Армия:отмена или продолжение?

hed1n.ru

стебанутый
И закон смешной у нас.
Сиротам дают отсрочку в армию. Но сиротами считаются люди до 18 лет (если я не ошибаюсь). В итоге как может сирота воспользоваться своей отсрочкой? До 18 и так не берут...

hed1n.ru

стебанутый
Bug, вы повестки полчучали под вашу личную подпись?

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Армия:отмена или продолжение?

А чего сразу в запас и 500 грн????? А почему бы не пойти в военкомат и не сказать - "Хочу служить!" ? А?
Ситуація знайома із досвіду близької людини. Тоді нам пояснили, що нікого не хвилює, якщо хлопець жодного разу не отримав повістки. Вирішили перестрахуватись і свій військовий квиток він отримав.
Ваш парень конечно же служил? ;)
А ви не чули про таке поняття, як військова кафедра при університеті ;)

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Армия:отмена или продолжение?

Чув. Але питав про армію. Відповідь - зрозумів. А різницю Ви й самі знаєте. ;)
У військовій кафедрі маразмів менше і за психічне здоров'я хлопця можна не хвилюватись?)))
У мене зять військовий. Але він пройшов кадетку, училище, інститут. Таке я розумію і поважаю. А сучасну строкову армію-ні.
Урок труда є обов'язковим у більшості шкіл. Але коли нам треба щось змайструвати, то ми звертаємось до професіоналів ;)

delfium

Затворник
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Армия:отмена или продолжение?

Але коли нам треба щось змайструвати, то ми звертаємось до професіоналів ;)
Коли вони є. Мені Вас шкода, якщо Ваший чоловік буде звертатись до професіоналів щоби замінити лампочку, розетку або полагодити дверцята в шафі. :(

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Армия:отмена или продолже

Коли вони є. Мені Вас шкода, якщо Ваший чоловік буде звертатись до професіоналів щоби замінити лампочку, розетку або полагодити дверцята в шафі. :(
Я так розумію ви знаєте про військову службу тільки з уроків ДПЮ, якщо порівнюєте її з заміною лампочки ;)

Зверху