Мне одно понятно с Ваших слов, ФоксМалдер, вы извените за слово, в моем понимании Вы "" черт"". ... тогда один вывод Вы сектант
Так чорт чорт чи сектант? Ви вже визначіться:mrgreen: Я не знав, що форум - це місце, де можна викласти свої хворі фантазії. Чи може Ви хохмач гатунку "а-ля Петросян"? Добре, спробую і я "похохміть". Якщо „приказуватися”, то вже "прикалуватися". Ось лише я свої "хохотульки" спробую обґрунтувати. То ж я чорт та сектант? Добре, тоді Ви:
1) Алкоголік та наркоман, бо Ваша церква споювала свою паству алкоголем, та "скурювала" цигарками (нікотин - наркотична речовина), щоби наповнити свої безмірні кишеньки.
2) Ви язичник, бо поклоняєтеся фалосу. І це поклоніння зайшло так далеко, що оний предмет Вам ввижається навіть в тих речах, де фалосу ще до цього ніхто і ніколи не бачив (скажімо, в тризубі - символі князівської влади рівноапостольного князя Володимира Великого, що нині є малим гербом нашої держави).
3) Ви сатаніст, і вірогідно, п'єте кров християнських немовлят. А ще Ви молитеся на такого ж сатаніста Ніколая ІІ, що за свою любов до кровопускання отримав в народі прізвисько "Кривавий". Ніколи не чули про таке. "Погугліть" на російських сайтах "кровавое воскресенье, 1905 год, ленский растрел, ходынская трагедия, столыпинские галстуки, столыпинская реакция".
4) Ви прихильник "чорної магії", сповідуєте культ ВУДУ. Але я Вам не докоряю, бо це Ви навчились поганому у Ваших духовних отців. Бо саме Ваша церква наставляє "на путь истинный" своїх "заблудших прихожан" дивним способом – молиться, щоби Господь „
You must be registered for see links
”. Тобто, як пишуть в жовтеньких газетках: „Наведу порчу”, при цьому прикриваються іменем Христа.
Я же понятным языком Вам предьявил, что Вы раззжигаете вражду между Православными Христианами,
А я в свою чергу цілком зрозуміло (для всіх, крім Вас) сказав, що УПЦ МП засудила так зване „політичне православ’я” і тих її лідерів-покидьків, зокрема Варєліка Каурова (та проллється на його голову друге відро лайна), якими Ви так захоплюєтеся та цитатами з промов яких рясно запаскуджуєте форум. А ще УПЦ МП шукає діалогу з іншими українськими церквами:
Напередодні Собору Блаженнійший митрополит Володимир офіційно зустрівся з представниками Київського патріархату — ректором Київського православного богословського інституту УПЦ КП архієпископом Димитрієм (Рудюком) і архімандритом Євстратієм (Зорею). Представники УПЦ КП передали митрополиту Звернення до Собору Священного синоду УПЦ КП. А також вручили в дар предстоятелю УПЦ повний комплект богослужбової літератури, переклад якої українською мовою здійснювався в УПЦ КП протягом останніх десяти років. Того ж дня відбулася зустріч архієпископа Димитрія з ректором Київської духовної академії та семінарії УПЦ єпископом Антонієм. І виявилося, що ректори двох духовних шкіл мають конкретну тему для розмови — спільні зусилля з вироблення української богословської термінології, а також проблеми, пов’язані з акредитацією духовних шкіл. Проаналізувавши те, як стримано і дипломатично було висвітлено подію церковними ЗМІ обох Церков, можна дійти висновку, що й УПЦ, і УПЦ КП відповідально поставилися до цієї можливості почати реальний діалог.
Уже безпосередньо в день Собору 21 грудня предстоятель УПЦ зустрівся з архієпископом Іоанном, главою Богословсько-канонічної комісії УАПЦ, який передав митрополиту Володимиру Звернення до Собору епископату УАПЦ. Як і Звернення представників Київського патріархату, воно витримане в дипломатичному тоні і присвячено темі поділу українського православ’я. Проте, на відміну від Звернення УПЦ КП, «автокефали» висловили в ньому і своє бачення майбутнього об’єднання. Яке, на думку єпископів УАПЦ, можливе в тому разі, якщо УПЦ удосконалить свій канонічний статус і посяде належне їй місце в сім’ї помісних православних церков.
Як бачимо, нормальний конструктивний діалог, який не має нічого спільного, з тією фанатичною істерією, що розводите на форумі Ви. І риторика прогресивної частини УПЦ МП далека від того недолугого агресивного тону, яким пересичені Ваші повідомлення. Так що можете далі не брехати, Вас з українським православ'ям нічого не пов’язує, назвись Ви хоч триста раз ПРАВОСЛАВНИМ.
у Вас цель згонобить украинский народ.
Пані та панове. Вибачте, що звертаюся до Вас, але чи не підкаже хто з якої мови прийшло до нас слово „згонобить” і що воно означає. Гаспадін
Azik1982, Ви спілкуєтесь „олбанською”, чи може це якесь чергове нововведення „бабруйскіх падонкафф”? Ась?
в то время когда над нами смотрит матерь Божья, Но Вам это не удастся, Вы пропащий человек, если Вам святые люди, не авторитет...
Це Ви правду сказали, що Богоматір дивиться над вами, бо Вас і Вам подібних вона не помічає. Доречи, не чіпали б Ви і Пресвятої Богородиці. Найщирішими і найвідданішими її шанувальниками були наші українські козаки. Згадали таких? То я Вам ще нагадаю, що це ті славні християнські лицарі, чиї поселення зруйнувала німецька хвойда Катька ІІ, яка відзначилася ще чисельним закриттям православних монастирів, і відкриття пам’ятнику якій в Одесі так радо вітали Ваші друзі на чолі з „лайнопомазаним” Кауровим ...
мне понятно чего даже Вы это делаете с какой ""колокольни"" звоните, ведь Вы никакой не Православный,
І хто це сказав? Напівписьменний зомбований фанатик? Мовчіть вже, бо як в правилі Міранди - все, що Ви скажете, може бути використано проти Вас ...