Армия:отмена или продолжение?

POLTERGEIST

Active Member
у меня военник почти на руках :) но я понимал и понимаю что без службы в Зсу далего не сладко, для работы во всех гоструктурах наличие службы обязательно и обсуждению не подлежит...

setty

Граф
Слава богу в этом плане я полностью независим от государства и мне не нужна работа от него.

POLTERGEIST

Active Member
многим людям служба нужна только для дальнейшего трудоустройства и от этой бюрократии никуда не деться...

setty

Граф
Но как сейчас обстоят дела с этим делом, до скольки призывают, как быть с загранником, продолжается ли розыск если призывной возраст прошел?

МАХ

Active Member
Нікого не хочу образити… але ховатися від армії… це низько… наприклад, хоч у мене є зв’язки і мене відмазати можуть, і що батько хоч він і колишній військовий, говорить що «в армію не підеш», я знаю що після закінчення університету, піду рік відслужу... єдине що закінчу університет я в 25 років… але у мене я невеликі проблеми з воєнкоматом, так що можливо візьму академку і відслужу раніше… але все ж таки косити від армії бажання не маю…
Setty за рік втратити проф.. навики? Як кажуть таланту не пропреш, так і професійні навики не про тренжириш… А дівчина… якщо дочекається значить кохає… чи ви не довіряєте їй?... скажіть чесно косите от і все…
Це не стосуються ні кого, просто скажу.. мене просто харять мажори, котрі за папкині кошти живуть, і за мамкиною юпкою ховаються.. а в армії ж там не від кого не заховаєшся… будеш сатири драяти як і всі… будиш бігати як і всі… будеш і по морді отримувати… хоч навчать життю… і схожим на мужика станеш… а так залишатися мамкиним синочком… стидно.. та й відслужиш хоч будеш на людину схожим и далі жити з чистою совістю.. стосовно бидла… ми всі однакові… не потрібно всіх малозабезпечених ,бідних, що не мають коштів відкупитися прирівнювати до бидла й принижувати… у мене знайомогой, вигнали з університету, хотів вступити до армії.. не брали))) плоскостопія і тому подібне.. доки не дав хабара)))

Bug

New Member
Нікого не хочу образити… але ховатися від армії… це низько… наприклад, хоч у мене є зв’язки і мене відмазати можуть, і що батько хоч він і колишній військовий, говорить що «в армію не підеш», я знаю що після закінчення університету, піду рік відслужу... єдине що закінчу університет я в 25 років… але у мене я невеликі проблеми з воєнкоматом, так що можливо візьму академку і відслужу раніше… але все ж таки косити від армії бажання не маю…
Setty за рік втратити проф.. навики? Як кажуть таланту не пропреш, так і професійні навики не про тренжириш… А дівчина… якщо дочекається значить кохає… чи ви не довіряєте їй?... скажіть чесно косите от і все…
Це не стосуються ні кого, просто скажу.. мене просто харять мажори, котрі за папкині кошти живуть, і за мамкиною юпкою ховаються.. а в армії ж там не від кого не заховаєшся… будеш сатири драяти як і всі… будиш бігати як і всі… будеш і по морді отримувати… хоч навчать життю… і схожим на мужика станеш… а так залишатися мамкиним синочком… стидно.. та й відслужиш хоч будеш на людину схожим и далі жити з чистою совістю.. стосовно бидла… ми всі однакові… не потрібно всіх малозабезпечених ,бідних, що не мають коштів відкупитися прирівнювати до бидла й принижувати… у мене знайомогой, вигнали з університету, хотів вступити до армії.. не брали))) плоскостопія і тому подібне.. доки не дав хабара)))
от посмотришь, ни в какую армию ты не уйдешь.

Зачем так врешь то, а?

Да, кто отслужил в армии честь таким и хвала, может даже кому как говорится " школой жизни стала", но наша армия вряд ли на армию похожа.
От такие умники как ты только ля-ля и умеют, а не пойдешь ты там.
А если я не прав, то говори дату когда на пероне будешь, форумом прийдём, тебя героя, в армию отправлять.

Останнє редагування:

setty

Граф
2МАХ
Вы немного не поняли насчет быдла. Возможно я сказал очень громко, однако вы должны понимать что люди с возрастом чем дальше становятся все более различны, у них разные пути и разные интеллектуальные уровни. Провести год в обществе ребят из села или с улицы для меня мало интересная перспектива и мифический долг перед родиной (либо долг перед мифической родиной) не станет тому оправданием. Я не считаю себя обязанным чем - то этому государству. И я не прячусь за спины своих родителей, они не судьи не депутаты и не предпрениматели, нет - обычные работяги. Я пытаюсь добавится всего сам, что-то получается, что-то нет, я хочу быть волен сам принимать решения и я отказываюсь проводить год в казармах и видеть романтику в драянии "сатиров".
Возможно кому-то армия нужна чтоб сделать из них мужиков, возможно кому-то нужно бить морду чтоб он стал проще к чему-то относится, но во первых - не всем. Во вторых не всем мужик это тот кому морду били и в сатир опускали.
А насчет девушки вы были правы. Примечательно но она бросила меня сегодня после полутора года встречаний. Про проф навыки я б с вами поговорил но в меру вышеуказанного мне теперь и от армии косить не охота, впрочем как и доказывать что-то.
Но не кажется ли вам что мы немного отклонились. Несколько вопросов остались нераскрытыми: какой нынче призывной возраст и как обстоят дела с загранпаспортом?

МАХ

Active Member
от посмотришь, ни в какую армию ты не уйдешь.

Зачем так врешь то, а?

Да, кто отслужил в армии честь таким и хвала, может даже кому как говорится " школой жизни стала", но наша армия вряд ли на армию похожа.
От такие умники как ты только ля-ля и умеют, а не пойдешь ты там.
А если я не прав, то говори дату когда на пероне будешь, форумом прийдём, тебя героя, в армию отправлять.
Звичайно ж ви більше мене знаєте… сперечатися не бачу сенсу…Усім форумом проводити мене нікуди не потрібно… а от якщо у вас є таке бажання, то киньте в ЛС контактний номер чи адресу за якою зможу звернутися через 6 років по закінченню університету… повідомлю дату.. прийдете проведете…
Не вважаю що не косити від армії це якесь там геройство… та й йти до армії збираюсь не через обов’язок… для самоствердження, для самоповаги… завжди говорили що, та що там тобі та армія, батько військовий відмаже… а після медкомісії, коли поставили діагноз плоскостопія та проблеми з серцем, що забороняло будь-які фізичні загрузки, що автоматично мене відправило в групу яку і можуть і не можуть призивати… до обстеження…. Тоді я й зрозумів що в армії я відслужу!... і через 3 роки. 3 роки різних фізичних вправ, вже ніякої плоскстопії немає… а кожного ранку пробігаю по 7 км… я 3 роки готуюсь фактично до армії… ну а якщо ви косите - то суто ваше рішення, я його не осуджую… але не варто всіх рівняти до себе… а армія у нас сама звичайна армія… якщо не служили не потрібно розповідати казочки… я все дитинство провів по казармах та полігонах…

До 25 років, і видають білет, чи що там) що ти не призовник і все.. вільний.. а з закордонним паспортом що?..він у вас є? якщо робити то проблематично, бо довідка з воєнкомата потрібна…
Но не кажется ли вам что мы немного отклонились. Несколько вопросов остались нераскрытыми: какой нынче призывной возраст и как обстоят дела с загранпаспортом?

Зверху