Шановний, до чого тут те, "відомий" скульптор чи ні? До чого тут архітектурна освіта? Невже пам'ятники ставлять виключно для тих, хто має архітектурну чи мистецтвознавчу позицію? Пам'ятники - призначені для прикраси міста та відзначення певної події, особистості. І розраховані вони мають бути як раз на пересічного громадянина, який і вухом не чув ні про яке там "мистецтвознавство". І краса, і зрозумілість мають бути в очах саме тих пересічних громадян, а не лише купки "митців-гомосексуалістів". В цьому і є геніальність скульптора.
P.S. А з вашою логікою можна було б на місці монументу Кожедуба поставити, вибачте, відро і сказати "скульптор так відіт", а ви всі - дурні колгоспники і в мистецтві нічого не тямите, вам все одно не зрозуміти, тож сидіть мовчки і смійте чепати "видатного майстра"!
Нудить? Ну то завітайте до туалету, КОСТа покаже, він сам, кажуть щойно звідти...Stein от вашего нытья уже тошнит... вы кроме деморатии еще что-то знаете?
А что в вашем понимании здоровый образ жизни?.... не принимать вообще алкогольных напитков, не курить, не употреблять наркотиков и не покуривать травку, вставать в пол шестого чтобы пробежать кросс 7,5 км, ходить на спортивную секцию… так я этим и занимаюсь… или просто не читать глупые посты на форуме?.. вообще вопрос был к вам… если не демократия тогда что?Нудить? Ну то завітайте до туалету, КОСТа покаже, він сам, кажуть щойно звідти...
P.S. Щоб не нудило - треба вести здоровий образ життя.
Сучасне мистецтво і маніпуляції з ним протягом ось уже ста років є найбільшою аферою в історії. Картини, скульптури, інсталяції будуть зібрані разом і займуть почесне місце в грандіозному музеї людської дурості поряд з астрологією та демократичними цінностями.Вы хоть немного поинтересуйтесь искусством, а не молотите подобный бред про "пересичных громадян".
Відколи накопичення витворів мистецтва стало засобом вкладення капіталу, воно перестало бути мистецтвом.Если бы все делалось для пересичных громадян то искусство никогда не развивалось бы..... ведь у него есть тоже свои принципы и мода.
Модернізм, постмодернізм і т.п. - це вже не мистецтво. І ні про яку красу мови бути не може. Ви бували в Пінчук-артцентрі? Завітайте, ознайомтесь з тим, що зараз називають "мистецтвом", думаю тоді ви зрозумієте про що я.красота - это понятие очень субъективное.
Відповідальність.если не демократия тогда что?
Тоді те,що у нього на аватарі.если не демократия тогда что?
Я о такой политической системе не слышал… ответственность должна присутствовать при любом политическом устройстве… и при демократии в том числе!!!Відповідальність.
Stein, ну хто б оце казав. Чи не той, хто закликає до того щоб взагалі керуватись законом сили? Демократія це не вседозволеність, а дотримування визначених правил. Якщо людина з 10-го разу не розуміє, коли їй ці правила пояснюють, доводиться пояснювати на більш зрозумілій для неї мові. Людина кичиться тим який він герой і як, ніби-то, не дозволяє неповажно до себе ставитись, і при цьому навить не з неповагою, а з зневагою ставиться до оточуючих. То, як на це реагувати, як не на образу? Тому все за правилами. А не видалив, а до оффтопів переніс, тому що може комусь є щось на це відповісти, до того ж воно, на скільки я розумію, все ж таки у той темі де було, було таки оффтопом.От-от... А потім розповідають що у нас "демократія", "все по закону", "по правилах"... А насправді - влада однакова, що в країні, що на форумі... Хто при владі - той і правий. Була б людина - а статтю знайдуть. Якщо не знайдуть - напишуть... Отак і живемо...