Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Можливо, не самим Сумам. Але ж область там має якуць частину.1. Стадион не пренадлежит городу Сумы.
Так а все ж так і відбувається. І всі масштабні заходи там проводять, і концерти, і футбол (навіть здавали в оренду клубу з іншого міста, щоби хоч якось був задіяний, а не простоював). Взагалі, я користуюсь інформацією з "Панорами", там вже неодноразово писали про фінансові "митарства" стадіона. Якщо не помиляюсь, то вже доходило до "отдам в хорошие руки", вирішили розпаювати та акції попродавати. Але справа і досі не рушила з місця, стадіон чекає для себе більше кращих часів.2. Очень спокойно стадион можно вывести на прибыльность: реклама, аренда помещений внутри стадиона, аренда поля для игр (как в Барселоне).
Другое дело, что наши политики из облрады как всегда тупят и не пользуются этим.
Щодо примііщень всередині... Можу помилятися, але ,як на мене, то особливого там всередині нічого немає, стадіон пристосований виключно під футбол. Хто пам'ятає старий стадіон "Спартак", пой підтвердить, що там була можливість займатися спортом всім бажаючим, навколо стадіону були бігові доріжки (зараз їх немає!!!), при стадіоні діяли спортивні секції. Чи можна там зараз розмістити секції? Не знаю.