Оффтопики.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Оффтопики.

Ну я ж сказав. Тема "оффтопіки" до Ваших послуг. Якщо так горить можна розглянути питання її перейменування на "нахрапові оффтопи", чи ще якось.

gimnast1981

мыслитель
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Ви колись дивились на проплачений пікет? Сумне видовище. Понурий погляд та тупі обличчя. Такі пікети всі однакові. Складаються в основному з студентів.
А тепер подивіться фото на і скажіть хто там за гроші.
Не знаю хто як, а ми там не за гроші були, це точно.
Да ладно, не нужно оправдываться, вам всеравно никто не поверит !!!Ведь известно даже малышу ,что - просто так даже мухи в половои акт не вступают!!!!:D

Супчик

Съёмщик
Nahrapov
Откройте собственный блог.
В шапке форума нажмите Дневники, затем слева, в Опциях нажмите Новая запись и творите.
Думаю, читатели найдутся.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

На заборе тоже написано...... Если бы не эти козаки, всякие сатанисты вобще бы на голову сели...
Ага, а я дивлюся місто Суми просто потерпають від сатанистів, через них на вулицю вийти не можна, прямо як від комарів у літній вечір. Аби не козачки ім. Герасима Кондрат'єва - не знаю, що і робити! :D

Наследуя боевой дух древних русов, запорожцы в то же время были набожными, как и все украинцы. Вольные козаки глубоко чтили Богородицу. Потомки язычников, от чьей воинственности Пресвятая Дева спасла в храме мирных людей, по воле Всевышнего становятся ревностными защитниками веры христианской, исповедниками культа Покрова Пресвятой Богородицы! Во славу ее всегда устраивали церковь в самой Сечи. Под Покровом Богоматери запорожцы не боялись ни вражеского огня, ни грозной стихии.:?:?:?

Та невже? А ось "курляндська курва"... ой, що це я раптом? Свят, свят, свят!!! А ось "матушка Єкатєріна ІІ - імпєратріцца" країни, в "апщіну" імені якої Ви так швидко вскочили вважала запорізьких козаків розбійниками та бандитами, на їх релігійність та їх подвиги в ім'я православної віри аж ніяк не зважала, тому і розігнала Запорізьку Січ (а ще вона позакривала багато православних монастирів). Так Ви вже якось визначтеся, що Вам більше до душі - славні воїни Пресятої Богородиці, чи "гордасть Расєї", а тоді вже і пишіть свої пости. А то змушений знову нагадати Вам анекдот про мавпу, яка не визначилася і бігала між красивими та розумними :D
А ще, дозвольте у Вас спитати, яке відношення мають до славних запорожців колишні міліціонери, які на пенсії вирішили погулятися у "козаків"? Назвою та тим, що теж п'ють горілку? Невже цього досить?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Та невже? А ось "курляндська курва"... ой, що це я раптом? Свят, свят, свят!!! А ось "матушка Єкатєріна ІІ - імпєратріцца" країни, в "апщіну" імені якої Ви так швидко вскочили вважала запорізьких козаків розбійниками та бандитами, на їх релігійність та їх подвиги в ім'я православної віри аж ніяк не зважала, тому і розігнала Запорізьку Січ (а ще вона позакривала багато православних монастирів). Так Ви вже якось визначтеся, що Вам більше до душі - славні воїни Пресятої Богородиці, чи "гордасть Расєї", а тоді вже і пишіть свої пости. А то змушений знову нагадати Вам анекдот про мавпу, яка не визначилася і бігала між красивими та розумними :D
А ще, дозвольте у Вас спитати, яке відношення мають до славних запорожців колишні міліціонери, які на пенсії вирішили погулятися у "козаків"? Назвою та тим, що теж п'ють горілку? Невже цього досить?
Я теж хотів це спитати, тому приєднуюсь. До чого тут запорожськи козаки до масковських казачків?

Nahrapov

Буржуй и учёный
Мужики, у меня прибавилось работы. Охренительный спрос пошёл на импортные дамские колготки. Так шо я вряд ли смогу своей скромной персоной радовать вас на форуме. Буду появляться реже, ибо весь ушёл в работу по качке бабла.
С уважением,
Нахрапов

Azik1982

С нами Бог!
Re: Відповідь: Оффтопики.

Я теж хотів це спитати, тому приєднуюсь. До чого тут запорожськи козаки до масковських казачків?
Я все написал в посте !! Повторяться не буду, читайте панове

"Жид, лях та собака - Bipa одинака", говорили козаки в своем ожесточении против гонителей православной веры :?

Зверху