Президентські вибори 2010

Кого з цих політиків Ви збираєтесь голосувати на Президентських виборах?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    179
Статус
Закрита.

A-alex

Member
Противсіх Василий Васильович,чувак жжот , ему премию нада давать за изобретение
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

в цьому і є найбільша проблема... бо виборовши Незалежність, не було подальшого плану, чим і скористалися ті що ще пару днів назад були комуняками….
Проблема була в тому, що незалежність дісталася не бійцям УПА, а слюнтяям націонал-демократам, які через свій пацифізм і заклики до "демократичного вирішення питань" не змогли навести порядку в країні і віддали її до рук тих, хто ще вчора проголошувався найголовнішим ворогом незалежності.
так тоді була ідея в створенні Незалежної держави...зараз же ми маємо її…
Ми маємо окрему державу, проте точно не українську і точно не незалежну. Незалежність України зникла коли на брухт відправилася остання ядерна ракета. Те, на що інші народи не йдуть навіть після програшу війни - наші правителі зробили у цілком мирний час. Під байки про "роззброєння під міжнародні гарантії" була повністю ліквідована обороноздатність країни. Чого варті ці "міжнародні гарантії" ми бачили в 1938му, бачили в 1939му, 1940му, бачимо й нині.
Коли у одному з найбільших військових заводів відкривають галерею, коли один з трьох танкоремонтних заводів країни планують знести під стадіон для "Євро 2012", коли стратегічні кораблі продають під ресторани, а найбільш боєздатною частиною флоту є "патрульний човен"... стає зрозуміло, що в цій країні вже нічого не буде...
в вашій же революції я не бачу ідею за яку б варто б все покинути і мерзнути на майдані… навіть мерзнути, не те що вже вступати в конфлікт…
Знаєте в чому головна різниця між нами? Ваш головний ідеал - матеріалізм. За вище благо ви ставите матеріальні цінності, економічний розвиток, соціальні програми і т.п. Ідеалістична ж складова займає у вас другорядне значення. Саме тому, ви не здатні до гідного спротиву. Саме тому, ви не ставите цілей, які вимагають боротьби. За гроші не йдуть під кулі. Максимум на що ви здатні - це піти на виборі і "в знак протесту проти злочинної системи" поставити хрестик за явно непрохідного кандидата.
Якщо завтра російські танки поїдуть по Хрещатику - ви, може й підете замішувати в підвалах напалм, проте якщо український прапор з будівлі Верховної Ради полізе зривати не російський десантник, а сержант Печерського РОВД, найбільше що ви зробите - це висловите свій протест на форумі.



При всій повазі до УПА, але не треба їх ідеалізувати. На компроміси треба йти, якщо вони не суперечать головним принципам. Головне визначити ті принципи і їх не порушувати.
Ситуація в країні мало змінилася від часів УПА, просто ті самі дільничі вдягнули фуражки з тризубцями замість зірок, а секретар обкому замінив портрет Леніна на фото Ющенка.
Українською ж ця держава так і не стала, а тепер вже мабуть і не стане. І нинішнє покоління українців своїм небажанням щось міняти дійсно заслуговує на те становище, ту владу і ту країну(а правильніше було б сказати руїну), яку має.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Президентські вибори 2010

Противсіх Василий Васильович,чувак жжот , ему премию нада давать за изобретение
Шкода що Лідія Іванівна ВОНА не зареєструвалася... :lol:

+10 Проти всіх (тілки не за Василя Васильовича)
 

МАХ

Active Member
Stein Вы Кравчука называете национал-демократом? Потешно.. он комунякой был, есть и им всегда останется… как хорошо вы на ФОРУМЕ рассказываете о идеалах… и если бы вы читать умели.. а не только набирать много буковок, вообще б было замечательно… я четко прописал что нужно моральное поднесение… а вы о материальном…. Да все это должно вылиться как результат в материальное… но а вы разве не об этом говорили вспоминая флот, танковый завод??? Все взаимосвязано… поэтому не разрывайтесь… а то получается двусмысленные предложения… а знаете по этому поводу много афоризмов и стихов… но суть одна, которую я изложу кратко… больше всего о своей смелости кричит трус… та и сравнивать коммунизм с тем что сейчас смешно… хотя бы потому что сейчас не стоят на улице аппараты с многоразовыми стаканчиками для воды…….
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Президентські вибори 2010

Stein Вы Кравчука называете национал-демократом?
А що зробили націонал-демократи, дисиденти-"борці за незалежність" щоб не допустити до влади колишніх "комуняк", щоб не дати їм зруйнувати країни? Вони мирно засідали у Раді і одностайно голосували за антинародні закони.
я четко прописал что нужно моральное поднесение… а вы о материальном…. Да все это должно вылиться как результат в материальное… но а вы разве не об этом говорили вспоминая флот, танковый завод? Все взаимосвязано… поэтому не разрывайтесь… а то получается двусмысленные предложения…
Подібні тези лиш доводять, що ви зовсім не розрізняєте понять.
та и сравнивать коммунизм с тем что сейчас смешно… хотя бы потому что сейчас не стоят на улице аппараты с многоразовыми стаканчиками для воды…….
Коли виростите - зрозумієте. Не все міряється апаратами для безкоштовного лимонаду.
 

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: Re: Президентські вибори 2010

У них не было ни идеи ни плана, как и у вас... цель достигли и довольными ходили... то же что и вы предлагаете... ну давайте не будем безосновательно говорить обвинения в чем-то... приведите пример где я попутал понятия... а так пустой звон... я о том же что не все мериться аппаратами... кораблями... синяками... и количеством банальных закидонов о своем героизме…
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Президентські вибори 2010

Я пропоную вам ідею, проте вас вона не влаштовує, замість того щоб щось кардинально міняти в країні, ви пропонуєте розводити інтернет-обговорення програм. Тим самим займались і націонал-демократи - книжечки друкували... До чого "додрукавалися" - можемо бачити.
Коли питання "соціального захисту населення" чи проведення якогось чемпіонату даби потішити п'яну публіку ставиться вище за питання величі, зрештою незалежності держави і її обороноздатності - і є яскравим прикладом перемоги "утробнических" егоїстичних ідей матеріалізму над високими ідеалістичними цілями.
 

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

Я пропоную вам ідею....
ваша идея скинуть нынешнюю власть... а что дальше? а дальше будет то что произошло 18 лет назад?... вы брали пример из Гитлера? так у него была идея и план как ее воплотить... даже у Сталина были планы.. у Ленина... целые книги... поэтому создав переворот они пришли к власти и двигались исключительно за планом... А за что люди должны вас поддержать? Поменять шило на мыло? Идти в неизвестность может только овца...
 

МАХ

Active Member
всі говорять про три складові передумови до революції... низи не можуть жити по-старому, верхи не хочуть по новому... а третя яка? всі чомусь про неї забувають...
 
Статус
Закрита.
Зверху