POLTERGEIST
Active Member
у меня военник почти на руках но я понимал и понимаю что без службы в Зсу далего не сладко, для работы во всех гоструктурах наличие службы обязательно и обсуждению не подлежит...
не, не продолжается.Но как сейчас обстоят дела с этим делом, до скольки призывают, как быть с загранником, продолжается ли розыск если призывной возраст прошел?
от посмотришь, ни в какую армию ты не уйдешь.Нікого не хочу образити… але ховатися від армії… це низько… наприклад, хоч у мене є зв’язки і мене відмазати можуть, і що батько хоч він і колишній військовий, говорить що «в армію не підеш», я знаю що після закінчення університету, піду рік відслужу... єдине що закінчу університет я в 25 років… але у мене я невеликі проблеми з воєнкоматом, так що можливо візьму академку і відслужу раніше… але все ж таки косити від армії бажання не маю…
Setty за рік втратити проф.. навики? Як кажуть таланту не пропреш, так і професійні навики не про тренжириш… А дівчина… якщо дочекається значить кохає… чи ви не довіряєте їй?... скажіть чесно косите от і все…
Це не стосуються ні кого, просто скажу.. мене просто харять мажори, котрі за папкині кошти живуть, і за мамкиною юпкою ховаються.. а в армії ж там не від кого не заховаєшся… будеш сатири драяти як і всі… будиш бігати як і всі… будеш і по морді отримувати… хоч навчать життю… і схожим на мужика станеш… а так залишатися мамкиним синочком… стидно.. та й відслужиш хоч будеш на людину схожим и далі жити з чистою совістю.. стосовно бидла… ми всі однакові… не потрібно всіх малозабезпечених ,бідних, що не мають коштів відкупитися прирівнювати до бидла й принижувати… у мене знайомогой, вигнали з університету, хотів вступити до армії.. не брали))) плоскостопія і тому подібне.. доки не дав хабара)))
Звичайно ж ви більше мене знаєте… сперечатися не бачу сенсу…Усім форумом проводити мене нікуди не потрібно… а от якщо у вас є таке бажання, то киньте в ЛС контактний номер чи адресу за якою зможу звернутися через 6 років по закінченню університету… повідомлю дату.. прийдете проведете…от посмотришь, ни в какую армию ты не уйдешь.
Зачем так врешь то, а?
Да, кто отслужил в армии честь таким и хвала, может даже кому как говорится " школой жизни стала", но наша армия вряд ли на армию похожа.
От такие умники как ты только ля-ля и умеют, а не пойдешь ты там.
А если я не прав, то говори дату когда на пероне будешь, форумом прийдём, тебя героя, в армию отправлять.
Но не кажется ли вам что мы немного отклонились. Несколько вопросов остались нераскрытыми: какой нынче призывной возраст и как обстоят дела с загранпаспортом?
ну, короче, этим всё сказано...то киньте в ЛС контактний номер чи адресу за якою зможу звернутися через 6 років по закінченню університету…