Оффтопики.

МАХ

Active Member
Думаю зайве щось коментувати… ви або ж знущаєтесь або просто брешете… спочатку пришите що чистили регулярно, і ви мов би знаєте що саме чистять … а тепер заводите розмову про те що виговорили лише про Чешку… добре… а які роки? Я ж перевірю правдивість ваших слів… чесно кажучи мені байдуже брешете ви чи правду говорите… мені важливо в плані усвідомлення, і знайти відповідь як саме за часів СССР відносилися до проблеми екології.. підтвердження таких даних змітань моє уявлення в даному питанні...Стосовно Волги… Знаю що в 1891 році виникла проблема з мілководними ділянками, що не давали повноцінно використовувати Волгу, як транспортну артерію… тому було використано землечерпатильні парові машини для збільшення глибини на певних ділянках.. сумніваюсь що це можна назвати чисткою… а в 1909 році було прийнято рішення шлюзування Волги… а щоб при СССР чистили я жодного разу не чув… А Стрілку чистили ось недавно, від Педагогічного університету.. не знаю до куди, можливо аж до центру, до накриття..
Виправдовуватися мені немає чого! Не варто намовляти… харить просто! Обличчя? Не смішіть? Що ви несите? Я за свої слова відповідаю! На відміну від вас!!! Я сказав що будинок 500грн… привів приклади! Ви ж бо хоч раз би привели факт в підтвердження своїм словам… а то тільки й посилаєтесь на те що хтось десь щось вам сказав… А хто тут уже показав який він націоналіст, так це ви… просто обурює… як розповідали який ви націоналіст… а виявилось пустобрех самий натуральній.. окраїниць з гам**ної країни… тому давайте не переходить на особистості… я з вами сперечатися не бачу сенсу, ви фактів не маєте.. я ж не сперечаюсь заради перемоги…
 

delfium

Затворник
Re: Новые помещики (барские замашки наших политиков)

ЗЫ: delfium, не соглашусь, это разные проблемы, а вот корень у них один.
Это темы однодневки. В них никто не отписался по сути кроме Вас, Михи,Чёрного и Сплаттера = братьев близнецов. Не замусоривайте форум.Слейте всё в одну тему и тусите в ней.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Оффтопики.

спочатку пришите що чистили регулярно, і ви мов би знаєте що саме чистять … а тепер заводите розмову про те що виговорили лише про Чешку…
Я казав що чистили регулярно Чєшку! Ви читаєте мої повідомлення взагалі? Щось не дуже помітно...
добре… а які роки? Я ж перевірю правдивість ваших слів…
Я не пам'ятаю років. Навряд чи хтось забивав би собі голово подібною дурнею знати хто в яких роках що чистив. Якщо ви можете перевірити чи чистили озеро в конкретному році - думаю для вас не буде проблематично перевірити чи чистили його взагалі.
Я назвав вам джерела своєї інформації. Ви ж можете вірити - можете й ні. Якщо ви сам не корінний сумчанин чи ваші батьки не пам'ятають такого - спитайте у людей старшого віку.
Я вам не еколог щоб копирсатися в подібних справах. Ви мене спитали - я вам відповів що я знаю з даного питання, відповів звідки я це знаю. Далі - шукайте самі, якщо вам це цікаво, мені - ні.
Стосовно Волги… Знаю що в 1891 році виникла проблема з мілководними ділянками, що не давали повноцінно використовувати Волгу, як транспортну артерію… тому було використано землечерпатильні парові машини для збільшення глибини на певних ділянках.. сумніваюсь що це можна назвати чисткою… а в 1909 році було прийнято рішення шлюзування Волги…
Ну і навіщо ви мені все це розповідаєте?
мені важливо в плані усвідомлення, і знайти відповідь як саме за часів СССР відносилися до проблеми екології..
Питання навіть не в екології. Дозволити собі в центрі міста тримати подібне захаяне напіввисохле і перетворене на смітник болото - радянська влада не могла ще й з пропагандистських причин. Тому, цілком можливо, що чистки проводилися не з якоюсь екологічною метою - а лише з ідеологічною...
я з вами сперечатися не бачу сенсу, ви фактів не маєте..
Коли ми сперечаємося по темі - я завше надаю підтвердження своїх слів. Зараз ви розвели "дискусію" із незрозуміло чого, з одної мельком висловленої фрази. Я назвав вам джерела моєї інформації, яких "фактів" ви від мене хочете? Чи може вам надати відеозапис "свідчень під присягою"? Чи може протоколи "допитів" свідків? ;)
 
Останнє редагування:

delfium

Затворник
Re: Новые помещики (барские замашки наших политиков)

1) Вы меня не знаете и обо мне тоже. Поэтому утверждать что-то обо мне для Вас - не умно.
2) Отдача чего?
3) Я нигде не сказал что Миха ничего не делает. Я вопрос ему задал:
А что ты РЕАЛЬНО для этого делаешь кроме писания на форуме?
Вы школу окончили? Знаете чем отличается вопрос от утверждения? ;)
3) Сколько Вам лет?
 
Re: Новые помещики (барские замашки наших политиков)

Не замусоривайте форум.Слейте всё в одну тему и тусите в ней.
delfium, считаете ли Вы, что повальная безработица, растущая социальная и экономическая пропасть, где "богатый богатеет, а бедный беднеет", произвол власти и капитала является "мусором"?

Цель данных тем, не "тусить", как Вы выразились, а донести до людей информацию, о которой зачастую не говорится по ТВ и возможно сподвигнуть их на некоторые размышления выходящие за рамки «купи-продай» и «за кого сегодня голосуем?».
 

delfium

Затворник
Re: Новые помещики (барские замашки наших политиков)

Всё это можно делать в одной теме. Правда. ;) Обновляйте её и будет Вам счастье. А тем что Вы плодите однодневки - рейтинга теме не добавит.
Хотя какое мне дело. Играйтесь ;)
 

hed1n.ru

стебанутый
Re: Щербань В.П. возврат в политику?

вы скажите для начала, что Щербань сделал для города??? и что нынишняя власть розворовала??? Все и так было розворовано до... да конечно же Менаев не ангелочек.. но и до Щербаня ему еще далеко... возможно и городской бюджет гдето обворовует, что практически не возможно.. а вот взяточник так это да... Щербань же здесь все прибрал под себя...
Говори українською!
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Оффтопики.

вы мне данные миграции приведите конкретные, а не свои домыслы.
Офіційна статистика: з Росії до України їде більше людей, ніж навпаки

Громадяни України справді частіше переїжджають жити до Росії, ніж до інших держав світу, зазначає директор департаменту з питань біженців та притулку Державного комітету у справах національностей та релігії Микола Єрох. Але за статистикою, яку він наводить, іще більше людей, навпаки, переселяються з Росії до України, незважаючи на відсутність щедрих підйомних.

«Дозволів на виїзд до Росії отримало 14 тисяч 379 осіб за рік. Для порівняння, до США поїхали 2100 осіб, до Німеччини – півтори тисячі. Вертаються з Росії – 18 тисяч осіб на рік. Тобто, маємо позитивну динаміку: можна говорити, що в Україні покращення ситуації порівняно з Росією, і люди їдуть сюди», – зазначає урядовий фахівець з питань міграції.

За даними останнього перепису населення, від 2001 року в Україні проживає понад 8 мільйонів росіян. І більшість із них на історичну батьківщину не збирається переїжджати, незважаючи на заохочення до цього з боку Російської Федерації.
 
Зверху