось спрогнозувати.
Тоже резонно.

Господа, шо вы все так боитесь Його?
Мужик ведь он не со стороны. Он же был на посту Премьера. Его нормально принимали за границей. Экономика при нём развивалась неплохо. Как Главнокомандующий українського війська Він смотрелся бы предпочтительнее, че Вона. Или вы тут на форуме сплошь з'їхали з глузду, шо хотите видеть на посту Главнокомандующего молодящуюся 50-летнюю красотку с фотошопной 20-летней лебединой шеей?
Поймите, шо мы будем избирать не мисс Украина-2010 в категории бабушек. И выборы Президента - это не телевизионное шоу. Мужик у руля - более предсказуем, чем баба. Согласитесь.
Конечно, мне, как колготочному барыге, одно......ственно. Но видеть у руля бабу! Это уж слишком.
Чи може це є властивость українського менталітету - бабська психологія вас, чоловіків?

Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member

Януковича приводять до влади ті, хто за нього голосує.
А проблема протидії обом тим злочинцям, які нині рвуться до влади, полягає в першу чергу не у фактичному результаті виборів (у першому турі теж було ясно хто переможе - навіщо тоді було голосувати з непрохідних?) а у моральному аспекті відповідальності, відповідальності перш за все перед собою.
Коли в 1942му створювалася УПА - було на 100% ясно, що вони ніколи не переможуть, що боротьба не має сенсу, бо результат був відомий ще до її початку. Якщо мислити за логікою, яку пропонує КОСТа - то повстанцям варто було б стати на бік німців, чи совєтів, бо який смисл боротися проти всіх, коли виграють все одно або німці або совєти? І безглуздо виправдовуватися, що воюючи на боці совєтів ви не підтримували Сталіна, а були лише проти Гітлера. Це маячня. Вдягаючи радянську форму - ви стаєте частиною системи, ви захищаєте в першу чергу її, а значить і підтримуєте її цілком і повністю, та несете всю повноту, принаймні моральної відповідальності за все, що робить ця система.
Якщо застосувати до тих подій логіку нинішніх виборчих перегонів - то виходить, що УПА були прибічниками і Гітлера і Сталіна. І воюючи проти обох - фактично воювали на боці того, хто виграє, тобто допомагали Сталіну, а позаяк роби це ще й добровільно, то значить мають нести не меншу відповідальність за всі звірства системи аніж служителі катівень НКВС.
Саме таку логіку намагаються впровадити сьогодні адепти ЮВ розповсюджуючи заяви про безсенсовість протидії злочинній системі.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Стейн
Саме таку логіку намагаються впровадити сьогодні адепти ЮВ розповсюджуючи заяви про безсенсовість протидії злочинній системі.
Твоя логика понятна. Однако опустись на землю, дорогенький. Представь, шо на Украину нападают одновременно Гитлер и Чингис-хан, каждый из которых сильнее тебя, но вместе с тобой имеет шанс победить второго супостата. С кем ты будешь объединяться? Лично я буду объединяться с Чингис-ханом, бо він - меньшее зло. Почему? Потому шо Гитлер воевал на уничтожение народа, а монгол - просто за завоевание земель при сохранении на ней народа. Так шо не всегда твоя логика "честного человека" является уместной. Надо думать не только "сердцем", но и иногда башкой. Согласись.

Merime

New Member
Із народної творчості, трошки простувато, але забавно :
Крошка сын к отцу пришел
Ознакою народної творчості є варіантність, колективність, усність, традиційність, а це невибаглива "подєлка" штабістів ЮВ, які намагаються педалювати злочини опонента і замовчувати злочини свого кандидата.

Зверху