Оффтопики.

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

Просто… даже если Власть будить проводить политику идентичную с программой которую пропагагирует здесь Stein, все равно он найдет к чему передраться, будет поливать грязью, будет ставить палки в колеса… потому что такой он человек… какая там страна, какая там нация… сначала «я»… просто им нужна власть… Даже если для того что бы поднять с колен Украину… но только это сделать хотят они, и они будут все делать что бы их кто-то не опередил… им кажется что они сделают лучше… и здесь спорить не нужно… сам такой.. да только я понимаю что это дурость… встряхнусь… и жабу задушу в себе…
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

"10 заповідей українця (Міхновського)
...
2. Усі люди твої брати. Але москалі, поляки, мадяри й жиди це вороги нашого народу, як довго вони панують над нами і визискують нас..."
А що змінилось сьогодні? Чи не ці пани і сьогодні панують в Україні? Знайдіть тут хоч з десяток українців:
 

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

"10 заповідей українця (Міхновського)
Кто такой Михновский??? его знают единицы.. а заповеди и вовсе практически никто.... к тому же эти заповеди уже не актуальны...
 

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: савик шустер и "свобода слова"

Верховна Рада затверджувала подану президентом кандидатуру на посаду прем'є-міністра,а не президент прозначав кого хотів.І ціни почали рости за першої каденції пані Ю.,яка як кліщ чиплялась за владу.
Ну да, а есть варианты КабМинов, которые подавал Президент и ВР отказалась его утверждать?? Но именно до новой конституции. Честно говоря, таких не помню. Ну а первая каденция Тимошенко - это ж была одна команда с Ющенком, не так ли))?? Другое дело, что с приходом Еханурова, уж по крайней мере на учебу цены начали скакать куда быстрее.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

По крайней мере, там каждая республика имеет право на свой государственный язык на ряду с русским.
Ага, захотіли татари одного разу повернути собі арабський алфавіт, яким користувались колись. Так з Кремля їм дулю скрутили. Зараз вони збирають підписи, щоби татарська була другою державною. Слід чекати другої дулі.
І ще не слід порівнювати Уркаїну, яка практично існувала в етнічних межах, тому є державою унітарною, з росією, яка розширювалась зі швидкістю 1400 кв. милю в день з 1500 по 1900 роки, підминаючи під себе нові землі та народи.
 

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

Але ж сьогодні немає необхідності здобувати незалежність. Тож чи не час переглянути ідеологію?
"
идеотизма большего еще не встречал... сначала орете нация.. нация... нация... а потом УПА??? какое УПА??? какие герои??? украинцы боролись за независимость?? ну уже не актуально.. а то что их считают бандитами, врагами народа то ничего... украинцев которые отделяли себя как отдельная нация... нужно воспитывать правильно нынешние поколения... а не с бухты-барахты свой бездарный нацизм проводить...вы сами себе противоречите... а все потому что.. написано выше......
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

В России каналы не запрещают! Школы татарские башкирские удмуртские и т.д. не закрывают! А у нас всё наоборот! В Сумах больше половины населения русскоязычные( вторая половина суржик ), позакрывали русские школы! Русскоязычные преподаватели, русскоязычным ученикам преподают предмет на украинском! Русские фильмы переводят на украинский! И это что толерантность!? Это маразм! В той же Канаде ( откуда пишется "правдивая" история Украины ) спокойно уживается два языка. И никто не переписывает историю и за геноцид над индейцами никто не кричит! Потому что им это не надо! А у нас...!
У нас також існують не лише російські школи, а й школи з іншими мовами викладання, в залежності від етнічного складу населення того чи іншого району. Мені Ви однак не повірете, тож спробуйте самовченням довідатися про те, як в Канаді "спокойно уживается два языка". Від себе ж додам, що ця теза нісенітниця, як і багато інших.
Ну і дякую, що приготували корінному народу України ту ж долю, що і корінному народу Канади.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: савик шустер и "свобода слова"

Я имел в виду именно ту часть, которая является пропрезидентской. Ясное дело, что Самооборона уже фактически не явлется членом блока (тоже касается и некоторых других партий членов блока).
Ну Тягнибок вже давно до НУ відношення не має. І Яценюк вже пів-року як у вільному плаванні на власному ( точніше фірташовському :) ) "Тітаніку". Тож зараз він базикає ( агітує ) за кошти цілком конкретної політичної сили фінансового клану. Технічний він чи, навпаки саме на ньому зосередяться, буде видно згодом. Але відпрацьовувати він буде цілком конкретно, бо зараз "добрі дяді" з нього створюють цацу, а без ніх він як був 0 так і стане, і він це певно добре розуміє.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

вы в вакууме живёте что ли?) Регистрацию Первого канала в очередной раз отложили на неопределённый срок.
Памятники трогают, гарант же призвал их трогать. Памятник советскому Воину-освободителю в городе Стрый Львовской области готовятся снести или уже снесли. И ещё есть куча примеров.
Так готуються зенсти чи вже знесли? І які це приклади, коли їх "куча", то наведіть хоч один.
P.S. А про пам'ятник пілоту-українцю, що захищав небо Москви та був знищений Ви не хочете нічого сказати?
 

mangust

патріот
Відповідь: савик шустер и "свобода слова"

А як вам пам'ятать,коли п'ять років тому вам було тільки тринадцять років,і,гадаю,про політику ви ще й не думали.
А те що Тимошенко була в команді Ющенка,то це щн не означає,що Ющенко її сприймав.Але ще раз хочу наголосити,що питання не по Ющенку.
 
Зверху