Відповідь: Анатолій Гриценко
Хто там питав, до кого піде Гриценко?
Ось відповідь:
Хто там питав, до кого піде Гриценко?
Ось відповідь:
You must be registered for see links
17 січня 2010 о 21:58
Гриценко: Я не підтримую жодного з них
Мораль та відповідальність відсутні як у Тимошенко, так і в Януковича. Але хтось з цих двох, очевидно, стане Президентом. В прямому ефірі програми «Шустер Live» Анатолій Гриценко заявив, що йому сумно буде жити в Україні Януковича чи Тимошенко.
Він побажав цим політикам «здорового глузду визнати перемогу свого опонента». А також – впровадити у життя ті позитивні пропозиції, що містили програми інших кандидатів на пост Президента.
«Неодноразово ми чули готовність сприймати конструктивні ідеї з програм інших. Важливо, щоб новообраний Президент, якщо хоче зробити щось корисне, врахував всі ці речі».
Зокрема, Гриценко нагадав, що більшість кандидатів, у тому числі – нинішні лідери рейтингів – підтримували пункти з його програми: повернення до десятирічки у школі, скасування ПДВ, модель сильної президентської влади тощо.
Анатолій Гриценко особливо підкреслив свою позицію щодо можливої співпраці з Тимошенко чи Януковичем: «Я не піду в уряд жодного з них, я не підтримую жодного з них. Не тому, що хтось з них переміг. А тому що, на превеликий жаль, немає великої різниці між групою «Росукренерго», які зараз сидять у фракції Януковича і групою «Тендерна палата», що сидіть у фракції Тимошенко».
Гриценко порадив цим політикам «почистити пір’я».
«Для цих кандидатів було б сильним кроком вигнати тих, за ким стоять десятки мільярдів вкрадених гривень», - зазначив Гриценко в ефірі політичного шоу на каналі «Україна».
You must be registered for see links
17 січня 2010 о 23:11
Через півтора роки нас очікують ще одні президентські вибори – Гриценко
Хто б не переміг у другому турі президентських виборів, через півтора роки в Україні відбудуться нові вибори Президента держави. Таке бачення розвитку ситуації в прямому ефірі програми «Шустер Live» виклав Анатолій Гриценко.
Втім, він закликав всіх виборців, навіть тих, хто не підтримує та не збирається голосувати ні за Тимошенко, ні за Януковича, прийти до виборчих дільниць у другому турі перегонів.
«Ми розуміємо, що скільки б людей не прийшло на виборчі дільниці, все одно Президент буде обраний. Але ця людина повинна знати ставлення суспільства до своєї політики».
Гриценко пропонує в такий спосіб показати нинішнім лідерам перегонів, що суспільство їх не сприймає.
Він зазначив, що такі висновки можна робити вже з результатів першого туру.
«Двоє разом набирають близько 60% голосів. Це говорить про те, що 40% людей відторгають таку політику».
Гриценко прогнозує, що відсоток невдоволених буде зростати з кожним місяцем.