Президентські вибори 2010

Кого з цих політиків Ви збираєтесь голосувати на Президентських виборах?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    179
Статус
Закрита.

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Януков

...Будьласка, уважно почитайте, про що там йде мова.
Прочел, но сути дела это не меняет. Даже если допустить, что эти судимости были сняты с нарушением Закона до срока, на данный момент все равно все сроки вышли и по судимостям и по их снятию. И естественно, все это никак не красит Януковича и моральной ответсвенности это с него за все происшедшее не снимает, но все это было известно и пять лет назад. А все-таки, если уж критиковать Януковича, то за дела сегодняшние. Иначе, давайте просто проведем всеукраинский конкурс красоты среди несудимых женщин 48-ми лет от роду и закончим на этом :)
Лично меня допустим практически ни один кандидат не устраивает тем, что все они обещают чего-нибудь дать, но никто не предлагает чего-нибудь изменить, в том числе и путем принятия непопулярных мер...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь:

Прочел, но сути дела это не меняет. Даже если допустить, что эти судимости были сняты с нарушением Закона до срока, на данный момент все равно все сроки вышли и по судимостям и по их снятию. И естественно, все это никак не красит Януковича и моральной ответсвенности это с него за все происшедшее не снимает, но все это было известно и пять лет назад. А все-таки если уж критиковать Януковича, то за дела сегодняшние. Иначе, давайте просто проведем всеукраинский конкурс красоты среди несудимых женщин 48-ми лет от роду и закончим на этом :)
Vlad, Ви якось зициклились на постійному намаганні переведення розмови на те що строк судимостей вийшов і на жинку 48 років. Судимості були, і як Ви кажите "все это никак не красит Януковича и моральной ответсвенности это с него за все происшедшее не снимает". От саме так. А відносно жинки, йдіть апелюйте до її прихильників у іншу тему. Особисто для мене вона, як варіант, набагато краще, ніж Янукович, але не настільки, щоб я витрачав час доказуючи, яка вона Д'Артаньян у всьому білому.

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відпов

Vlad, Ви якось зициклились на постійному намаганні переведення розмови на те що строк судимостей вийшов і на жинку 48 років...
А чего тут удивительного, во-втором туре будут именно эти персонажи, а кого считать меньшим злом это личное дело каждого :)

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь:

А чего тут удивительного, во-втором туре будут именно эти персонажи, а кого считать меньшим злом это личное дело каждого :)
Якщо ви,я та їнші не підтримують ціх двох,то звідки у вас впевненість в тім,що саме вони будуть в другому турі?Вірите продажнім соціологічним опитуванням?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Ви провидець? А мені б більш сподобалось, якщо б у другому турі були б Гриценко і Тягнибок. Чи хоча б Гриценко і Тігібко. Особисто я більш про жодного кандидата не можу сказати що він гідний бути кандидатом у Президенти, а не те що Президентом. Я хочу обирати кращого з кращіх, а не "меньше зло". Бо ми з цім "найменьшим злом" катимся все нижче і нижче, а потім дивуємся, яка у нас погана влада, забуваючи за яким принципом її обираємо.

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відпов

Якщо ви,я та їнші не підтримують ціх двох,то звідки у вас впевненість в тім,що саме вони будуть в другому турі...
Просто я не склонен принимать желаемое за действительное :)
А мені б більш сподобалось, якщо б у другому турі були б Гриценко і Тягнибок. Чи хоча б Гриценко і Тігібко...
Мне бы тоже, но политика искусство реального, а не желаемого. Если бы американцы выбирали того кто им больше нравится, они бы выбирали между Шварцнегером и Сталлоне, а не между выводом войск из Ирака и цинковыми гробами из Ирана. Потому как голосуют не сердцем, а умом...
Впрочем давайте дождемся 17-го, сами всё увидим :)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Впрочем давайте дождемся 17-го, сами всё увидим :)
Дочекаємось. Тільки, якщо приймати участь у масовому психозі і голосувати за тих кого нам у "рейтінгах" вказують, а не за тих хто дійсно гідний, то 17-го ми дочекаємось, а от те, щоб країна нормальна була - ніколи.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Президентські вибори 2010

[25.12.2009 16:05]
Чиновник Секретаріату оприлюднив таємну угоду між Ющенком і Януковичем

Заступник керівника головної служби з внутрішньополітичних питань та регіонального розвитку Секретаріату Президента на ім’я Козачок Ярослав Вікторович оприлюднив угоду про взаємодію за підписами Ющенка та Януковича, з якої нібито випливає, що нинішньому Президенту обіцяно пост прем’єр-міністра у разі обрання лідера ПР Главою держави.

Козачок повідомив, що, відповідно до цієї угоди, сторони зобов’язуються уникати взаємної критики та використати усі можливості для підтримки Януковича у другому турі.
You must be registered for see images

Козачок також сказав, що від сьогодні він уже не державний посадовець, оскільки “не витримав і написав заяву на звільнення” в знак протесту, яку вчора задовольнили.

Вкладення

Grosso

wonderwall
Відповідь: Президентські вибори 2010

Безглуздо виглядає... Заслані козачки, папірці сумнівного походження...
Яник уже встиг покритикувати мовну політику в Україні...
Андрєєвіч не оминув проФФесорство свого заклятого друга...
Після виборів цей кхм.. документ (якщо він справді існує) так і залишиться фількіною грамотою...
Після ПРиБ`ЮТ у наших владних колах можливі будь-які політичні конфігурації...

Статус
Закрита.
Зверху