Відповідь: Re: Альтернативні Вибори Президента України
Я поражен с вашей наивности ))) От вы такие все умные, и знаете откуда деньги у Гриценко, Тягныбока ? ))))) Про Тягныбока отдельно - он перегибает палку, и если он этого не понимает - значит он дурак-психопат.. таким не место в обществе, они социально опасны.
Повторюсь - я ни разу не слыхал от Яценюка, не от кого либо с образованием, того, что мелют "три бабки"... если вы не можете отличить их потоки нечистот от обыкновенных спичей, то это лично ваша проблема. Та и в Гриценка тоже рыльцо в пушку...Только Яценюк уже проявил себя и его примерно все знают.. то Тягныбок уже сейчас пугает, я боюсь подумать, что будет если человек с мегакомплексами получит власть. То же и к Гриценко относится.
Хм. MotoMan, Ви ставите Гриценко "-" за те що він ніби-то в нього гроши якихось олігархів? Я так зрозумів? За Гриценко можу сказати що гроши на регістрацию кандидатом він таки збирав з прихильників. На сайті був рахунок і кожного дня вісвітлювалось скільки грошей зібрано. По різним інет-опитуванням він займає, якщо не перше, то 3-е місце. Це як мінімум буде десь хоча б 100 тис. прихильників, які щось на рахунок відправили. 2,500,000/100,000=25 грн. Навить якщо я і у кількісті прихильників які відправили вдвічи, чи навить в 4 рази помилився, зібрати такі гроши цілком реально.
А от за Яценюка того що він не продався заздалегідь взагалі не можу сказати. Його за вухи тягнути почали відразу після того як зі спикерів скинули. Він з Фірташевського "Інтера", на якому "самиє непредвзятиє" ведучи не вилазив, доки не набрид, самі знаєте кому, чи ще там щось. Тож хочите сказати що він росказує зараз те що буде виконувати, чи хочаб те що справді думає? Він відверта лялька, яка буде робити те що її власник їй накаже. Там навить і питання про незалежність країни від якоїсь іншої країни не буде вже нікого турбувати. Впряже все населення у таке рабство, що мама не горюй.
Ну а прирівняння до Богословської може і справді некоректне.
І ще, на захист Гриценко. Шкідливих комплексів я в нього не помічав. За когось впливового він не тримався здаючи власні переконання. Як міністр оборони показав себе професійною людиною, про що є безліч позитивних відгуків. А те що його знову на цю посаду не призначили, як для мене саме і показник того що він заради посади до "любих друзів" не набивався. І якихось схильностей до безкінечних коливаннь я за ним не помічав, навпаки рішення приймає і згідно цього рішення діє далі. І якщо обставини змінюються за це рішення, заради "послідосності" теж не хапається. Наприклад відносно НАТО від пропонує спочатку навести лад самим, створити власними силами потужні збройні сили, а потім вже думати про НАТО, а не стукатись туди як волоцюги. Це цілком збігається, доречи, і з позицією Тягнибока. А потужна армія, я вважаю, найближчим часом буде річ найбільш важливіша. Набагато важливіша ніж евростандарти чи меморіали Голодомору. Військові замовлення, це крім того що робочи місця ще й зовнішній ринок, на якому Україні не потрібно захоплювати якісь позиції, бо вона здавна їх має, аби не втратила. А ще й міжнародна повага, це коли з сусідньої держави 10 разів замисляться, що казати і на кого. Це й почуття национальної гідності.
Ух. Щось я разагітувався. Короче кажучи, кому цікаво дивитись тут:
You must be registered for see links
, а те що я писав лише моє ІМХО.