Оффтопики.

Petrovich-UA

Рухівець
Відповідь: Re: Герои УПА

Это тот чёрт с трусливыми бегающими глазками??
Когда мы, Русская община Сумщины, наехали на него почему на 9 Мая на сайте пентагона из всех наших земляков-героев Войны оказался только... Бандера (никогда не думал что он на Сумщине родился и жил :razz:) этот урод начал чёто там пукать типа пришло указание с Киева такое. Когда затребовали какое именно указание, когда и от кого, № документа, он обещал предоставить позже.
Уже на дворе 21 сентября!
Чувак, за базар отвечать будем или как?:furious:
Русская община наєхала? Ви занадто високої думки про себе. Тим більше, не вірю, щоб Медуниця лякався якогось пасквіля. Він пережив і більші стреси :)
До речі, про "отвечать за базар". Як буде за нього відповідати Медуниця, то його справи. Ви б за свої слова відповіли. Колись один писав на вашому форумі, що рухівців стріляти треба, у відповідь я запропонував зустрітися.Наступного дня з форуму зникли і коментарі того "стрільця" і мій, відповідно. А 24 серпня там же Tigr обізвав нас "ссикунами". Я ще раз пропоную зустрітися і обговорити наші відносини і формат спілкування. Зустріч можна провести у будь-якій формі: хоч за містом, хоч за "круглим столом". Якщо ви вважаєте себе великими інтелектуалами і знавцями УПА, давайте проведемо "круглий стіл", журналістів запросимо, людей, яким цікаво буде. Якщо ж ви спеціалісти по "отвєтах за базар" зустріч можна провести і в іншій формі.
 

Prav_da

underground
Re: Герои УПА

ВАм всем нужно пахать.ТОгда только толк из вас будет,ребята.
 
Останнє редагування:

Djugashvili

Диссидент
Re: Якби СРСР не розпався?

hed1n.ru
Для тебя дело не во власти, не в идеологии, не в родном языке. А в бабле, в возможности зарабатывать бабло с минимальным отрывом своей задницы. Ну и при этом ещё показать свою "значительность", поглумиться над своими рабочими и конечно же пририсовать себе нимб.
Молодець ! Тільки говори українською.Українець і повинен бути таким.Тільки говори українською і все в тебе буде добре.
В своё время предприниматели, ещё до советов были меценатами, поголовно. Весь город наш выстроили... Чем-то подобным можешь похвалиться?
Молодець.Ти справжній українець.Хвалю тебе і підтримую.Як і Нахрапова (охі ж і прізвище у нього - дуже гарне, як для нашого часу).
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Якби СРСР не розпався?

Заруби себе на носу, шо у нас, буржуев, нет национальности. Наша национальность - приобретатель, предприниматель. Так шо будь ты хоть китаец в шестом колене по прабабушке, всё равно ты НАШ человек. Понял?
Джугашвили
Як і Нахрапова (охі ж і прізвище у нього - дуже гарне, як для нашого часу).
А ты не подлизивайся. Я давно уже раскусил тебя как подосланного казачка.
И нас, Нахраповых, не трожь. Мы люди скромные, но может и отпор дать.
 

Djugashvili

Диссидент
Re: Якби СРСР не розпався?

Та я ж від щирості...кажу ж вам, що я в МИНУЛОМу червоний.А зараз я такий, як і ви...Такий самісінько.Такий же Нахрапов-буржуй, тільки у союзному масштабі.Тобто я не замкнутий, як ви у своїй палатці на базарі. Я хапаю зі ВСІЄЇ країни, а не лише з окремих громадян, як оце ви...Ви ж не забувайте про моє прізвище.
(і що мені з моїм прізвищем робити...):blush:
Не набивайте собі ціну.Будьте скромнішими, хоть тут.
 

blackboy

New Member
Відповідь: Re: Якби СРСР не розпався?

ахах так вот в чем дело:lol:
зачем ты тогда постоянно пишешь про: "это моя родина", "люблю ее" и прочий бред?
Родина твоя- московия.
З.Ы. мне очень жаль, что такие как ты, имеют паспорт и гражданство Украины..
 
Зверху