Російсько-Українськи відносини.

Modd

Очень Важная персона
Re: Медведев жёстко раскритиковал антироссийскую политику Ющенко

какая воина? не смешите ,нам просто нечем с ними воевать ,да и где ето видано чтоб брат с братом воевал???
Ющенко вчера показал Русским на параде он мы какие сильные у нас даже армия ище есть))

mosad

קוֹמְמִיּוּת

Ющенко вчера показал Русским на параде он мы какие сильные у нас даже армия ище есть))
Правда не для всей техники топлива хватило. Заглохли прямо на параде. Позорище!

Doberman1

Member

какая воина? не смешите ,нам просто нечем с ними воевать ,да и где ето видано чтоб брат с братом воевал???
а я неважаю Росіян братами і повір я неодин!

Doberman1

Member

І я неодин хто піде захищати свою батьківщіну і дім від таких українофобів як ви!я невідам батьківської хати вам!і мені цікаво коли росія зробе з нами як вже робила ілі як з грузією!мені якщо це станиться хотілосьби зазернути тобі у очі і подивиться на твою душу наскільки вона буде чорною?а як ти заспіваєшь коли снаряд чи бомба вибухне коло твоєї хати?чи загине твоя близька людина?як ти тобі усвідомишь що ми різні чи ні?що вони вже не братя нам кілька сот років!

Doberman1

Member

Правда не для всей техники топлива хватило. Заглохли прямо на параде. Позорище!
а ти знаєшь що означає твоя аватара?може іза таких і грошей нема?і корупція?і техніка глохне бо такий як ти хто носе такий символ в раді нашій 78%!може ви і хочите щоб росіяни і українці повбивали один одного?

Prav_da

underground

І я неодин хто піде захищати свою батьківщіну і дім від таких українофобів як ви!я невідам батьківської хати вам!і мені цікаво коли росія зробе з нами як вже робила ілі як з грузією!мені якщо це станиться хотілосьби зазернути тобі у очі і подивиться на твою душу наскільки вона буде чорною?а як ти заспіваєшь коли снаряд чи бомба вибухне коло твоєї хати?чи загине твоя близька людина?як ти тобі усвідомишь що ми різні чи ні?що вони вже не братя нам кілька сот років!
защищать ты пойдёшь разве что чужие деньги,а не свою родину.жаль вас,с промытыми мозгами.ведь именно из-за таких как вы у нас всё шиворот-навыворот.
Ведомые.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

а кто же твои братья? америкосы? грызуны?
Хлопці, дозвольте невеличкий екскурс в історію. Так ось, на початку ХХ століття в Російській імперії був такий собі прем'єр-міністр П.А.Столипін. "Великий русский реформатор" кажуть про нього нині. Він трусив кулаками з трибуни та кричав людям, що хотіли демократичних перетворень: "Вам нужны великие потрясения, а нам нужна великая Россия". (Прямо, як і вам зараз - "дайошь великую Россию, российская империя рулит" :) ). Так ось, в свій час цей чувак створив циркуляр, в якому говорив про недозовленість створення своїх культурно-просвітницьких товариств інородцями. І що важливоі, до інородців він відніс також і українців.
Так, в начале 1910 г. Столыпин издал циркуляр, указавший губернаторам, что культурно-просветительные общества инородцев содействуют пробуждению в них “узкого национально-политического самосознания” и “ведут к усугублению начал национальной обособленности и розни” и потому должны считаться “угрожающими общественному спокойствию и безопасности”. Поэтому циркуляр признавал учреждение подобных инородческих обществ (особо были выделены общества украинцев и евреев) недопустимым.

Так що ви вже якось визначтесь, а то виходить політика подвійних стандартів - коли треба, то українці брати, а коли не треба (бо "велікая Росія над усе") - то інородці.

hed1n.ru

стебанутый

Так що ви вже якось визначтесь, а то виходить політика подвійних стандартів - коли треба, то українці брати, а коли не треба (бо "велікая Росія над усе") - то інородці.
)) как будто вы знакомы с "эмским" указом :)

Зверху