пришел один раз - принес пару фоток и приписное, пришел через год - забрал военник. все. никаких вопросов.что, прямо вот так сразу и без вопросов дают билет? что-то не верится.
Ситуація знайома із досвіду близької людини. Тоді нам пояснили, що нікого не хвилює, якщо хлопець жодного разу не отримав повістки. Вирішили перестрахуватись і свій військовий квиток він отримав.А чего сразу в запас и 500 грн????? А почему бы не пойти в военкомат и не сказать - "Хочу служить!" ? А?
А ви не чули про таке поняття, як військова кафедра при університетіВаш парень конечно же служил?
Чув. Але питав про армію. Відповідь - зрозумів. А різницю Ви й самі знаєте.А ви не чули про таке поняття, як військова кафедра при університеті
У військовій кафедрі маразмів менше і за психічне здоров'я хлопця можна не хвилюватись?)))Чув. Але питав про армію. Відповідь - зрозумів. А різницю Ви й самі знаєте.
+1Урок труда є обов'язковим у більшості шкіл. Але коли нам треба щось змайструвати, то ми звертаємось до професіоналів
Коли вони є. Мені Вас шкода, якщо Ваший чоловік буде звертатись до професіоналів щоби замінити лампочку, розетку або полагодити дверцята в шафі.Але коли нам треба щось змайструвати, то ми звертаємось до професіоналів
Я так розумію ви знаєте про військову службу тільки з уроків ДПЮ, якщо порівнюєте її з заміною лампочкиКоли вони є. Мені Вас шкода, якщо Ваший чоловік буде звертатись до професіоналів щоби замінити лампочку, розетку або полагодити дверцята в шафі.